The Birth Poster

Regelmatig zie ik via mijn social media accounts The Birth Poster voorbij komen. Ik snapte de hype niet helemaal, want een poster van een willekeurige getekende baby, wat is daar nu leuk aan? Maar: ik snap het nu helemaal hoor. Ik ben om en bestelde zelf een variant. Tsja, het moederschap doet gekke dingen met me, haha.

The Birth Poster is namelijk niet zomaar een poster. Het is een poster van een getekende baby met een schaal van 1 op 1 van jouw eigen baby toen hij of zij net geboren was. Daar moet je natuurlijk nog wel even wat voor doen, namelijk zijn of haar lengte bij de geboorte opgeven. Zelf koos ik er ook nog voor om Fons’ volledige naam, de geboortetijd en de geboortedatum er op te laten zetten en klaar was mijn bestelling.

Verschillende varianten van The Birth Poster

De poster is in verschillende varianten verkrijgbaar. Twee varianten van een baby die zijwaarts ligt met een dunne lijn en van dezelfde houding als schets én een liggende baby met een dunne lijn en schets. Zes varianten dus. Zelf koos ik voor een van de varianten met de dunne getekende lijn, zoals je kunt zien.

Het bestellen van The Birth Poster ging snel. Even wat gegevens invoeren, betalen en klaar ben je. Ik had hem binnen 4 dagen in huis en daar zat ook nog een weekend tussen. Gezien het feit dat de poster uit Zweden moest komen vind ik dat behoorlijk snel! De poster kost trouwens €60 inclusief verzendkosten. Dat is het enige minpuntje, want ik vind dat best aan de prijs. Maar ja, dit is wel een poster waar ik met liefde naar kijk. Ik vind het bijzonder om te bedenken dat de baby op de tekening even groot is als Fons toen hij geboren was. Nu nog een mooie definitieve plek voor de poster vinden. Ik denk eraan om hem in de gang op te hangen. Of misschien in Fons’ kamer? Tot ik de juiste plek heb gevonden staat hij prima boven de piano.

Heb jij ook zo’n soort poster of vind je het maar onzin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten