Mijn week – In de wolken en in het bos

Goooooedemorgen! Er is alweer een week voorbij. Man, wat gaat de tijd snel. Oktober vliegt ook voorbij en voordat we het door hebben is het alweer kerst. Afgelopen week was een mengelmoes van heerlijkheden en stress. Kijk mee.

Noor ligt tegenwoordig regelmatig op het speelkleed van SkipHop. Deze kochten we al voor Fons en kan dus ook prima door Noor gebruikt worden (je vindt ‘m trouwens hier).

Noor ligt niet alleen graag op haar speelkleed, in de box is ze ook regelmatig te vinden. We hebben een hangmat annex boxkleed gekregen van Hangloose Baby. Ze kan hier heerlijk in relaxen. Niet te lang trouwens, want dat vindt ze niet lekker als ze moet spugen.

Fons kruipt ook graag naast zijn zus.

Sowieso vindt hij alles wat met Noor te maken heeft heel erg interessant. Hier ligt hij in haar babynestje en wiegt hij met zijn voeten de Nuna Leaf op en neer haha. Ook is hij regelmatig te vinden op het speelkleed. Tsja.

Hier heb ik altijd naar uit gekeken: lekker samen met mijn kind koken. Nu kan Fons nog nergens mee helpen, maar hij vindt het wel reuze interessant om naast me op het aanrecht te zitten en ik vind het heel erg gezellig.

We gingen even op visite bij opa en Noor ging voor het eerst mee zonder verkleiner in de Maxi-Cosi. Ze vindt het meteen wat fijner om in haar autostoeltje te zitten, gelukkig. Ze ligt trouwens op een Air Layer van Aeromoov. Dat is een katoenen matje wat lucht doorlaat. Geen zweetrug meer voor haar dus! Fijn!

Gekke bekken trekken met Fons. Ik hou er van haha.

Ik bestelde dit pakje nadat ik het steeds voorbij zag komen in een advertentie op Instagram. Er zat dus ook een haarband bij en dat vind ik verschrikkelijk bij baby’s. Nou ja, bij mijn eigen baby. Wat een ander doet moet hij of zij natuurlijk zelf weten haha. Toch deed ik de haarband om haar hoofdje om even te kijken hoe het zou staan en dit is het resultaat.

Noor heeft een nieuwe slaapzak van PurFlo en hij is FIJN! Zo fijn dat ik via Marktplaats een reserve exemplaar heb gekocht.

Afgelopen week gingen we aan het einde van de middag even langs Karwei. Noor lag in haar hangmat2GO van Poppiezz. Dit is zó’n handig ding! Ik vind de Maxi-Cosi echt niet geschikt om heel lang in te liggen en op deze manier kan Noor gewoon lekker om zich heen kijken en chillen als wij boodschappen doen.

Vrijdag kwam mijn nieuwe draagzak binnen, gekegen van Draagzak.nl. Ik koos voor een draagzak van Emeibaby. Dit is een draagzak gemaakt van draagdoekstof en ik kan hem volledig aan Noor aanpassen. Eigenlijk is het een draagdoek met de makkelijkheid van een draagzak. Vastklikken, aanpassen en gaan met die banaan. Ik heb Noor er al even heerlijk in kunnen dragen en de draagzak is goed gekeurd. Hoe hij precies werkt zal ik later nog uitleggen in een artikel.

Vrijdag ging ik met mijn mattie Joyce naar het In de wolken festival in de RAI. Dit was de eerste editie en we vonden het wel interessant klinken. Het was heel erg gezellig en we hebben leuke bedrijven gezien. Ik was zó blij dat ik er even uit kon. Noor is de hele week al veel aan het krijsen, dus deze moeder was het wel even zat haha. Heerlijk om even met Joyce de hort op te kunnen.

We gingen nog even langs bij Poppiezz om hun producten te checken. Ze hebben niet alleen een hangmat namelijk, maar ook een speelmat en er komt in december een standaard waarmee je van je hangmat een wipstoeltje kunt maken. Hendig!

Thule stond er ook met onder andere de Thule Sleek kinderwagen. Wat is het toch een mooi ding hè? Ik ben zó blij dat ik deze wagen mag testen.

Herobility stond er ook. Ik heb dit Zweedse merk wel eens voorbij zien komen, maar ik heb er nog nooit producten van getest. Deze glazen flessen komen in januari op de markt en ik vind ze er heel mooi uit zien. Heb jij al ervaring met dit merk?

Het festival was bij Strand Zuid. Wat is dat toch een mooie locatie!

Zaterdag vierde mijn zwager zijn verjaardag en hier zit Noor lekker bij mijn zusje op schoot. Het was de laatste verjaardag in hun mooie schippershuisje in Groningen, want het gaat de verkoop in. Dus mocht je nog iemand kennen die in de gewilde wijk Helpman in Groningen wil wonen: let me know 🙂

Toen we thuis kwamen kregen we kraamvisite en omdat het prachtig weer was gingen we daarna lekker de tuin in. Fons heeft een fietspompen fetish haha.

Gisteren gingen we wandelen in het bos. Fons vermaakte zich uitstekend. Ik vind deze kleuren zo mooi bij hem staan. Donkerblauw, groen (wat hij nu niet aan heeft) en okergeel zijn mijn lievelingskleuren voor hem.

’s Avonds bakte ik groentekoekjes. Fons at er niks van, dus aten mijn man en ik ze maar op.

Ik kocht via Ali Express een blooming bath voor een paar cent. Dit is een soort bloem, vandaar de naam, die je in de gootsteen kunt doen zodat dat verandert in een mooi zacht badje. Ik deed hem verkeerd om, maar dat terzijde: onze gootsteen is er te groot voor haha. Heb ik weer hoor! Maar ik vind het wel een handig ding om te gebruiken ter ondersteuning. Noor in de gootsteen in bad doen bevalt me wel!

Nou, dat was het weer. Aankomende week staan er vaccinaties, kraambezoek en veel gezelligheid op de planning! Geniet van jullie week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten