Mijn week #9

Gooooedemorgen! Kijk mee naar mijn week #9!

Maandag

Maandag begon ontzettend vroeg, want om 6.30 uur stond mijn broertje op de stoep. Samen gingen we naar Schiphol om onze schoonzus op te halen. Na bijna 1,5 jaar is ze eindelijk weer eens in Nederland, dus dat is hartstikke gezellig.

Omdat ik niet goed meer kan lopen pak ik een rolstoel. Twee euro muntje er in en karren maar. Mijn broertje was uiteraard zo lief om me te duwen. Het voelde wel een beetje ongemakkelijk de eerste 5 minuten, maar dit is gewoon het beste voor mij op dit moment.

Decaf latte van Starbucks. Normaal ben ik niet zo’n fan van Starbucks, maar hun cafeïnevrije koffie is echt heel goed te doen! Ze gooiden meteen een extra letter bij mijn naam haha.

’s Middags gingen mijn man en ik bij een huis kijken. Prachtig huis, maar net iets te kleine bovenverdieping. Heel jammer, want de ligging is echt perfect. Onze zoektocht gaat dus maar weer door.

Daarna plofte ik op de loungebank terwijl Fons lekker rond ronde in de tuin. Ik ben zó blij met deze tuin! Het is ook meteen het enige wat ik supergaaf vind aan ons tijdelijke huis trouwens, want verder voel ik me er niet heel erg thuis. Niet in het huis, maar ook niet in de wijk. Maar die tuin maakt veel goed! We hebben de hele middag en avond zon, verrukkelijk! Ik zie mezelf al met Noor onder de parasol zitten terwijl Fons in een badje of de zandbak aan het spelen is. Nu al zin in.

Dinsdag

Mijn schoonzus had spekkoek mee genomen! LEKKER! Ik heb 3/4 ingevroren en de rest peuzelen we deze week op. Ik vind dat echt zo lekker, vooral omdat het uit Indonesië zelf komt. Dat smaakt toch altijd net wat beter.

Er komt een mooi pakket van Eco by Naty binnen. Ze vroegen of ik samen wilde werken en aangezien het merk me heel erg aanspreekt ben ik die samenwerking aangegaan. Op dit moment ben ik de luiers, de billendoekjes en de billencrème al aan het testen met Fons. Voor Noor zitten er ook luiers en bodylotion in het pakket en ik wacht nog op een werkelijk prachtige luiertas. Ik hou jullie op de hoogte van mijn bevindingen!

Fons krijgt een kaart voor Pasen van een vriendin van de familie, een 3D geval met konijntjes. Hij vindt ‘m echt helemaal fantastisch haha.

Woensdag

Vandaag mogen we naar het consternatiebureau. Ondanks dat Fons nauwelijks groenten eet (behalve komkommer, maar dat is eigenlijk net water haha) groeit hij als een malle. Hij is nu 91 cm en 13,8 kilo. Mijn grote beer! Ik ben zó trots op hem!

Er komt wéér een pakketje binnen. Er zit een prachtige gehaakte deken in voor Noor. Eén van mijn volgers die ik ken uit Noordwijk stelde voor om er eentje voor me te haken en ik ben er echt heel erg blij mee! Wat een mooie deken! Dankjewel, Daniëlle!

’s Avonds maak ik courgettekoekjes. Fons lijkt ze ook lekker te vinden, maar na drie happen hoeft hij niet meer. Jammer joh!

Als snack maak ik Griekse yoghurt met zelfgemaakte granola, banaan en de eerste aardbeien van het seizoen. Ik ben echt verslaafd aan aardbeien en kan niet wachten tot het echte aardbeienseizoen weer gaat beginnen. Het water loopt me al in de mond bij het schrijven van de vorige zin haa.

Donderdag

Vandaag gaan we koffie drinken bij opa en Fons’ tante uit Indonesië. Het is lekker weer, dus ik laat hem even uitrazen in de tuin. Fons vindt het vogelhuisje enorm interessant haha.

Ik krijg cadeautjes voor Noor! Heerlijke verzorgingsproducten in een mooi pakket en apart nog drie haarlotions. Ik had op aanraden van een Indonesische vriendin gevraagd of ze Zwitsal haarlotion mee wilde nemen, maar ze nam meteen drie verschillende mee haha. Die van Zwitsal ruikt nog veel lekkerder dan de Nederlandse variant, vind ik. Dus mocht je nog naar Indonesië gaan en fan zijn van haarlotion: KOPEN!

’s Middags ging ik weer naar de bekkenfysio. We namen de stand van zaken door (ik sta nu op standje kreupel, vertelde ik haar) en deden wat oefeningen. Daarna ging ze mijn billen masseren. Beetje awkward, dat wel, maar oooooh boy wat was dat lekker zeg! Ik mag morgen weer en hoop dat ze me dan weer gaat masseren. Sterker nog, ik wil haar inhuren zodat ze het elke dag kan doen! Ik kon meteen een stukje beter lopen, wat een heerlijkheid!

Vrijdag

Er komen vandaag heel veel pakketjes binnen, waaronder eentje van Kneipp. Kneipp is zo lief om me wat te sturen wat ik mee kan nemen op een Bloggersweekend waar ik aankomend weekend naartoe ga. Samen met negen andere bloggers ga ik een weekendje sparren, eten, workshops van elkaar volgen en genieten. Naast Kneipp zijn nog meer bedrijven zo aardig om wat naar mij te sturen zodat ik de dames kan verwennen met een tas met prachtige producten, namelijk hannah, Mineral Skin Cosmetics, LOVEA, Treacle Moon en Natura Siberica. Ik kan niet wachten tot we alles samen kunnen gaan testen.

’s Middags ga ik naar mijn vader om te werken. Van werken komt niet heel veel terecht, want ik ben moe. Ik plof op de bank om even te relaxen en voordat ik het weet is mijn broer uit Indonesië er ook. Heerlijk om hem weer te zien na zo’n lange tijd! Normaal ga ik eens per twee jaar naar Indonesië om hem op te zoeken, maar afgelopen jaar kwam het er niet van met mijn miskraam, zwangerschap en de zorg voor Fons. Ik hoop dat we met beide kindjes eind dit jaar kunnen gaan! Maar goed, afleiding alom dus en dat is voor een keertje ook niet erg. Het is zo gezellig om weer bij te kunnen kletsen.

Zaterdag

Zaterdag begon, zoals gewoonlijk, lekker rustig. Ik mocht lekker blijven liggen van mijn man, maar kon helaas niet meer slapen.

Verder had ik echt een enorm chagrijnige ochtend. Ik had een humeur om op te schieten en was blij dat die donderwolk uiteindelijk weer een beetje voor de zon weg ging. Man man, ik kan mezelf soms zo in de weg zitten. Oorzaak? Onrust over de babykamer. We hebben nog helemaal niks gedaan aan de babykamer en dat stoort me enorm. We hebben geen kamer over en daarom komt het er niet van. Het kantoor wordt de kamer van Fons en de kamer van Fons wordt de kamer van Noor. Een heel gesleep met spullen dus, maar we gaan er snel aan beginnen.

’s Middags even met Fons spelen in de tuin. Ik vind gele kleding zó leuk bij hem staan!

Mijn man ging ’s avonds naar IKEA, ondanks dat hij hartstikke moe was, om wat dingetjes voor de babykamer te kopen. Hij nam onder andere een Hemnes ladekast mee. Oké, deze is feitelijk voor Fons’ kamer zodat ik de grote commode in kan richten met Noor’s kleding. Ik heb er nu al zin in!

Zondag

Eerste paasdag! Jeej! Mijn man sliep uit en Fons dronk voor het eerst biologische peutermelk van Neolac. Hij vind het verrukkelijk en lurkt binnen no time de fles leeg. Ik geef hem normaal gewone melk, maar dit gaat er dus ook prima in.

Na het ontbijt maakte ik goodiebags voor het mamabloggersweekend en probeerde ik wat op te ruimen. In mijn enthousiasme donderde ik van de trap af. Gelukkig wel op mijn billen, maar ik schrok me echt een hoedje. Mijn man ook, die kwam geschrokken aanstormen vanuit de woonkamer. Pfff, weer een levensjaar kwijt hoor haha.

Halverwege de ochtend vertrokken we naar familie in Noord-Holland voor taart en een brunch! Heerlijk! We aten spaghetti met van de BBQ gegaard vlees met tomatensaus. Enorm lekker! Omdat ik voor die tijd nogal honger had (of moet ik zeggen: de baby had honger?) rukten we patat aan van de plaatselijke snackbar. Die verkoopt echt de lekkerste verse friet die ik ooit heb gehad. Verrukkelijk!

Mijn schoonzus kan echt fantastisch breien, niet normaal! Ze liet me zien wat ze voor Noor aan het maken is: een dekentje met hartjes. Het is gemaakt van sokkenwol en daardoor súperzacht! Ik ben hier zó enorm blij mee, nu al! Ze heeft nog meer dingen gemaakt voor haar nichtje trouwens, maar dat mag ik pas zien als ze geboren is. Ik ben nu al nieuwsgierig natuurlijk.

’s Avonds was ik te moe om dit artikel nog af te maken, dus vandaar dat het vandaag wat later online komt. Hoop dat jullie genieten van het extra lange weekend!

Tot volgende week!

Reactie op “Mijn week #9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten