Mijn week – zomer, visite en poppenwagen

Goedemorgen! Wat is deze week weer voorbij gevlogen zeg, mijn hemel! Ik kan er maar niet over uit en ik zeg het volgens mij elke week weer, maar het voelt ook gewoon echt zo. Kijk mee naar mijn week met man, kinderen en visite. Ik gooi alles even door elkaar, want er zijn dagen bij dat ik weinig tot geen foto’s maakte.

Mijn draagzak van Emeibaby die ik kreeg van Draagzak.nl is zo fijn. Noor heeft een aantal pittige dagen gehad en de draagzak bood echt uitkomst. Het lukt me ook al om haar iets langer te dragen zonder rugpijn, dus de bekkenfysio begint te helpen.

Via Charlie Temple kocht ik op de gok een zonnebril. Die gok pakte goed uit, want hij is echt heel fijn. Hij kostte me €40, koopje!

Koorts! Noor kreeg donderdag haar tweede prikje en had die avond flinke koorts. Arm meisje. Mijn man haalde snel bij de supermarkt zetpillen en na een aantal uren flink krijsen werd ze de volgende ochtend wakker zonder koorts. Gelukkig.

Voor Fons bestelde ik een trui bij Daphne Vos. Ik kreeg de tip om bij haar te kijken via mijn appgroepje met #fitgirls en wat ben ik blij met deze trui. Eind deze week kan hij hem eindelijk aan. Ik vind hem prachtig en hij ook, want hij wijst er de hele tijd naar om alle torren aan te wijzen haha.

Lekker buiten zitten met de babbie. Heerlijk!

Mijn man en ik gingen vrijdagavond voor het eerst sinds de geboorte van Noor uit eten. We aten bij Ton Nam Thai in Meppel en het was verrukkelijk! Ik at mijn lievelingscurry: massaman. Zó lekker!

Ik ging naar de kapper, voor het eerst sinds vorig jaar december. OEPS! Mijn kapper is helemaal gek op mijn haar en vind een Europese afro fantastisch. Ik iets minder, dus ik smeek hem altijd om wat gel in mijn haar te doen.

Dit is het resultaat. Ik hou ervan.

Bij Zeeman kocht ik dit dunne vestje/jasje. Handig voor in de auto, want ik doe Noor geen dikke jas aan in het autostoeltje vanwege de veiligheid.

We kregen zaterdag onze laatste kraamvisite en ze namen deze fantastische poppenwagen met zelf gemaakte bekleding en tas mee. Echt, wat vind ik dit fantastisch! Fons is er ook gek op, die loopt er al parmantig mee door het huis, heel schattig.

Chillen met mijn mini.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MrsMama (@mrsmamanl) op

Ik kocht een Blooming Bath via Ali Express. Het is een soort kussen in de vorm van een bloem die je in je gootsteen kunt doen zodat je daarin je kindje kunt badderen. Onze gootsteen is dus te groot, dus is het meteen een nutteloos ding haha. Nou ja, leuk om te proberen. Fons vond het wel leuk om te mogen helpen.

Marjolein kwam langs en ze was dikke matties met Fons.

Mijn heerlijke beertje. Ik kocht dit dikke vestje van Noppies tweedehands voor 10 euro inclusief verzendkosten. Ik hou van koopjes!

Wandelen met mijn schatjes. Je ziet de wagen, de Thule Sleek, in de schaduw.

Even semi-toevallig een foto maken voor de kerk. Ik vind de kerk in ons dorp zo pittoresk met die bomen en het weiland er achter. Prachtig. Fons loopt trouwens heel goed zelf, maar ik merk dat hij het ook heel fijn vindt dat hij nu af en toe uit kan rusten. Hij vermaakt zich uitstekend in de wagen. We doen spelletjes onderweg, zingen samen en spelen kiekeboe door het kijkvenstertje van zijn zitje. Ik vind het zo gezellig om zo met mijn kinderen rond te lopen!

Voor Noor kocht ik dit slaappakje van Carter’s. Het is mijn favoriete Amerikaanse merk en het wordt verkocht bij Zalando.

We hebben een logeerpoes! Gezellig!

Gisterochtend had ik bedacht dat ik nergens zin in had, maar al snel kwam daar verandering in. We gingen op de koffie bij mijn vader en broer. Gezellig! Noor lag lekker om zich heen te kijken in de wagen, ondanks dat het eigenlijk tijd was voor een slaapje.

 

In de ochtend appte mijn mattie of ze langs mocht komen met vrouw en kinderen. Ze hadden ons huis nog niet gezien én wilden wel weer even knuffelen met Noor, dus dit was twee vliegen in één klap! Sinds ik weer in het noorden woon zien we elkaar veel vaker, zó gezellig! We hebben lekker zitten kletsen en knuffelen terwijl de oudste kinderen samen speelden. Heerlijk <3

Een kar vol gezonde dingen. Ik heb afgelopen weekend alles wat God verboden heeft naar binnen geduwd. Dat gaan we aankomende week dus anders doen en daarom deed ik gisteravond nog even snel boodschappen. Er ligt geen koekje, snoepje of chocolaatje in mijn kar. Toen ik in de winkel stond appte ik nog even met mijn fitgirls van de appgroep om te vragen of ze nog tips hadden. Zó fijn en handig, die steun!

Aankomende week is een week zoals zovelen, op de donderdag na. Dan heb ik namelijk een fotoshoot voor bij een artikel wat volgende maand in een magazine staat. Veel kan ik er nog niet over vertellen, maar ik heb er wel heel veel zin in. En stiekem vind ik het spannend. Als plussize vrouw is het toch maar weer afwachten wat voor kleren ze voor je bedenken….

Wat gaan jullie doen deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten