Slapen met producten van Aerosleep

Noor slaapt sinds een maand of drie op haar eigen kamertje. Toen ze nog bij ons op de kamer lag sliep ze in haar co-sleeper, lekker dichtbij ons. Dat vond ik een fijn idee en ik luisterde dan ook graag naar rustige ademhaling als ze sliep. Zó fijn vond en vind ik dat. Nu ze op haar eigen kamer in haar ledikant slaapt vind ik het soms lastig dat ik haar niet altijd in de gaten kan houden. Maar ja, kleine meisjes worden soort van groot hè? Echt groot is ze natuurlijk nog niet te noemen, maar ik moet haar wel steeds meer gaan loslaten. Nu al.

Aerosleep matras met matrasbeschermer

Ik heb van Aerosleep een matras met matrasbeschermer gekregen. Het is een mooi stevig matras wat zacht aanvoelt. De hoes is wasbaar op 60 graden. Handig! De matrasbeschermer beschikt over de 3D-honingraatstructuur. Door deze honingraatstructuur kan Noor veilig blijven ademen, ook als ze op haar buikje draait in haar slaap.

Ik heb er ook nog een hoeslaken bij, want Noor spuugde zoveel dat ik het graag nog extra wilde beschermen. Het zou natuurlijk zonde zijn als de matrasbeschermer al veel te snel heel smerig wordt. Het hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ik koos voor wit. Ik hou van een rustige basis voor een bedje. Zo kan ik wat meer kleur aanbrengen met het dekentje bijvoorbeeld.

Een bedbumber

Aerosleep heeft ook een bedbumper in haar assortiment. De meningen blijven daarover verdeeld, maar ik vind het prima om een bedbumper te gebruiken. De versie van Aerosleep is wederom gemaakt van ademend materiaal, dus het is veilig qua kunnen blijven ademhalen als je kindje er met het gezicht tegenaan ligt. De bedbumper is vooral bedoelt als bescherming voor het hoofdje van je kindje, want hoe vaak gebeurt het wel niet dat hij tegen het hoofdeinde ramt? Daarnaast heeft het een fijne bijkomstigheid: het zorgt ervoor dat speentjes niet zo snel op de grond vallen.

De bedbumper past helaas niet op het ledikantje van Noor (ze heeft er één van Woood), dus ik gebruik de bedbumper van Aerosleep helaas niet. Voor nu heb ik hem als anti-speelgoeduitdeboxgooi rand in gebruik in de box haha. Hartstikke handig! In het bedje van Noor heb ik nu een andere bedbumper van ademend materiaal. Die is niet zo zacht als die van Aerosleep, maar hij doet wat hij moet doen: voorkomen dat speentjes op de grond vallen.

Extra ventilatie is extra koud?

Toen ik vertelde dat Noor op een matrasje en matrasbeschermer van Aerosleep slaapt kreeg ik meerdere keren de reactie dat ik op moet passen dat ze niet te koud wordt doordat het matrasje extra ventileert. Ik vind dit een hele goede tip, want Noor slaapt op een ontzettend koude kamer die lastig warm te stoken is. Voor de zomer lijkt die extra ventilatie me juist heerlijk. Zo blijven die kleintjes lekker koel op hun warme kamertje.

Al met al ben ik blij met deze set voor haar bedje. Ik heb er ook nog een kussentje bij, maar die gebruik ik nu nog niet omdat het wat te groot is voor haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten