Zakenmam agenda 2018

Van de 500.000 vrouwelijke ondernemers die Nederland rijk is is een groot gedeelte ook moeder. Eigenaresse van Zakenmam, Marieke Anthonisse, merkte dat er behoefte was aan een speciale agenda. Een agenda die zowel de zakenvrouw als de moeder centraal stelt. De eerste editie werd in 2017 uitgegeven en aangezien dit een succes was is er ook voor 2018 weer een Zakenmam agenda op de markt gebracht.

Ik ben een rasechte chaoot. Ik denk altijd dat ik geen agenda en bijvoorbeeld ook geen boodschappenlijstje nodig heb, maar het tegendeel is waar. Ik vergeet zoveel dingen dat ik me er af en toe voor schaam. Tegenwoordig is mijn agenda op mijn telefoon me heilig. Daar staat alles in wat ik moet onthouden. Ik heb daar niet alleen mijn bezigheden in staan, mijn man en ik hebben ook een gezamenlijke agenda. Zo weet ik ook wanneer hij weg is en wat hij allemaal te doen heeft. Handig!

Maar weet je? Ik vind het ook wel eens fijn om gewoon lekker te kunnen schrijven. Even een paar minuten per dag ervoor zitten om in een agenda te kladderen. De Zakenmam 2018 agenda bevalt kwartaal- en weekoverzichten voor een goede en overzichtelijke lange- en korte termijnplanning. Er is voldoende ruimte om je dagelijkse dingen te noteren, er is een cadeauplanner en elke maand een focuspagina om bijvoorbeeld getallen zoals kilometers en inkomsten bij te houden. Daarnaast zitten er ook mooie kunstwerken in, dus ook het oog wordt gestreeld. Je kunt er dus niet alleen je zakelijke afspraken en notities in kwijt, maar er is ook meer dan genoeg ruimte om alle dingen die je moet onthouden voor je gezin te noteren.

De Zakenmam Agenda 2018 verschijnt in hardcover met een ronde rug en twee leeslinten. Het bevat 198 pagina’s, heeft een formaat van 19,8 x 25 cm en kost € 34,99 (inclusief verzending in Nederland).

Heb jij ook een papieren agenda of hou jij alles bij op je telefoon of in je e-mailprogramma?

2 reacties op “Zakenmam agenda 2018

  1. Ik ben echt nog van het stenen tijdperk, want ik ben van de papieren agenda voor mijzelf en de werkplanner voor ons gezin aan een spijker. Op zakelijk en technologisch gebied schort het nog wat bij mij haha. Erg leuke agenda, maar ik zou er zelf geen 35 euro aan kunnen besteden.. Hoe leuk ik m ook vind!!

  2. Ik vind m erg leuk, maar wel prijzig!
    Ik zet al mijn werkdiensten in mijn telefoon agenda en mijn afspraken enzo op het planbord in huis….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten