Top 10 babyproducten voor onderweg

Er zijn nogal wat producten die je nodig hebt als je met je baby op pad gaat. Vandaag wil ik mijn top 10 van babyproducten voor onderweg met jullie delen. Grote dingen die misschien voor de hand liggen, maar ook kleine artikelen waar je misschien niet meteen aan denkt.

  1. Een kinderwagen. Echt, ik kan niet zonder mijn Maxi-Cosi Adorra. Ik schreef hier al een uitgebreide review over die je hier kunt lezen. Ik gebruik hem stiekem ook om Noor korte slaapjes in te laten doen. De reiswieg is inklapbaar, dus deze neemt weinig ruimte in in de kofferbak. Oh en vergeet niet de regenhoes mee te nemen nu de herfst er aan komt. Ik zie mezelf al door de regen lopen met Noor haha. Ik ben namelijk het type wat niet eerst de buienradar checkt voordat ze de deur uit gaat.
  2. Een autostoeltje. Tsja, ligt voor de hand, maar ik ben zó blij met de autostoel die we hebben. Het is wederom een stoel van Maxi-Cosi, de Maxi-Cosi Pebble Plus (mijn review lees je hier). Het was een hele uitgave, zo’n ISOFIX systeem, maar het is echt elke euro waard. Telkens als ik Noor in de auto til ben ik weer gelukkig met het feit dat het zo snel gaat allemaal. Het is een kwestie van in het systeem klikken, checken of alle lampjes groen zijn en gaan met die banaan. Mijn ongeduldige aard en ik houden er enorm van!
  3. Een fijne luiertas. Ik had met Fons een exemplaar van Skip Hop die ik snel heb verkocht, die was te klein. Daarna had ik er eentje van Cowboysbag, die was groot genoeg, maar ik vond hem uiteindelijk wat te lomp. Toen ik ook die verkocht had kocht ik er eentje van JuJuBe, een rugzak. En dát was een schot in de roos. Ik hou van deze tas.
  4. Een thermosfles, voor de kunstvoeding gevende ouders. Ik heb voor mijn verjaardag een thermosfles van Chilly’s gekregen en die voldoet echt perfect. Hij is wat duur, zo’n 25 euro, maar hij is zo handig. Warm water blijft echt warm en koud water blijft echt koud. Ik haat het om afhankelijk te zijn van anderen als het gaat om een fles warme melk maken onderweg, dus dit is perfect.
  5. Een poedertoren voor melk. Een volkomen logisch item als je kunstvoeding geeft, maar dan moet je hem ook wel echt in je tas gooien haha.
  6. XXL hydrofiele doeken. Ik gebruik die doeken bij de vleet. Ze doen dienst als deken, spuugdoek, handdoek, onderlegger, knuffeldoek, noem maar op. Ideaal!
  7. Genoeg extra kleding. Eén setje extra is leuk hoor, maar je zal dat ene schone setje maar weer smerig gemaakt hebben… Dan zit je mooi in de shit, meestal letterlijk 🙂
  8. Een draagdoek of draagzak. Hoewel we fan zijn van de wagen, een draagdoek of draagzak kan ook echt een uitkomst zijn. Noor wil graag dichtbij me zijn, zeker als ze net gedronken heeft en dan is het wel zo handig om haar in de draagdoek of draagzak te doen. Ik heb een rekbare draagdoek van VIP Carrier en een draagzak van Ergobaby, de Ergobaby Adapt.
  9. Luierzakjes. Niet alleen handig voor poepluiers, maar ook voor natte en vieze kleding.
  10. Iets wat white noise afspeelt. Dit kan je telefoon zijn, maar je hebt tegenwoordig ook knuffels die lawaai maken. Nou ja, lawaai. Ik vind het lawaai, maar baby’s slapen er goed op. En wat wil je het liefst? Yup, een slapende baby haha.

Dit is mijn top 10 van babyproducten voor onderweg. Heb jij nog aanvullingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten