Verlichting in de woonkamer

Sommige mensen hebben de gave om een heel lichtplan te maken voor hun huis, maar ik ben al blij als ik genoeg verlichting in de woonkamer heb zodat ik ’s avonds nog wat kan werken of relaxed op de bank kan lezen. Ik heb ook helemaal geen oog voor dat soort dingen. Stom is dat, maar ik geloof dat het interieurontwerp-gen mij heeft overgeslagen. Net als het schoonmaak-gen en het opruim-gen overigens.

Onlangs mocht ik van een webshop een lampje uitzoeken. Ik was specifiek op zoek naar een lampje voor op de piano. Niet dat ik de behoefte heb om als Fons slaapt op de piano te pingelen, maar ik wilde er een lamp op hebben omdat het anders zo’n donkere hoek is. De piano staat bij ons namelijk tussen de eettafel en de keuken en dat is nu juist een stukje wat ongezellig kan ogen zonder verlichting.

Kennelijk kwam ik bij de collectie Bedlampjes van Directlampen.nl terecht. Maar who cares, als ik een lamp mooi vind dan maakt het mij niet uit waar de lamp eigenlijk zou moeten staan of hangen. Een bedlampje op de piano┬áit is dus. Ik heb expres ’s avonds foto’s gemaakt, want dan is het effect van het lampje goed te zien. De lamp is dimbaar in drie standen. Op de foto bovenaan zie je de lamp in de zwakste stand. Dat is de stand die ik steeds gebruik, want die vind ik het gezelligst. Heb ik wat meer licht nodig of wil mijn man ’s avonds piano spelen (never gonna happen als Fons thuis is natuurlijk haha), dan kan de lamp ook lekker fel gezet worden.

Verder vind ik het maar lastig hoor, mijn huis gezellig maken. Ik heb er niet echt een oog voor. Hoe doe jij dat? Heb je echt een oog voor woninginrichting of doe je, net als ik, ook maar wat?

Reactie op “Verlichting in de woonkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten