Winactie EZPZ Happy Bowl, Happy Mat en Mini Mat

Ter ere van Fons’ verjaardag heb ik een supergave winactie weten te regelen. Ik mag namelijk namens Nybble een Happy Bowl, een Happy Mat en een Mini Mat van EZPZ verloten onder mijn lezeressen. Nu kan ik ze allemaal aan één iemand geven, maar ik vind het leuker om drie lezers blij te maken.

Zelf heb ik de Happy Bowl en de Happy Mat enige tijd geleden ontvangen en ik gebruik ze bijna dagelijks. Ze zijn zó ontzettend handig om eten in te doen voor Fons. Hij kan het zo makkelijk zelf pakken en nu vliegt alleen het eten in het rond, niet meer het eten én het bord haha.

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze drie gave en handige gadgets? Laat mij in de comments weten welk product je zou willen winnen. That’s it. Natuurlijk vind ik het leuk als je me volgt op Instagram, Twitter of Facebook, maar dat is niet verplicht.

Meedoen kan tot en met 9 juli. Zorg dat je een geldig e-mailadres gebruikt als je je comment achterlaat zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

38 reacties op “Winactie EZPZ Happy Bowl, Happy Mat en Mini Mat

 1. Oh wat een leuke actie! Mijn zoontje is nu net 7 maanden dus dan komt het zeker van pas, super handig zo’n happy mat. Ideaal als ie dalijk zelf zijn eten kan pakken en het bord niet door de kamer vliegt haha. Ik doe graag mee 🙂

 2. Dat is ook toevallig! Ik zit vandaag te googlen naar bordjes of kommetjes die Oliver niet als frisbee gaat gebruiken. Dit lijkt me ontzettend handig! Ik doe dus graag mee voor het bordje. Leuke actie!

 3. Nog van harte met Fons! Ik doe graag ook mee met de actie. Welke maakt me niet zoveel uit eigenlijk, maar als ik echt moet kiezen dan graag de mini mat voor mijn 1 jarige!

 4. Wat leuke winactie! Normaal doe ik niet mee, maar ik zou heel graag de happy mat willen winnen voor Sofie. Met de hoop dat ze weer normaal gaat eten 😀

 5. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Mijn zoontje Boris eet (net als Fons volgens mij) voor geen meter van een lepel en wil alleen eten als het voor hem op een bord ligt en hij het kan pakken. Die happy mat komt dan goed van pas lijkt me!

 6. Cool, wat leuk! Ik had al eerder gezien dat je er enthousiast over was. En aangezien die kleine van ons ook erg enthousiast met zijn bord kan zwaaien en het hele gezin er leuker uitziet zonder spaghetti in het haar doe ik mee voor de mini mat want die past denk ik wel op zijn kinderstoeltafeltje. Ik volg je overigens overal al.

 7. Zo’n mintgroene kleur happymat lijkt me onwijs leuk voor zowel nu voor Milan als straks voor Marah. De kleur is hetzelfde als haar geboortekaartje en babykamer, dus hoe leuk zou het zijn als ik verder doorpak in die kleur :-). Ih enneh van harte gefeliciteerd met lieve knappe Fons!

 8. Gefeliciteerd met Fons! Ik zou graag een Mini mat voor onze dochter willen winnen, die net als Fons rond de 35 weken is geboren. Zij is nu 9,5 maand en zou graag al net zo groot zijn als haar broer. Ze eet het eten van zijn bord en baalt ervan dat we haar bordje niet op haar plankje zetten, omdat ze het er af gooit. Dit zou echt ideaal zijn!

 9. Wauw wat een reacties! Toch doe ik nog een gooi haha voor mn mini buddah….in ons nieuwe huis zodat onze design keuken mooi netjes blijft hahah

 10. Wat ’n gave actie! Ik wil wel
  Graag de Happybowl… Kyra gooit altijd haar bordje om of op de grond… nu leggen we haar eten dus maar gewoon op haar blad..

 11. Heel leuk die actie. Als het maar smijt proof is dan is het goed! Nino eet al vanaf zes maanden via rapley methode als een bouwvakker, met bijpassende tagelmanieren. Naast de stukken belanden bordjes bekers en bestek dus standaard op de grond.

 12. Ik wil heel graag de happy bowl winnen voor mijn Collega! Haar kindje van 7 maanden is een fervente flesweigeraar en wil ook niets uit een potje. Wat erin resulteerd dat haar man de kleine steeds op t werk moet brengen voor borstvoeding. Ik vertelde haar toevallig vorige week nog over je blog en dat jij de bowl ook voor fons heel handig vond. Zou leuk zijn als ik haar hier blij mee kan maken.

 13. Jaa super leuk! Ik zit naar aanleiding van je eerdere bericht nog steeds te twijfelen of ik er 1 moet kopen. Alles moet zelluf gedaan worden tegenwoordig maar de plastic borden vliegen me om de oren. Bowl lijkt me ideaal maar mat net zo goed! En hieperdepiep….!

 14. Leuke winactie!! Wij zouden wel heel graag de happy mat willen winnen in de kleur sage.
  Onze zoon eet graag met zijn handen waardoor ik altijd na het eten op mijn knieën de vloer moet schoonmaken na het eten. Aangezien nummer 2 in september wordt verwacht zou het hebben van de happy mat mij enorm helpen!!

 15. Hier zou ik echt mijn zus Chantal blij mee maken. Haar dochtertje Tess is nog ondernemender met eten dan “mijn” tweeling van 3,5 samen dus ik gun mijn zus wat meer rust tijdens het avondeten 😉

 16. Oh leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Ik pas veel op mijn superlieve nichtje waar ik tante van ben. Ze is alleen geneigd om heel blij met haar armen te zwaaien. Dus er zijn al super veel borden eraf gevlogen. Dit is echt super handig en scheelt voor mij veel boenwerk haha.

 17. Dit lijkt me zó handig! Bordjes gaan hier nu niet alleen door de lucht, maar ook vaak op het hoofd 🙂 Je zou mij en mijn zoontje Robin superblij maken met de mini mat!

 18. Oh, ik doe ook super graag mee voor de Happy Mat. Kleine Juda lijkt nogal op z’n vader en heeft dus bakken energie, dat is vaak een lastige combinatie met z’n bordjes en bakjes 🙈. Ik ben door vrienden al een keer getipt, en wil super graag proberen of dit helpt!

 19. Whoehoeeeeeeeeeei wat ideaal mijn kleine meisje wordt 20 juli 1 en wil nu zelfstandig! Eten maar schotels vliegen om onze oren. Dit is de OPLOSSING! !!😍

 20. Dit lijkt mij zo handig. We geven onze dochter volgens rapley eten en leggen het eten nu op tafel neer omdat bordjes niet werken. Ik doe graag mee voor de mini mat

 21. Ik.doe graag mee met de winactie voor de happy mat of bowl. Dit zou Ideaal zijn voor ons zoontje die het liefst zelf wil eten met vork, maar helaas het kommetje telkens omver gooit.

 22. De happy mat zal mijn leven een stuk relaxter maken. Minder bukken om alles overal vanaf te poetsen (soms zelfs aan de onderkant van de tafel!). Het gaat me een hoop was en strijkwerk schelen. En uiteraard de tafel stijlvol versieren en er voor zorgen dat Uk een nog relaxter eetmomentje mag ervaren.

 23. Gave winactie!
  Ik zou graag meedingen voor de Happy Bowl voor mijn kleinzoon.
  Hij gaat met ons mee op vakantie. Niks zo gênant als dat je aan de camping eigenaar moet melden dat de helft van zn servies is gesneuveld in de gehuurde caravan. Dus deze gaat dan zeker mee!!! Hmmm misschien kan onze tiener deze ook gebruiken 😂 hij heeft er ook een handje van om kommen tijdens de afwas te laten kletteren

 24. Wauw! Gave actie! Ik doe mee! Het lijkt me heerlijk om even niet te hoeven opletten of al z’n eten op de grond ligt, of even niet “nee, dat mag niet” te hoeven zeggen! Lekker zelf laten ontdekken en eten! Ik ga duimen om een Happy Bowl te winnen.

 25. Jaaaaa zo’n happy bowl lijkt me te gek! Ik heb ze al een tijdje op het oog. Ik kan niet wachten om m’n kleine ventje binnenkort vast voedsel voor te schotelen.

 26. Joehoe Marije! Ik doe graag mee voor Mels, een Happy Bowl zou een uitkomst zijn voor meneer: ik gooi altijd mijn schaaltje op zijn kop en als mama m terug zet gooi ik m op de grond. Geen verdere uitleg nodig hè 😉

 27. Wat leuk deze kende ik nog niet! Ik word zeker happy van de Happy Bowl en mijn kleine meisje vast ook dus daar gaan we voor!

 28. Van harte gefeliciteerd met Fons! Ik waag graag een kansje voor onze Liselotte! De happy mat lijkt me ideaal en heeft dan ook mijn voorkeur ☺️.

 29. Ik doe graag mee! Mijn dochtertje, net een paar weekjes ouder dan Fons heeft het zelf eten helemaal gevonden. Met als gevolg dat het bakje vaker op de grond ligt met inhoud. Oeps… Oefening baart kunst zeggen we dan maar.! De Happy Bowl zou het zelf (leren) eten een stuk makkelijker maken. Dan heb ik mijn andere hand weer vrij om zelf wat te eten 😉

 30. Wij doen graag mee voor de happy mat. Mijn zoontje van net 1 jaar wil heel graag eten maar helaas kan hij tot nu toe niets verdragen. Het is een hele zoektocht wat hij kan eten, want tot nu toe wordt hij overal ziek van. Gelukkig groeit hij nog goed op mama melk! Als hij eten moet proberen is het op dat moment wel een feest, inclusief het geknoei en het omkeren haha. Wij doen dus graag mee zodat het ook voor mama en papa een feestje blijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten