Nieuwe positiemode van Miss Etam + outfitfoto’s

Miss Etam is weer terug van weg geweest en heeft een nieuwe lijn positiemode uitgebracht. Een paar maanden geleden schrok ik toen ik geen positiemode meer op de site en in de winkels kon vinden, maar gelukkig werd ik via een mailtje gerust gesteld. Vanaf eind februari is er weer positiekleding bij Miss Etam verkrijgbaar. Wel alleen online, maar dat mag de pret niet drukken! Ik ben ontzettend blij met deze collectie.

2016.02.02 missEtam_812 (Large)

 

Streepjes zijn bij mij toch wel favoriet en dat blijven ze ook. Voor de zwangerschap droeg ik al veel streepjes en ik geloof dat ik 6 positieshirtjes met streepjes heb haha. Deze jurk vind ik ook hartstikke leuk! Nu fijn met een legging en laarzen en in de zomer met slippertjes. Het shirt bovenaan past ook precies in mijn straatje. Hij valt zo te zien wat langer en dat vinden mijn baarheupen en ik helemaal niet erg!

2016.02.02 missEtam_983 (Large)

2016.02.02 missEtam_847 (Large)

 

Om het alvast te verklappen: dit shirt en dit vest heb ik inmiddels mogen toevoegen aan mijn collectie positiemode. Ik heb veel donkere kleuren in mijn kast en wilde nu wel eens iets lichters. Het voorjaar komt er immers aan en dan mag het best wat vrolijker.

2016.02.02 missEtam_337 (Large)

2016.02.02 missEtam_677 (Large)

 

Ook deze setjes zijn lekker zomers. De vesten zijn overigens van de normale collectie van Miss Etam en dat is prima te doen. Ik heb zelf ook geen enkel positievest gekocht en ik denk ook niet dat dat nodig zal zijn.

2016.02.02 missEtam_588 (Large) 2016.02.02 missEtam_554 (Large)

 

Een jumpsuit! Durf jij het aan? Ik weet niet of ik het durf, maar gaaf vind ik het wel. Het lijkt me ook verrukkelijk zitten.

2016.02.02 missEtam_422 (Large)

 

Een mooi setje voor op het werk. Leuke business casual positiekleding is volgens mij echt een drama. Ik heb het geluk dat ik niet persé netjes gekleed naar mijn werk hoef, maar er zijn genoeg vrouwen die dat wel moeten. Probeer dan maar eens een rokje te vinden wat én lekker zit én er netjes uit ziet.

P1490208

Dit is de outfit die ik heb. Het shirtje en de jeans van de mama collectie van Miss Etam en het vest van de reguliere collectie.

P1490212

Rosé gouden details op het shirt. 

P1490218 P1490214

De broek zit echt zó goddelijk! Ik wil er in wonen! Lekker stretchy, zakt niet enorm af en is ook nog breder of smaller te maken. De band die over mijn buik gaat is ruim genoeg om nog even lekker in te groeien. Kortom: deze moet ik ook in het grijs en zwart hebben, haha.

Miss Etam, wat fijn dat ik ook met positiemode bij jullie kan slagen! Ik ben er ontzettend blij mee! Nu alleen nog mooie positiejassen en dan ben ik helemáál gelukkig, haha.

Waar koop jij het liefst je positiekleding?

7 reacties op “Nieuwe positiemode van Miss Etam + outfitfoto’s

  1. Staat je super meis! Ik zelf heb het gestreepte jurkje in het zwart voor de laatste 3 weken, en misschien nog voor even erna?. Heerlijk bij miss etam dat de maat ook de maat is?, en niet een 40 besteld en je net een arm erin krijgt haha. Liefs grace

  2. Leuk! Shirt en vest vind ik super! Mijn ervaring met Miss Etam is dat de broeken meestal niet smal genoeg zijn voor mijn -daar-waar-mijn-billen-horen te zitten en ik de pijpen niet skinny genoeg vind. Een zwangerschapsshirt van hun collectie van zes jaar geleden heb ik nog wel. Ik hou van de broeken van Love2Wait (zitten ZO lekker!) en draag verder veel ‘gewone’ shirtjes (elastisch en wat langer model) van Vero Moda. Deze zwangerschap is mijn enige aankoop tot nu toe een heel mooi Noppiesjurkje; nu leuk met jasje erover, van de zomer zonder mouwen met n slippertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten