Puckababy Bag Newborn

Sinds ik weet dat ik zwanger ben heb ik in mijn hoofd een verlanglijstje wat steeds langer lijkt te worden. Nu heb ik natuurlijk nog heel veel dingen van toen Fons een baby was, maar er moeten ook echt nog wel dingen aangeschaft worden. De Puckababy Bag Newborn was een item wat hoog op mijn lijstje stond en afgelopen weekend bestelde ik hem met 20% korting via de site van Puckababy.

Puckababy Bag Newborn slaapzak

De Puckababy Bag Newborn is een slaapzak voor kinderen van 0 tot 6 maanden. Hij is te koop in twee varianten: teddy voor de herfst winter en cotton voor het hele jaar. Omdat teddy niet mijn meest favoriete stof is (zweterig) en omdat Noor natuurlijk een zomerkindje wordt koos ik voor de katoenen versie.

De slaapzak heeft anti-krabwantjes en afritsbare mouwen. De wantjes zijn niet alleen anti-krab trouwens, ze zorgen er ook voor dat de handjes van je kindje lekker warm blijven. De afritsbare mouwen zijn ideaal voor als het wat warmer is in de zomer.

Geborgen slapen in de Bag Newborn

Kindjes hebben behoefte aan geborgenheid en volgens Puckababy kan de Bag Newborn deze geborgenheid perfect bieden aan je kindje. Volgens mij hebben ze daar helemaal gelijk in, want wat is nu lekkerder dan slapen in een warm slaapzakje? Fons hield helemaal niet van inbakeren vanwege zijn reflux (denk ik dan natuurlijk, hij kon het uiteraard niet vertellen), dus als jouw kindje ook niet van inbakeren houdt is dit misschien wel een goede oplossing.

De Puckababy Bag Newborn is best duur, €69,95 zonder korting. Ik vind het een dure uitgave, maar aangezien de Bag 4 Seasons van Puckababy ons zo goed bevalt voor Fons durf ik die uitgave wel aan te gaan. We hebben voor Fons toen hij klein was ook goedkopere slaapzakjes gekocht, maar die waren toch minder fijn. Het grootste verschil vind ik de mouwen. Die zijn bij goedkopere varianten erg nauw, waardoor ik altijd liep te etteren om de armen van mijn kleintje er in te krijgen. Daar heb ik met die van Puckababy geen last van en ik denk dat dat met de Bag Newborn ook niet zo zal zijn.

Al met al kijk ik erg uit naar het moment waarop Noor in deze slaapzak kan gaan slapen. Heb jij ook zoiets als dit aangeschaft voor je kindje?

Reactie op “Puckababy Bag Newborn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten