Mijn week – ziek, ziek en ziek

Goedemorgen! Eindelijk weer eens een weekoverzicht. De afgelopen weken is er weinig online gekomen, dus ik vind het wel weer eens tijd voor een overzichtje. Kijk mee.

Maandag

Shit. Fons is ziek. De laatste keer dat hij goed ziek was was twee jaar geleden, dus dit is weer even wennen. Voor ons allebei haha. Hij heeft tijdens zijn eerste weekje peuterspeelzaal kennelijk meteen een lekker virusje opgepikt. Arm ding.

Noor krijg deze week bloemkool. Ze vindt het niet zo lekker haha.

Ik kocht een nieuw jurkje voor haar en ik ben er echt gek op. Hij is van HEMA en kost maar €13.

Lunch! Ik probeer weer een goede balans te vinden en dat gaat me goed af de laatste tijd. Ik ben nog bezig met een update over hoe het nu gaat met afvallen en gezonder worden, die komt denk ik morgen online.

Dinsdag

Noor drinkt zó slecht de laatste tijd. Zij is ook ziek aan het worden, ze roggelt al lekker en hoest af en toe. Ze wil niet meer dan een paar milliliter in mijn armen drinken en ik loop regelmatig met haar door de kamer om haar te laten drinken. Dat trekt mijn rug helaas niet altijd, dus dan zet ik haar maar in de Nuna Leaf. Werkt goed, gelukkig.

Ben ik een loedermoeder nu? Ik legde Noor in de poppenwagen en Fons was zó ongelooflijk trots! En ik smolt echt van dit plaatje. Spekbeentjes omhoog, Fons die in de wagen kijkt, heerlijk.

Geen peuterspeelzaal voor hem, helaas. Hij komt lekker bij me op de bank hangen en filmpjes kijken. De nieuwste favoriet is ‘Poesjes’ van de NPO. En aangezien dat vol met grappen voor volwassenen zit vind ik het helemaal niet erg om ernaar te kijken. Zó grappig!

Aerosleep vroeg me of ik ambassadeur wilde worden. Aangezien ik de producten wel kende, maar nog nooit heb gebruikt leek me dit een leuk manier om er kennis mee te maken. Afgelopen week kwamen het matras, het kussentje, de bedbumper en de hoeslakens binnen.

Eten met Fons. Twee bekers en niet alleen pasta op zijn bord, maar ook in het vergiet wat bij hem moet staan. Tuurlijk vriend, zolang je maar wat eet. Ik vind alles prima.

Woensdag

Ik besloot even te willen wandelen met de kinderen, maar zoals je ziet was dat geen groot succes. Fons voelde zich gewoon nog te slecht. Hij zit lekker te chillen onder een dekentje in de Thule Sleek wandelwagen. Ik heb ook een voetenzak trouwens, maar die is veel te klein voor mijn lange meneer. Heb jij nog tips voor een extra lange voetenzak? 

Ik heb het zo ongelooflijk koud ’s nachts en bedacht me opeens dat ik nog een flanellen dekbedovertrek van HEMA had liggen. Zoooooo fijn! Ik wil er gewoon niet meer onder vandaan komen. Het is net een tikkeltje warmer dan normaal en daar hou ik van.

Ik was in een nostalgische bui en bekeek mijn fotoalbum weer eens. Moet je mij eens zien chillen in de wipstoel haha.

Noor had er niet zoveel zin in vandaag. Gelukkig klaren de filters van Instagram mijn humeur altijd wel een beetje op.

Donderdag

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MrsMama (@mrsmamanl) op

Mijn lieve kleine Noor. Ik wil niet arrogant doen, maar wat heb ik mooie kinderen gemaakt hè? 🙂

Voor een samenwerking komt er een nieuwe keuken binnen van Hape. Fons vindt het echt REUZE interessant. Ik besluit hem zelf maar in elkaar te zetten, maar ik faal jammerlijk. Mijn man komt me helpen en gelukkig zit hij snel in elkaar.

Fons is er he-le-maal weg van. Er zit een lampje in en de magnetron maakt écht een piepgeluidje. Fons heeft tot hij naar bed ging met dat deurtje zitten rammen. Ik. Werd. Gek! Maar gelukkig is de nieuwigheid er nu van af en ramt hij niet meer telkens met die deur zodat dat piepje te horen is haha.

Vrijdag

Ik begin de dag met boodschappen doen met Fons. Ik zet hem altijd nog in de winkelwagen, maar tegenwoordig gaat dat niet zo heel lekker meer. Hij klimt er zelf uit, hartstikke handig én gevaarlijk als ik even niet oplet haha. Wonder boven wonder hoefde ik hem niet om te kopen om weer bij het scherm vandaan te komen.

Toch nog maar even knuffelen na de winkelsessie. Hij is nog steeds niet fit.

Ze gaat zo hard! Ze rolt van hot naar her en ligt regelmatig niet meer op haar speelkleed als ik even weg ben geweest. Ik ben nog op zoek naar een mooie mat ofzo waar ze veilig op kan spelen, ronddraaien en leren kruipen. Ik heb die van SkipHop op het oog, maar die is zó duur! Heb jij nog een goedkopere tip?

Mijn broer vliegt via Dubai en heeft daar wat overstaptijd. Ik vroeg hem of hij even wilde checken of de make-up nog steeds zo goedkoop is daar. Ik had daar een hele tijd geleden ook ooit eens een overstap en ik heb toen ongelooflijk lekker geshopt.

En dit neemt hij mee, een face palette van MAC. Niet veel, maar wel wat ik graag wilde hebben. Mijn broer keek ook nog even bij Chanel, maar dat is daar duurder dan in Nederland, dus dat mocht hij laten liggen haha.

Zaterdag

Wat zijn ze goed op elkaar afgestemd qua kleding, hè? Volledig toevallig trouwens, maar ik heb wel veel blauw en geel voor mijn beide kinderen in de kast hangen. Het staat ze zo leuk.

Ik kocht voor Dille & Kamille een rotan giraffenkop voor bij Noor op de kamer. Ik vind ‘m mooi!

Eindelijk, het ledikantje staat in elkaar. Mijn man is druk bezig op de babykamer. Rolgordijntje ophangen, vensterbank en plinten terugplaatsen, kasten neerzetten, dat soort ongein. Ik krijg het ondertussen op mijn heupen en als de kinderen slapen ga ik naar Karwei voor verf.

Ik kocht Camouflage Green van Flexa en mijn man is zo lief om dit op de muur te kwakken. We hadden deze kleur al op een gek muurtje in de woonkamer en vooral mijn man vond het een goed idee om deze gigantische muur ermee te verven. Het pakte goed uit, want ik vind het echt fantastisch geworden!

Zondag

Timehop is een geweldige app en ik word wakker met deze fantastische foto van Fons. Het was die dag echt ongelooflijk koud en Fons had er na een paar minuten al genoeg van. Zielig! Maar wat is de foto leuk!

We hebben eindelijk de Switch aangesloten en Fons vindt het helemaal fantastisch. Ik mocht een nieuw spel testen, Asterix & Obelix XXL 2. Fons vindt het vooral leuk om op de knopjes te rammen, maar vooral mijn mijn is fan van het nieuwe spel. En jij kunt hem ook testen, want er komt een winactie aan! Hou mijn blog dan ook goed in de gaten de komende dagen.

Kijk, de muur in daglicht. Ik vind het fantastisch! Ik wil aan de linkerkant nog van die rotan schalen/borden ophangen, dat lijkt me wel tof. Verder ben ik nog op zoek naar een mooie tv kast met veel opbergruimte. Ik denk aan iets met hout, want dat past mooi bij dat groene. Heb jij wederom nog een tip voor me?

Details van de babykamer. De slinger met haar naam is gemaakt door Rianne, die ik ken via Instagram. Zó tof, ze gebruikte hiervoor boekjes van Jip & Janneke en ik vind hem echt ontzettend leuk! Ik heb hem al een tijdje in huis en ben blij dat ik hem nu eindelijk kan ophangen.

Toen Sabine bij me op kraamvisite kwam nam ze deze toffe tas/mand voor me mee. Weer zoiets wat ik eindelijk in gebruik kan nemen op de babykamer. Hartstikke leuk!

Verder doen we zondag vrij weinig. Ik voel me steeds slechter. Hoofdpijn, kop vol snot, lamlendig. Maar ja, moeder hè, dus ik mag niet ziek zijn. Bloedchagrijnig word ik er van. Noor slaapt nu trouwens voor het eerst op haar eigen kamertje en dat vind ik wel een dingetje. Ik moest er even om huilen toen ze haar eerste slaapje deed op haar eigen kamer. Wat een mijlpaal. Mijn kleine meisje wordt groot.

Aankomende week doen we niet veel. Fons gaat hopelijk weer naar de peuterspeelzaal, oma komt op visite en ik probeer alvast wat kerstcadeautjes te scoren deze week.

4 reacties op “Mijn week – ziek, ziek en ziek

  1. Haai,
    Wij hebben de lodger bunker voetenzak gehad voor Bram gehad. Die was groot!!!binnen en buitenzak goed warm. Bram was met een jaar al ruim een meter dus flink en hij paste er prima in!!!

    Beterschap voor jullie😘😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten