Mijn week – Cheesecake, nieuwe bril & brandweerman

Vandaag heb ik eindelijk weer eens een weekoverzicht voor jullie. De afgelopen weken waren ontzettend hectisch voor mijn doen, maar gelukkig komen we nu weer in wat rustiger vaarwater. De laatste dozen moeten nog uitgepakt worden en er moet nog heel wat gekocht worden om het allemaal gezellig te maken in ons huis, maar we wonen er heerlijk. Kijk mee naar afgelopen week!

Maandag

Ik mis Indonesië en vroeg me op Instagram hardop af of mensen me aan zouden raden om met twee kindjes te gaan vliegen. De één zei ‘DOEN’ en de ander zei ‘HELL NO!’. Kortom, lekker verdeeld allemaal haha. Ik ben er nog niet over uit.

Ik lunch tegenwoordig vaak met een wrap. Op deze variant zat brie, veel sla en tomaat.

Neverending story, die rotwas. Ik ben ontzettend blij met de wasmachine beneden, maar wassen wordt nooit een hobby van me. Maar als het dan uiteindelijk allemaal gedaan is geef ik mezelf altijd een schouderklopje haha.

Selfie met mijn lieve zoon. Het is zo’n heerlijk peutertje! <3

Dinsdag

Wandelen met Fons houdt meestal in dat we onderweg stoppen bij alles wat een vacht heeft en dan vooral de katten. Hij vindt ze fantastisch en ik ben er nog niet één tegen gekomen waarbij de liefde niet wederzijds is. 

Noor lag op bed, dus wij konden even samen wandelen. Wees gerust, ik laat Noor niet alleen thuis hoor. De babyfoon stond bij mijn man op kantoor, dus ze was gewoon veilig 🙂

Ze lacht wel, maar de afgelopen week was pittig qua reflux. Door het vele spugen is ze superonrustig en slaapt ze weinig. Het put me uit, maar gelukkig is ze ook regelmatig heel erg vrolijk. Dat maakt veel goed.

Na het eten nog even buiten spelen met Fons. Hij vindt onze nieuwe tuin helemaal te gek. Er zijn overal hoekjes en paadjes te vinden waar hij kan ontdekken en zich kan verstoppen. Zo leuk om te zien!

Woensdag

Ik begin de dag met een wandeling met de kinderen. We mogen de komende tijd de Thule Sleek testen. Dit is een prachtige nieuwe wagen van Thule die zonder dat je er extra dingen bij hoeft te kopen te gebruiken is als duowagen. Fons kan ontzettend goed wandelen, maar ik merk dat lange stukken echt niet te doen zijn voor hem. Daarom ben ik heel blij dat ik met deze wagen én Noor én Fons mee kan nemen. Het allerfijnste vind ik dat de reiswieg niet laag bij de grond zit, maar op normale hoogte is. Jullie kunnen nog een uitgebreide review verwachten!

Fons kreeg van vrienden een brandweerblusgeval cadeau. Hij vindt het briljant en spuit iedereen nat haha.

Dit boek, Opvoeden tot zelfvertrouwen, kwam binnen. Ik ben er razend nieuwsgierig naar, dus ik ga snel tijd maken om het boek te lezen. Mocht je hem ook willen, je koopt ‘m hier.

Mijn zusje kwam langs en ik maakte onderweg deze foto om naar mijn matties van de appgroep te sturen. We gingen naar Fooddock in Deventer.

Want: Sabine van Ohmyfoodness presenteerde haar nieuwe boek, Cheesecake. Het is echt een prachtig boek geworden en ik ga er heel snel iets lekkers uit maken! Nu al zin in! Zó trots ook op Sabine, ze doet dit toch maar mooi ‘even’ naast haar razend populaire blog én gezinsleven. Knap mens!

Donderdag

Na een hele korte nacht ontbijt ik met dit. Sinds ik weer wat meer oplet eet ik bijna geen beschuitjes meer en al helemaal niet met hagelslag, maar ik had er zoveel zin in! Toch een dingetje nog denk ik, dat emo-eten. Dat slaaptekort vanwege een krijsende Noor hakte er eventjes in.

Mevrouw zelf is zich van geen kwaad bewust.

Als zij slaapt ga ik met Fons naar de peuterspeelzaal om een inschrijfformulier op te halen. Yup, hij gaat naar de peuterspeelzaal. Inmiddels hebben we alles ingevuld en opgestuurd, dus hopelijk horen we snel wanneer hij mag beginnen.

Een collega van mijn man werkte een dagje bij ons en hij klom ‘even’ in de boom om een touw af te snijden. De vorige bewoners (of misschien wel die daarvoor) hadden een touw in de boom geknoopt wat er helemaal in was gegroeid en hij vond dat zielig voor de boom haha. Ik doe het ‘m niet na, dus ik ben erg blij dat hij ons even heeft geholpen!

Vrijdag

Opa en oma uit Haarlem komen langs! Ze zijn uiteraard helemaal gek op hun kleinkinderen, dus ze knuffelen wat af.

Ook gaan ze even wandelen terwijl ik met Noor thuis blijf. Mijn man stuurde deze foto. Ik denk dat we deze herfst nog vaak kabouters gaan zoeken in het bos.

Aan het einde van de middag race ik nog even snel naar Steenwijk. Maik, het zoontje van Joyce van Mamakletst.nl, is dit weekend jarig en er staan dingen van Nijntje op zijn verlanglijstje. Als ik dat heb gekocht loop ik op goed geluk de Pearl in, want ik heb daar een bril besteld die pas volgende week klaar zou zijn. Maar: hij is er al! Ik ben helemaal in mijn nopjes. De sterkte is niet heel erg anders, maar toch merk ik dat ik scherper zie. Fijn!

Zaterdag

Zaterdag doen we niet veel. Na een nachtelijke sessie met Noor valt ze gelukkig weer in slaap. Ook Fons slaapt lekker door, dus rond 8 uur stappen we uit ons bed. Mijn man is druk met spullen naar de kringloop en de stort brengen, ik hou me bezig met de kinderen en ’s middags genieten we van het heerlijke zonnige weer in de tuin. We hebben een trampoline en vanaf het terras heb ik mooi uitzicht op mijn mannen.

’s Avonds voeren we niks uit. Mijn man moet werken, ik tik alvast wat aan dit verslag en ben ondertussen op zoek naar spullen voor Noor. We willen graag een grijs ledikant, dus daar zijn we naar op zoek. Ook moet ze alweer een maat groter hebben qua kleding, dus ik mag weer shoppen!

Zondag

Wat een kwalitatief uitermate teleurstellende dag. Ik ben eigenlijk al een week verdrietig om niks en vandaag is het toppunt. Lekker janken. Noor voelt het aan, want die krijst ook de hele dag mee. Pfff, vermoeiend. De verjaardag van Maik moet ik helaas overslaan. Ik had er heel veel zin in en voel me er ook heel naar over, maar het kan niet anders.

Mijn man is de hele dag druk in ons huis, ik doe vooral de was, veeg mijn tranen duizend keer weg en bekommer me om de kindjes. Gelukkig is er morgen weer een dag.

 

Aankomende week staat er weinig op de planning. Ik ga morgen naar de fysio voor mijn bekken en rug die ontzettend opspelen, vrijdag naar het In de wolken festival in de RAI en zaterdag vieren we de verjaardag van een familielid en krijg ik nog kraamvisite. Zin in!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten