Shoplog en goodiebags Negenmaandenbeurs

Zoals jullie al hebben kunnen lezen ging ik met een bloggerstour over de Negenmaandenbeurs. Wat heb ik een plezier gehad en wat heb ik prachtige merken en producten leren kennen en mogen zien en wat heb ik leuke bloggers leren kennen! Echt met aandacht over de beurs gaan was zó fijn! Vorig jaar had ik ook een hele fijne dag, maar dit jaar was het toch wel met een gouden randje. Vandaag wil ik jullie in een shoplog laten zien welke producten ik zelf heb gekocht en wat er allemaal in de goodiebags die ik heb gekregen zat. Ga lekker zitten, pak een kopje thee en neem er vooral een koekje bij. Of twee.

De MamaLoes Babysjop cadeautas kocht ik zelf. Voor €25 kon ik kiezen uit een jongensvariant of een meisjesvariant. Wat er precies in zat lees je in het artikel wat ik schreef over de tas.

Fons is gek op de appel- en peerstroop en de pindakaas van De Kleine Keuken. Vlak voordat de beurs zou gaan sluiten rende ik dus nog even langs de stand van dit merk. Voor €10 koos ik 5 producten uit. Ik ben vooral benieuwd naar de het aardbei & bietjes smeersel. Nou ja, ik ben dus vooral benieuwd naar wat Fons er van gaat vinden.

Bij Lodger kocht ik een speendoekje. Hij krijgt nu vaker een gewone speen in plaats van de soothie die we vanuit het ziekenhuis gewend waren en dus kan ik dit soort leuke dingen kopen. Ik vind het leuk. En Fons sabbelt er graag op.

Wat producten om uit te proberen van Organix Goodies. Fons gruwelt van appel/kaneel rijstwafeltjes, dus ik kijk nu al uit naar het gezicht wat hij zal trekken als ik hem de banaan rijstwafeltjes geef haha.

Van de HEMA kreeg ik een leuke goodiebag met hele fijne inhoud. Slabbetjes, een XXL hydrofieldoek, een speeltje, sokjes en een verstelbare bamboe romper met naam. Zó leuk! De sokjes gaan in de kast voor de volgende baby, maar de rest is al in gebruik. Fons vindt die knuffel heel erg leuk. Of eigenlijk het labeltje wat er aan vast zit, haha. Dat heeft al in zijn mond gezeten uiteraard.

Bij Tommies vitaminetuin op Puur Baby Plaza mochten we verschillende kruiden proeven. In de goodiebag zat onder andere broccocress. Ik heb al wat op mijn boterham met kaas gedaan en dat was echt heerlijk! Er zaten trouwens ook nog snoeppaprika’s en een avocado in de tas, maar die waren al op voordat ik een foto kon maken. Ik hou van groenten!

Van Derma kreeg ik een fijne babyolie en een mini van de babycrème en een mini zonnebrand. Zodra Fons’ huidige babyolie op is ga ik deze testen en er een review over schrijven.

Ik vind Weleda een ontzettend fijn merk en voor Fons gebruik ik deze Shampoo & Douchecrème graag. Ik vind het vooral handig als we een weekendje weg gaan, want dan hoef ik maar 1 tube mee te nemen in plaats van de shampoo en douchecrème apart. Handig! De Skin Food ken ik al voor mezelf en die vind ik erg fijn in de winter.

Van MAM kreeg ik een flesje om te proberen. Ik denk dat ik deze ga gebruiken als waterflesje. Fons is nog niet zo’n beste waterdrinker en ik denk dat zo’n klein flesje het makkelijker voor hem maakt om zelf te fles vast te pakken. Ik ben benieuwd!

Een fijn product van Dermocare. Ruikt lekker, is erg betaalbaar en doet het hopelijk goed in bad. Ik ga het testen!

Cottonbaby gaf een XXL slabber. Handig! Deze zit alweer in de was, want Fons smeerde zijn worteltjes over de hele slab. Hij is nu zo groot dat een slabbetje met mouwen niet eens noodzakelijk is.

Difrax gaf me een fles met Fons’ naam. Wat attent en leuk bedacht! De speen en het speentasje gaan in de kast voor de volgende baby en de knuffel ligt al fris gewassen op Fons’ grijpgrage handjes te wachten. Hij is zo lekker zacht, dat wordt vast een favorietje.

Bij Bulbby bestel je van alles met naam en je kunt er ook Difrax flessen met naam laten bedrukken. Leuk om zo een gepersonaliseerd kraamcadeau te geven.

Van 4naturalkids kreeg ik een speen en een handleiding voor babymassage bij krampjes. Voor dat ‘telefoon uit’ vind ik wel een goede tip, haha. Ik moet bekennen dat ik ook wel eens met mijn telefoon in de hand met Fons heb rondgelopen als hij krampjes had… #loedermoeder

Wood Yubi maakt van alles van hout, waaronder deze leuke gepersonaliseerde button en sleutelhanger en het gave kaartje.

Dit is gaaf! Het merk In the pudding club brengt een box uit voor elke maand van de zwangerschap én voor na de bevalling. Er in zitten niet alleen fijne producten, maar ook krijg je tips over hoe je zo fijn mogelijk je zwangerschap door kunt komen. Ze focussen niet op wat je niet mag, maar op wat je wel mag. Fijn, die positieve noot! Ik weet wel wat ik ga bestellen als ik weer zwanger mag zijn, haha.

Squitos, ik kende het nog niet. Het zijn mugwerende stickers. Handig zeg! Geen gedoe met stinkende spray, maar gewoon een leuke sticker op je kindje plakken. Ik ga ze testen in de zomer en als we op vakantie gaan!

Van Sponge Me kreeg ik een kleine Konjac spons met twee verschillende soorten zeep. Ik ken de Konjac spons al en ik maak mijn gezicht er regelmatig mee schoon. Ik doe er dan wel wat reiniger op trouwens, want dat werkt voor mij nog steeds het beste. Wat ik niet wist is dat de spons zacht genoeg is om voor je baby te gebriuken.

Van Naïf mocht ik zelf een product uitzoeken. Deze milky bath oil is een favoriet hier in huis. Ik badder er zelf ook graag mee trouwens, dus als Fons en ik samen in bad zitten gooi ik vaak wat van deze badolie in het water. Heerlijk!

With a touch of Rose gaf me een spuugdoek. Lekker groot en heerlijk zacht. Hij past prima over mijn schouder en heeft me al kunnen behoeden voor onder gespuugde kleding. Echt hoor, ik krijg soms wat van dat gespuug haha.

Deze kleine jam van Twisted zat in de tas die Draagkracht me mee gaf. Het potje is al op. Sorry, not sorry. Heerlijk jammetje, dus ik vrees dat ik er meer van moet gaan kopen.

Ik kreeg ook nog een Jokie & Jet beurstas van Scoupy, waar ik al een artikel over schreef.

Uiteindelijk zaten er ook nog heel veel folders in de goodiebags, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Ik ben enorm verwend met mooie spullen en zal van de producten waar ik zelf ook erg benieuwd naar ben een review schrijven. Misschien wil jij nog ergens meer over weten? Laat het me dan weten in de comments.

Zoals ik al zei was ik met een groep bloggers. Zij hebben ook verslagen geschreven of gaan dat nog doen, dus als je het leuk vindt zou je kunnen kijken op de blogs van deze dames: JoyceAngela, Cassandra, Monique, Ellen, Fleur, Gwen, Fleur, Linda, Miriam, Leyla, Samantha, Rory, Nathalie, Merel en Josan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten