Mijn week #6

Hallo daar! Wéér een week voorbij! Afgelopen week was rustig voor mij, wederom. Ik deed de eerste dagen vrij weinig en vrijdag en zaterdag vierden we de verjaardag van mijn vader. Ondanks dat het rustig was maakte ik wel weer wat foto’s natuurlijk. Het zijn vooral foto’s van Fons, want ik merk dat ik nu van maar weinig andere dingen foto’s maak. Aankomende week ga ik proberen daar eens verandering in aan te brengen! Weet je wat het is? Ik vergeet vaak gewoon foto’s te maken haha. Stom!

Maandag

Fons wil áltijd in mijn koffie roeren als ik ermee op de bank zit. Ik vond deze mok wel toepasselijk voor de maandag haha. Ik kocht er overigens ook eentje voor mijn broertje en zusje zodat ze deze mee kunnen nemen naar hun werk haha.

Fons’ favoriete auto is de brandweerauto van zijn vader. Hartstikke leuk ding! Kunnen we meteen mijn favoriete outfit voor hem showen. De okergele broek is van HEMA en de streepjestrui is van H&M. Ik hou van beide merken!

Toen Fons sliep deed ik boodschappen. Slecht idee, want de rest van de dag lag ik op de bank met bekkenpijn.

’s Avonds at Fons weer eens spaghetti. Lekker kind is het! Daarna konden we fijn in bad haha.

Dinsdag

Dinsdag was een bijzondere dag, namelijk mijn uitgerekende dag van de baby die ik verwachtte voordat Noor zich aandiende. Ik stond er eventjes bij stil in een artikel (dat lees je hier) en had verder een gewone dag, gelukkig.

Zorg & Zekerheid, mijn zorgverzekeraar, stuurde een pakketje omdat ik door had gegeven dat ik zwanger ben.

’s Middags ging ik even met Fons in de tuin spelen. Daar vermoorde hij zijn eerste spinnetje. Mooi om te zien dat kinderen niet bang zijn voor die krengen haha.

De nieuwe hoes die ik mocht uitzoeken van Ukje.nl kwam binnen. Mooi ding hoor! Ik schreef er al een artikel over, dat lees je hier.

Woensdag

Woensdag kwam er een collega van mijn man langs om te werken. Fons wil er dan altijd bij zitten, maakt niet uit wat ze aan het doen zijn. Later verkasten ze naar het kantoor van mijn man, want dat is toch iets praktischer.

De postbode bracht Fons’ nieuwe kiepwagen en glijbaan. We hadden een héél blij kind! Hij probeert steeds de grote vrachtwagen uit de tuin van de buren te jatten, dus we vonden het wel tijd dat hij zelf eentje kreeg haha.

 

Ondertussen waren mijn vriendinnen met hun zoons in Hilversum om naar twee afleveringen van de nieuwe DuckTales te kunnen kijken, nog voor ze vanaf afgelopen zaterdag op tv te zien zouden zijn. Ik kreeg de uitnodiging om daar naartoe te gaan en zou eerst mee, maar ik heb besloten om tot ik weer normaal kan lopen zo min mogelijk events te bezoeken. Extra leuk voor hun dat ze nu met het hele gezin die kant op konden gaan. Voor ze in de bioscoopzaal de afleveringen mochten bekijken mochten de kinderen onder leiding van een echte Disney tekenaar een tekening maken. Hoe tof is dat?

Donderdag

Fons begon de dag met het jatten van de muisjes van mijn beschuitje haha.

Daarna klom hij op zijn keuken om naar de bouwvakkers naast ons huis te kunnen gluren.

Vandaag ben ik precies 24 weken zwanger. Dat vind ik wel een mooie mijlpaal, want als Noor nu geboren zou worden is ze levensvatbaar. Niet dat ik er aan moet denken dat ze nu geboren wordt, maar voor de wet als levensvatbaar gezien worden en dus recht hebben op eventuele levensreddende middelen vind ik een fijn gegeven. Blijf nog maar even lekker zitten hoor, lieve Noor!

Ik maakte nog even snel een foto van zijn krullen, want later die middag kwam de thuiskapper. Dat was dus één groot drama. Hij heeft gekrijst tot ze klaar was met knippen en ik moest zijn handen goed vasthouden, want hij wilde steeds de schaar afpakken en weggooien. Arm kind. Maar ja, het was écht tijd voor een knipbeurt…

Het resultaat was een fris kort koppie. Ik werd meteen opnieuw verliefd op mijn kind haha.

Vrijdag

Vrijdag stuurde mijn broer uit Indonesië wat foto’s. Fons vindt hem he-le-maal geweldig en moest meteen lachen toen hij zijn oom zag. Zo leuk om te zien! Over een paar weken komt hij naar Nederland, dus dan wordt het vast dolle pret. Ik heb er nu al zin in!

’s Middags ging ik naar mijn vader. Om te werken, maar ook omdat we ’s avonds uit eten gingen bij Restaurant De Molenaar. Echt, wat een belevenis is dat! Ze hebben geen kaart en werken met een verrassingsmenu. Je kunt doorgeven wat je niet lekker vindt of waar ze rekening mee moeten houden en dan maakt de chef-kok samen met zijn team echt de lekkerste gerechten. Wij hebben werkelijk genoten van de avond en ik heb in jaren niet zo lekker gegeten. De bediening was ook fantastisch. Lieve dames met verstand van wijn (voor de mensen van ons gezelschap die wijn dronken erg fijn) die ons echt in de watten legden. Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!

Zaterdag

Ik kwam pas laat thuis en had helaas de hele dag ontzettend veel bekkenpijn. Te lang gezeten in het restaurant, vrees ik. Ik was jankerig, hormonaal en slikte uit wanhoop paracetamol. Dat doe ik het liefste helemaal niet tijdens mijn zwangerschap, maar het was niet meer uit te houden. Helaas hielp het weinig hoor. Of de pijn was zo heftig dat alleen paracetamol niet genoeg was, dat kan ook.

’s Ochtends gebruikte ik mijn nieuwe hulpje: een douchekruk. Je kunt deze lenen bij de thuiszorgwinkel, maar ik vond er eentje bij Lidl voor maar €18 en besloot deze toen gewoon zelf te kopen. Zo kan ik in ieder geval normaal douchen zonder van de pijn te vergaan. Het lijkt me ook handig voor als ik net bevallen ben trouwens. Lekker relaxed wassen zo!

’s Middags gingen we weer naar mijn vader, want er moest natuurlijk nog wel even taart gegeten worden. Het was hartstikke gezellig en ik vergat foto’s te maken.

Zondag

Mijn man is de hele week al zo lief om me uit te laten slapen. Niet dat ik kan slapen hoor, ik ben altijd vroeg wakker, maar het is fijn om niet meteen te hoeven zorgen voor Fons zodra ik wakker word.

Later plof ik weer op de bank met mijn dikke buik. Mijn vader komt nog even langs om mijn laptop die ik was vergeten te brengen (ook al zo’n schat, die vader van mij), we lunchen samen en ’s middags gaan mijn man en ik nog eventjes naar buiten met Fons. Het is echt verrukkelijk weer en daar moeten we natuurlijk even van genieten.

Verder doen we wederom weinig en dat vind ik helemaal prima. De weekenden met z’n drietjes vind ik goddelijk en ik geniet er enorm van. Ik bestelde trouwens ook nog een nieuwe telefoon en ik hoop dat ik daarmee deze week prachtige foto’s kan gaan maken. Ik heb ook een goede fotocamera, maar ik merk dat ik die alleen maar pak om productfoto’s mee te maken voor mijn blog. Daarom wilde ik graag een telefoon met goede portretfunctie zodat ik mijn man, Fons en straks Noor ook op een snelle manier mooi op de foto kan zetten!

Geniet van jullie week! Ik hoop dat het lekkere weer door gaat zetten en dat we snel onze zomerjas weer aan kunnen. Ik ben wel klaar met de winter, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten