Wat ik nog wil kopen voor ons nieuwe huis

Er is nog genoeg wat ik nog wil kopen voor ons nieuwe huis. Ons huis is namelijk wat groter dan we eerder hebben gehad, dus we komen nog een aantal meubels tekort. Niks mis mee, maar het is wel even een kwestie van plannen. Het geld groeit me namelijk helaas niet op de rug, haha. Vandaag wil ik wat laten zien van mijn wensenlijstje.

Nieuwe stoelen

We kochten onlangs een nieuwe bank in de sale. Daar wil ik er nog eentje van kopen en dan daarbij twee nieuwe stoelen. We hebben nu twee hele grote en logge fauteuils en hoewel die heerlijk zitten en qua grootte prima passen in onze woonkamer vind ik ze wat te lomp. Tijd voor vernieuwing dus. Mag ook wel, want we hebben ze al een jaar of 10 nu denk ik.

Dit vind ik een goede kanshebber. Misschien iets te hout-achtig voor de rest van de inrichting, maar hij lijkt me heerlijk zitten.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Nieuwe logeerbed

Ik wil heel graag een nieuw logeerbed kopen. Het logeerbed wat we nu hebben nam ik 15 jaar geleden over van een klasgenoot, moet je nagaan hoe oud het al is. Het is een klein bed en dat is op zich geen probleem, maar ik zou graag een multifunctioneel bed willen hebben. Dus eentje met opbergruimte zodat ik er spullen in kwijt kan. Of we kopen een bedbank, zodat de logeerkamer niet overduidelijk een logeerkamer is, maar dat er ook gewoon op gezeten kan worden om bijvoorbeeld te lezen of relaxed te werken. Wat zou jij doen?

Nieuwe raambekleding

We namen alle raambekleding over van de verkopers van ons huis. Prima om meteen privacy te hebben, maar het is niet mijn smaak. We hebben nu namelijk overal rolgordijnen en dat vind ik superongezellig. Daarom wil ik voor elke kamer fijne gordijnen kopen en voor de woonkamer nog extra plissé gordijnen. Deze kunnen we dan halverwege het raam doen zodat we minder inkijk hebben. Voor onze veluxramen in de woonkamer wil ik ook graag speciale gordijnen kopen, want het zonlicht wat in mijn gezicht schijnt als ik tijdens zomertijd aan het koken ben is soms écht te fel.

Nieuwe lampen

We hebben nu geen eettafellamp meer, want boven de eettafel hebben we dus die prachtige veluxramen die voor veel licht zorgen. Fantastisch in de zomer, maar je hebt er natuurlijk niks aan tijdens een etentje in de winter. We moeten dus nog iets hebben wat we makkelijk bij kunnen schuiven zodat we meer licht hebben bij de eettafel. Ik weet nog niet zo goed wat we er mee moeten doen, maar we hebben alle tijd. Tot we mooie lampen hebben gevonden gebruiken we gewoon het licht in de keuken. Het kookeiland grenst aan de eettafel, dus dat is geen probleem.

Nieuw tv-meubel

We hebben een nieuwe tv nodig, een grotere. Daarbij hoort een groter tv-meubel. Iets wat een groot gedeelte van de wand beslaat, want dat maakt het minder kaal. Ook wil ik graag het tv-meubel combineren met veel opbergruimte voor de enorme berg speelgoed die mijn kinderen hebben. We hebben wel al iets op het oog, maar van bestellen is het nog niet gekomen. Ik blijf maar zoeken naar iets wat nóg mooier is haha.

Daarnaast wil ik nog een heleboel kleine dingen kopen. Nieuwe kussens voor op de bank en stoelen, een toffe vaas voor de veldboeketten die mooi zullen staan op het kookeiland, een lampje voor op de slaapkamer, een klein bureau voor op de slaapkamer, een mooie boekenkast en ga zo maar door. Er zijn genoeg websites, zoals Lionshome, waar ik inspiratie op kan doen gelukkig, dus voorlopig ben ik nog wel even zoet.

Wat is jouw lievelingsitem van je inrichting?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten