Ze is er!

Zo, vanuit mijn kraambed vind ik het wel tijd om een korte update te plaatsen over de komst van onze dochter Noor Marie.

Noor is afgelopen dinsdag 3 juli om 5.14 uur geboren in het ziekenhuis. Op dat moment was ik 40 weken en 5 dagen zwanger. De bevalling was kort en bij vlagen heftig, maar ik kijk er met een ontzettend fijn gevoel op terug. Als het allemaal een beetje is geland en ik het goed onder woorden kan brengen zal ik een bevallingsverhaal schrijven, maar voor nu ga ik weer over tot de orde van de dag: knuffelen met onze prachtige dochter.

Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op Noor en als trotse mama plaats ik regelmatig foto’s op mijn Instagram-account, dus mocht je vaker beelden van haar willen zien: volg me dan daar 🙂

De foto hierboven is gemaakt door Marjolein van Verwonder Fotografie.

 

 

2 reacties op “Ze is er!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten