Voordelig online shoppen

Zoals iedereen wel weet ben ik gek op aanbiedingen. Zo voordelig mogelijk online shoppen is voor mij echt een sport. Qua boodschappen ben ik niet altijd zo goed bezig, maar qua kleding en alles wat daarbij komt kijken des te meer. Ik hou van koopjes en word daar echt blij van.

Voor Fons heb ik me helemaal suf geshopt via Marktplaats en speciale Facebook-groepen. Zo kocht ik A-merk kleding voor een B-merk prijs. Tweedehands kleding kopen is een risico, maar tot nu toe is het bijna nooit tegen gevallen. Maar nóg leuker vind ik het als ik volledig nieuwe spullen voor een spotprijsje kan kopen.

Onlangs wees een vriendin van me op Limango. Zij is draagconsulente en Limango had vorige week draagzakken van Ergobaby in de aanbieding. Ik kende Limango nog helemaal niet, maar voor ik het wist was ik een uur aan het rondkijken op de site. Wat hou ik toch van online shoppen! Natuurlijk is een ouderwetse shopmarathon in een leuke stad ook hartstikke gaaf, maar het gemak van online shoppen wint het vaak hoor. Geen ergernissen, geen slome verkoopsters en geen mensen die voor mijn voeten lopen, haha.

Limango richt zich op het hele gezin en dat is ook te zien aan de aanbiedingen die er te vinden zijn. Spullen voor jezelf, voor je baby én je partner. Handig als alles op één site te vinden is. H

Shop jij het liefst online of struin je liever door de winkelstraten?

Reactie op “Voordelig online shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten