Schooltas en broodtrommel van Bulbby

Fons gaat zoals jullie wellicht weten sinds kort naar de peuterspeelzaal. De eerste keer was ik, heel slim, vergeten zijn naam op zijn spullen te zetten. Tsja, ik heb natuurlijk ook helemaal geen verstand van hoe het daar aan toe gaat haha. Gelukkig waren Fons’ broodtrommel en beker de enige twee attributen zonder naam en wisten de juffen daarom dat het om zijn spullen ging, maar dat moest natuurlijk wel even anders. Gelukkig vond ik al snel daarna een code in mijn mailbox waarmee ik een schooltas en broodtrommel van Bulbby kon bestellen. Fijn!

Broodtrommel met naam

De broodtrommel met naam vind ik dus echt een uitkomst, want nu hoef ik zijn naam er zelf niet meer op te zetten haha. Op zijn beker heb ik bijvoorbeeld de naam nog met een stift gezet (ik moet nog even achter naamstickers aan), maar dat gaat toch vervagen na een paar keer wassen. De broodtrommel met naam van Bulbby is aan te passen naar je eigen voorkeuren. Ik heb hem in een lichtblauwe onderkant met een galaxy deksel, de naam van deze print is ‘To the moon’. Dat thema past natuurlijk perfect bij Fons, aangezien hij in zijn eerste babykamer een prachtige sterrenmuur had (je vindt hier een foto van die muur).

Rugzakje 0-6 jaar

Het rugzakje van Bulbby is een rugzakje wat ook weer helemaal naar wens aan te passen is. Ik koos voor een vissenprint met de naam Fish in the sea. Even wat anders dan het galaxy thema haha. De rugzak is er in zes kleuren en ik koos voor marineblauw met lichtgrijs. Lekker stoer en het past perfect bij zijn donkerblauwe winterjas. In het rugzakje past Fons’ nieuwe broodtrommel, zijn beker (Fons heeft deze van Munchkin, een pakje zakdoekjes, luiers en luierdoekjes. Als ik het een beetje handig opvouw past er ook nog een schoon setje kleding bij. Heel groot is de tas niet, maar hij is groot genoeg voor de spullen die je mee moet nemen naar school of de peuterspeelzaal. Handig!

Fons wilde helaas niet voor mij poseren met de spullen. Je kent het wel, ik ben twee en ik zeg 100 keer per dag nee. Je moet dus maar van me aannemen dat het rugzakje lekker zit en dat de broodtrommel in de smaak valt haha.

Wat is jouw favoriete merk qua rugzakken voor je kleintje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten