Mijn week #4

Even iets later dan normaal, maar hier de foto’s van de afgelopen week. Gisteravond was ik te moe om de laptop op schoot te nemen, dus hebben mijn man en ik heerlijk het begin van het nieuwe seizoen van Homeland gekeken. Heerlijke serie vind ik dat.

Maandag werd ik wakker met deze vrolijkheid. Gekregen van mijn schoonvader. Het is een combinatie die ik zelf nooit bedacht zou hebben, maar ik werd er heel gelukkig van.

Ik moet mijn zilver poetsen en daar heb ik een hekel aan. Dat het nu de eerste keer in 8 jaar is zegt wel genoeg, toch? Daarom heb ik maar even een hulpmiddel aangeschaft om het mezelf wat gemakkelijker te maken.

’s Avonds zat ik even achter de laptop met Koosje haha. Ze mag natuurlijk eigenlijk niet op tafel, maar ze luistert zo enorm slecht!

Nog zo’n draakje haha. Fons klimt uiteraard heel graag overal op. En dan wel even achterom kijken of mama het ziet natuurlijk… ­čÖé

Lunch! Ik hou zo van gebakken eitjes! Nu tijdens mijn zwangerschap nog meer dan ervoor.

Even met Fons de tuin in. Aan de zijkant van ons huis worden in rap tempo nieuwe huizen uit de grond gestampt. Het grasveldje vooraan komt ook nog vol te staan, maar ik hoop dat ze daar pas mee gaan beginnen als wij hier al lang weg zijn….

Fons eet heerlijk mee met de spaghetti primavera die ik maakte. Het is een recept uit het boek van Annabel Karmel. Koosje eet stiekem mee. Echt, ik kan die kat wel wat aandoen soms. Volgens mij is ze doof ofzo.

Woensdag zat ik drie uur in de auto….

Want ik ging naar de Negenmaandenbeurs.

Ik was er op uitnodiging van Thule, maar helaas heb ik het persevent door de vreselijke file waar ik in terecht kwam gemist. Gelukkig was de PR-dame zo lief om me nog even uitleg te geven over waar het event nou eigenlijk om ging: de presentatie van hun nieuwe wagen. De Thule Sleek. Echt, wat een fantastische wagen is dat!

Zoals jullie wel weten ben ik nog op zoek naar d├ę wagen en dit zou ‘m zomaar kunnen zijn.

Ik kocht twee goodiebags van Mamaloes Babysjop op de beurs en geef er eentje weg. Je kunt nog meedoen met de winactie die ik heb georganiseerd. Je leest hier hoe je kans kunt maken op de goodiebag.

Die avond aten Fons en ik samen, want mijn man ging lekker uit eten met mijn broertje, zusje en zwager. Ik deed gemakkelijk en maakte patatjes in de Airfryer. Heerlijk en Fons smult daar ook altijd van.

Ik bestelde onlangs wat slabbers bij Kleine Lucas, mijn favoriete webshop om slabbetjes te kopen. Helaas gingen er 2 vrij snel stuk en toen ik mailde kreeg ik zonder enige problemen een nieuwe set slabbers opgestuurd. Echt, wat een service!

Donderdag hadden we wederom een prachtige zonsopkomst. Ik blijf het zeggen, maar ik hou van ons uitzicht!

Ik moest even met Koosje naar de dierenarts voor controle van de wond na de sterilisatie en inentingen. Ze vond het vreselijk. Arm ding.

Daarna was ik te lui om de reismand op te ruimen en maakte Fons daar graag misbruik van. Kleine klimaap.

Die middag bezichtigden we weer een potentieel nieuw paleis. We zagen ons er al helemaal wonen, maar helaas viel het in werkelijkheid behoorlijk tegen. Ik merk dat ik er behoorlijk van van de leg raak steeds. Telkens ben ik enthousiast en dan blijkt er van alles aan de hand te zijn met het huis. Ik baal daar van en wil gewoon zo graag weten waar we gaan wonen over een paar maanden. Zal ook wel door de hormonen komen denk ik. Ofzo.

Koosje en ik moesten even bijkomen haha.

Ik maakte bloemkoolsoep, want de bloemkool moest op haha. Als ik wat ingredi├źnten heb die op moeten kijk ik altijd op het blog van Sabine voor een recept. Ze stelt me nooit teleur en ook deze soep was verrukkelijk!

Vrijdag startten Fons en ik de dag met koffie. Hij wil altijd met het lepeltje roeren en stiekem melkschuim pikken.

Daarna ging ik met een vriendin en haar zoontjes en Fons natuurlijk naar Ballorig in Meppel. Fons vond het vreselijk. Hij kwam uiteindelijk wel een beetje los en mijn vriendin heeft hem nog even rondgereden in dit wagentje, maar hij was er de rest van de dag van van de leg. Arm kind.

Dat is mooi wakker worden op zaterdag!

Selfies met Fons en uiteraard stoute Koos wederom op tafel. Dat beest leert het nooit.

We kregen een pakketje binnen van Disney en Fruitmasters. Ze willen fruit aantrekkelijker maken voor kinderen door fruit te combineren met het sparen van toffe stickers met Disney Emoji’s. Fons is gek op appels en peren. Je maakt hem hier gelukkiger mee dan een chippie of koekje, dus dit pakketje is z├│ op!

Zondag gamen papa en Fons samen haha. Mijn man had een nieuw spelletje gekregen voor de Switch en wilde die graag proberen. Fons probeert dan altijd de controller uit zijn handen te pakken, dus we geven hem nu gewoon een andere controller haha.

Man, wat was het koud gisteren! We hebben een klein rondje gedaan met Fons, maar na een minuutje of 20 zijn we snel weer naar binnen gegaan om op te warmen.

Deze week is wat rustiger dan afgelopen week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten