Wishlist voor Noor

Het begint te kriebelen hoor. Ik wil nog wat dingen kopen voor Noor en toen een vriendin laatst vroeg wat ik allemaal nog nodig had omdat een kennis van haar veel weg deed maakte ik spontaan een wishlist voor Noor. Maar mijn hemel, die werd meteen wel een tikkeltje lang hoor! Het leek me wel leuk om deze wensenlijst voor de baby met jullie te delen. Misschien kom je zelf nog op ideeën of denk je bij sommige dingen dat je een beter alternatief voor me weet. Ik hou me aanbevolen voor alle tips!

De Antwerp wikkelcape van Koeka. Ik vind het echt zo’n prachtig merk, Koeka. Voor Fons heb ik een ledikantdeken van Koeka en toen hij nog in zijn wiegje lag dekte ik hem toe met een wiegdeken van Koeka. Het blijft mooi in de was en is gewoon van goede kwaliteit. Deze wikkelcape ben ik van plan mee te nemen naar het ziekenhuis. Ik zie Noor er al lekker in liggen, wat een prachtig vooruitzicht!

Ik vind Happy Horse een heel fijn merk als het om knuffels gaat. Fons heeft drie konijntjes zodat we af kunnen wisselen haha. Nu is hij achteraf gezien niet een echte knuffelfreak, maar hij slaapt wel altijd met een beertje en een konijntje. Voor Noor lijkt een roze konijn me wel toepasselijk. Happy Horse is volop te koop, bijvoorbeeld bij Babypark.

Roze met grijze hydrofiele doeken van Aden + Anais. Ik vertelde er al vaker over: dit is mijn favoriete merk als het om hydrofielen gaat. Ik heb ze voor Fons en ben van plan ze ook voor Noor aan te schaffen. Het motiefje hierboven vond ik bij Jut & Juul, een winkel waar ik graag kwam toen ik nog in Noordwijk woonde.

Waskussenhoezen van Jollein. Dit is echt het fijnste en meest betaalbare merk als het om aankleedkussenhoezen gaat. Ze rekken lekker mee en blijven perfect in de was. Die van Fons was ik nog steeds erg vaak en ze zien er nog uit als nieuw. Kortom: hier sla ik een paar van in!

Nu we het toch over Jollein hebben: ik vind deze wikkeldoeken echt heel erg leuk. Had ik al verklapt dat ik een lichte verslaving voor hydrofiele doeken heb? Niet? Nou, dan vertel ik het je nu haha.

Dit vestje van Noppies is ook té schattig, vind je ook niet? Ik hou van streepjes, dat moge duidelijk zijn. Dit zou een prima jasje kunnen zijn om Noor vanuit het ziekenhuis mee naar huis te nemen.

Dit boxpakje zag ik al hangen toen ik bij een presentatie van de nieuwste kleding van Noppies was. Op dat moment was ik zo’n 8 weken zwanger geloof ik, dus ik kon alleen nog maar dromen van het kopen van kleding voor mijn kindje. Ik vind deze kleur zowel voor jongens als voor meisjes ontzettend leuk.

Weer even terug naar Jollein hoor! Ik wil deze hydrofiele kap graag kopen voor over de autostoel. Fons zat heel vaak met zijn gezicht in de zon en dat vond hij hartstikke irritant tijdens het rijden. Op deze manier is het én luchtig én heeft Noor geen last van de zon.

Baby’s Only is een merk waar ik voor Fons maar één ding van had: een wagenzak. Ik ben daar nog steeds enthousiast over, dus ik kan me niet voorstellen dat deze ledikantdeken tegen gaat vallen. De kleur is unisex, vind ik, en ik vind ‘m prachtig.

Dan drie producten van Aeromoov. De Air Layer als eerste, wat ik wil gebruiken als inleg voor de autostoel zodat Noor niet gaat zweten. Daarnaast een muskietennet en een zonnescherm voor over het Instant Reisbed van Aeromoov. Dat bedje mocht ik vorig jaar testen en het is echt een geschenk uit de hemel. Ik kan er een tussenlaag in ritsen zodat ik hem als box buiten kan gebruiken, maar aangezien Noor een zomerbaby is wil ik haar wel optimaal beschermen tegen de zon en muggen.

Een Pacco inbakerdoek. Ik heb een Puckababy Piep waar Fons een gruwelijke hekel aan had, dus een andere variant lijkt me wel fijn om te proberen.

Een billendoekjesdoos van Bébé-Jou. De een zweert erbij, de ander haat zo’n doos. Ik hoor bij de eerste categorie. Ik hou van billendoekjesdozen, want dat staat leuker op de commode en zorgt er meteen voor dat de boel niet uitdroogt.

Een spiegel voor in de auto van Munchkin. We hebben er al eentje, maar dat is een goedkoop rotding. Deze gaat gemakkelijk met klittenband om de hoofdsteun heen en ik denk dat deze een stuk beter blijft zitten dan het geval wat we al hadden. Als ik alleen in de auto zit vind ik het wel fijn om naar Noor te kunnen kijken terwijl ik aan het rijden ben, dus een spiegel is dan echt een uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten