Thee en een drinkbeker van Tastea

Gedurende de dag probeer ik voldoende te drinken. Proberen is het juiste woord, want het lukt me niet altijd. Ik mag namelijk sinds mijn maagoperatie niet meer tegelijk eten en drinken dan schiet juist het drinken er nog wel eens bij in. Stom, maar dat is nou eenmaal de waarheid. Wat mij helpt om toch aan voldoende vocht te komen gedurende de dag is het bij me dragen van een plastic drinkfles voor water of een isolerende beker voor een warme drank. Onlangs ontving ik thee en een drinkbeker van Tastea en vandaag vertel ik wat ik daar van vind.

Bun in the oven van Tastea

Hoe leuk is het dat ik als zwangere de theesoort ‘Bun in the oven’ van Tastea mocht testen. Bun in the oven, een populaire Engelse term voor zwanger zijn, is een thee die speciaal is ontwikkeld voor de vrouwen onder ons die een klein mensje aan het fabrieken zijn. Bun in the oven is er voor het welbevinden tijdens de zwangerschap, zegt Tastea zelf over de thee. De blend bevat framboosbladeren, brandnetel, pepermunt, anijs en verbena. Het is rijk aan vitaminen zoals zink, magnesium, calcium en ijzer. De thee is 100% natuurlijk en bevat geen theïne. Je kunt er dus onbeperkt van drinken.

De thee bevalt veel takken en grotere ingrediënten, dus het wordt aangeraden om de speciale theebeker te gebruiken. Ik snap die tip, want inderdaad: er drijven nogal wat grote stukken in mijn thee. Voor mij is dat totaal niet erg, want ik heb dus ook de theebeker gekregen. In een thee-ei had de thee niet goed gepast, maar een wegwerptheezakje zoals ik die ook heb had het wel gekund.

Ik vind de smaak van deze thee heerlijk. Ik proef de munt en verbena er in terug en daar hou ik van. Ik ben fan! De thee zit in een theeblik van 100 gram en kost €26,95

Mama’s Milkshake thee van Tastea

Deze thee heb ik nog niet getest, want Noor zit nu nog veilig in mijn buik. Ik hoef nog geen borstvoeding te geven, maar met het oog op mijn vorige ervaring met borstvoeding ben ik blij dat ik deze thee alvast in huis heb.

Mama’s Milkshake is er namelijk ter ondersteuning bij het geven van borstvoeding. Het bestaat uit 100% natuurlijke kruiden en draagt bij aan een goede melkproductie. Kijk, dat hoor ik graag. Bij Fons liet mijn productie te wensen over, dus ik ben nu graag voorbereid op een verminderde productie en wil er alles aan doen om het te stimuleren.

De kruidencombinatie in deze thee bestaat uit venkel, anijs, karwij, aarmunt en marshmallow. Daarnaast bevat het ook onder andere zink. Deze thee kost, net als Bun in the oven, €26,95.

De theebeker van Tastea

De Tastea theebeker is ideaal om te gebruiken in combinatie met de losse thee. Ik gebruik hem niet alleen thuis, maar neem hem ook gewoon mee in mijn tas. De beker bestaat uit een reservoir waarin je thee kunt doen die je mee wilt nemen voor onderweg, een zeefje, een deksel met drinktuitje en de geïsoleerde beker zelf.

Ik dacht nog: deze beker gaat vast niet zo goed isoleren als mijn thermosbeker. Maar jongens, deze beker isoleert als een malle! Echt, ik heb nog geen thermosbeker meegemaakt die mijn drinken zo lang warm houdt. Het houdt mijn drinken zelfs zo lang warm dat ik er liever wat koud water bij doe zodat ik de thee eerder kan gaan drinken haha. Dat zegt wel genoeg, toch?

De beker heeft een inhoud van 400ML en kan niet in de vaatwasser. Hij is niet alleen geschikt voor thee trouwens, ik heb er ook al koffie uit gedronken en hij lijkt me ook ideaal om een vers geperst sapje lekker koel in te bewaren. Kortom: hij is van alle markten thuis. De theebeker kost €19,95.

Wat is jouw favoriete smaak thee?

2 reacties op “Thee en een drinkbeker van Tastea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten