Mijn week – Huis gekocht!

Goedemorgen! Wat een week was dit zeg! Kijk mee.

Maandag

Ik begin de dag met een wandelingetje met mijn kinderen. Nog steeds vind ik het gek om kinderen te zeggen in plaats van kind haha. Fons had er trouwens weinig zin hoor, ik moest hem echt bij de poortdeur vandaan sleuren. Hij wilde liever in de zandbak spelen. Gelukkig draaide hij bij en werd het toch nog gezellig. Onderweg trok hij heel vaak het kijkvenstertje van de kinderwagen open om even naar zijn zus te kijken. Wat een schatje.

’s Middags bracht ik Fons naar opa. Daar blijft hij twee nachtjes slapen. We hebben namelijk wat dingetjes op de planning: naar de notaris voor het kopen van ons huis en mijn man gaat op zakenreis. Ik zie het niet zitten om alleen voor Fons en onze piepjonge dochter te zorgen, dus vandaar deze oplossing.

Dinsdag

We hebben getekend voor ons huis! Daarna sjees ik door naar het station, want mijn man gaat met de trein naar Schiphol.

Noor begint heel hard te huilen, dus ik stop op een parkeerplaats om haar te kunnen voeden. Arm kind. Als ze haar buikje rond heeft gedronken rijden we naar huis. Daar doe ik de rest van de dag weinig. Ik was van plan biefstuk te kopen, mijn eerste sinds de bevalling, maar ik heb geen zin meer om de deur uit te gaan en bestel pizza. #foreverfat haha

Ondertussen krijg ik dit soort foto’s van mijn man. Lekker hoor, even een rondje door de stad kunnen maken tijdens een zakenreis. Als ik dit zo zie mis ik het reizen. Ik wil echt heel graag weer mooie reizen maken en daar moeten we maar eens even een plannetje voor gaan maken.

Woensdag

Noor en ik gaan naar de supermarkt. Het is verbazingwekkend hoeveel mensen even in de Maxi-Cosi kijken. Ik vind het irritant, maar bedenk me dat ik zelf ook altijd vertederd in autostoeltjes en wagens kijk, dus ik kan het die mensen niet kwalijk nemen.

’s Middags probeer ik wat dozen in te pakken, maar Noor besluit dat ze me hard nodig heeft. Oké, bankhangen dan maar. Gelukkig lukt het me uiteindelijk toch nog om wat in te pakken en opeens overvalt het me: WE MOETEN NOG ZOVEEL DOEN! Nou ja, het komt uiteindelijk wel goed natuurlijk, maar het besef dat we over drie weken gaan verhuizen komt wel even hard binnen.

Na zijn middagslaapje wordt Fons weer thuis gebracht. Wat een luxe, deze taxiservice van mijn familie haha. Ik heb hem gemist!

Er komt nog een toffe bestelling van Next Direct binnen. Ik hou zó van hun tuttige meisjes kleding. Heerlijk!

Ook kocht ik een nieuw bandje (deze) voor mijn Fitbit, gewoon bij Bol.com voor een prikkie. De normale bandjes zijn van die zweetdingen van plastic en dit voelt veel fijner aan. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat mijn arm zwart wordt, want het is natuurlijk niet echt roségoud haha.

Donderdag

Donderdag komt Sabine langs met haar zoontje. Fons boeit het allemaal niet zoveel geloof ik, maar hij is wél heel blij met het cadeautje wat hij kreeg van Sabine. Ik vind het zó attent als kraamvisite ook een cadeautje voor Fons mee neemt. Hij geniet daar echt zichtbaar van.

De rest van de dag doe ik weinig. Fons slaapt heerlijk lang en wordt ietsiepietsie (zeg maar gerust: HEEL ERG) chagrijnig wakker, dus daar ben ik wel even zoet mee.

Vrijdag

Al vroeg staat mijn ultraknappe bezorger van DPD (yup, hij is echt héél knap) voor de deur met een kraamcadeautje van Jollein. Ik hou enorm van flamingo’s! Zo lief dit.

Fons weet wel raad met de kleurplaat die er in zit.

In de loop van de ochtend komen mijn vriendinnen met hun zoons op kraamvisite. Ze zijn al net zo gek op babyvoetjes als ik en maken deze foto. Heerlijk toch, die blote kleine voetjes.

Aan het einde van de middag ga ik even naar Karwei met Fons. Het is veel te warm om in de tuin te spelen en ik wil er wel even uit, dus stappen we in een bloedhete auto om vervolgens even rond te wandelen in de bouwmarkt. Ik kom een mooie stoel tegen en doe wat inspiratie op voor een nieuwe lamp. Verder dan dat kom ik niet.

Zaterdag

Alweer een werkweek (voor mijn man dan) voorbij. We starten rustig op. Als Fons op bed lig ga ik ook op de bank liggen en ik slaap gewoon twee uur! Wow, dat is lang geleden! Noor ligt lekker in de box te slapen en mijn man werkt nog even wat. Oké, de werkweek was dus toch nog niet voorbij haha.

’s Middags komen Fleur en Miriam op kraamvisite. Helemaal vanuit de andere kant van Nederland, zó tof dat ze de moeite hebben genomen om Noor te komen knuffelen. Miriam nam haar dochter, die ook Noor heet, mee. In een gezellige foto samen hadden ze niet zoveel zin haha.

Zondag

Vandaag gaan we voor het eerst met z’n viertjes op pad. Even wandelen bij de hunebedden en daarna uitrazen bij de speeltuin. Ik vind het een hele onderneming om met z’n allen de deur uit te gaan, maar het was wel heel erg gezellig. Zo trots als een pauw liep ik met mijn kinderen rond haha. Heerlijk!

’s Middags ben ik druk met dozen inpakken, een onrustige Noor, een tukje op de bank en het verzorgen van het avondeten.

Aankomende week staat in het teken van ons huis! Gedurende de week hebben we wat afspraken en er komen mensen kijken voor ons huidige huis. Ik hoop dat ze alles wat we ter overname hebben over willen nemen, want dat scheelt ons enorm veel werk. Vanaf zaterdag gaan we klussen in het huis. Nu al heel veel zin in, al doe ik vanwege de kinderen maar weinig.

Geniet van jullie week!

2 reacties op “Mijn week – Huis gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten