Mijn week #13

Van verrukkelijk weer naar wat koudere dagen. Afgelopen week was weer fijn.

Maandag

Ik begin de dag met een grote beker met koffie en veel melkschuim met daarnaast een beker drinkyoghurt. Ik moet van mezelf wat meer eiwitten binnen krijgen, dus ik drink me suf nu. Er zitten ook wel veel suikers in, maar dat is niet erg: mijn suikerspiegel is tegenwoordig vaak laag (ik meet stiekem met de oude glucosemeter van mijn moeder haha), dus ik kan het zo weer een beetje opkrikken.

’s Middags eten Fons en ik een cracker in de tuin, maar wat is het KOUD! Snel maar weer naar binnen dus.

’s Avonds maken mijn man en ik een begin met het opruimen van de zolder. Ik moet nog even op zoek naar wat babyspulletjes voor Noor en we kijken in de nog ingepakte dozen. We kunnen meteen veel zooi weggooien, heerlijk! Dat ruimt lekker op.

Dinsdag

Dinsdag ga ik met mijn mannen naar het ziekenhuis voor een groeiecho van Noor. Gelukkig is alles weer helemaal goed. Ze groeit perfect volgens haar eigen lijn. Ik ben benieuwd hoe het er over drie weken uit ziet!

In de middag komt mijn rolstoel. Ik heb er nog niet in gezeten voor een ritje buiten de deur, maar daar gaat deze week verandering in komen. Na weken nagenoeg niks buiten mijn huis en dat van mijn vader om gezien te hebben ben ik daar héél erg aan toe!

Woensdag

Woensdag is een heftige dag voor me. We gaan in de ochtend naar mijn vader en broer voor een kopje koffie en taart: mijn moeder is jarig. Nou ja… is… het is alweer de vierde verjaardag die we zonder haar vieren.

’s Middags heeft Fons geen zin om te gaan slapen. Hij kan sinds we zijn kamer veranderden bij het lichtknopje en gaat uiteindelijk met het licht aan slapen haha. Ik slaap ook eventjes op de bank, hard nodig!

’s Avonds komt mijn zusje langs met sushi. Ik heb zelf geen mogelijkheid om het te laten bezorgen of om het te kopen in Steenwijk, dus mijn zus was zo lief om het voor me te bestellen in haar woonplaats. Heerlijk! Ik geniet er enorm van en werk het samen met haar naar binnen. Ik kan elke dag wel sushi eten. Wie nog meer?

Donderdag

Ik ben weer bezig met babywasjes. Deze donkere was bevat kleding van Fons die we gaan gebruiken voor Noor. Ook zit er veel tweedehands kleding die ik kocht bij. Ik hou zó enorm van tweedehands shoppen, want het scheelt echt enorm veel geld.

Fons wil graag tv kijken, dat zie je wel. Hij probeerde de tv zelf aan te krijgen, maar dat lukt gelukkig nog niet haha. Check dat tongetje in zijn mondhoek. Opperste concentratie!

’s Middags komt mijn iPhone weer terug van reparatie en ik ben ongelooflijk pissig: hij doet het nog steeds niet. Ik bel wederom met Apple en na een aantal hele boze telefoontjes is het duidelijk: ze willen me niet helpen. Ik moet het maar doen met een telefoon die niet werkt. @#%&*!@@!

Vrijdag

Koningsdag! Wij doen helemaal niks, behalve een gebakje van Jumbo eten. Ik vind ze niet te eten eigenlijk, dus volgend jaar halen we gewoon weer oranje tompoucen. Heerlijk vind ik die!

Mijn man heeft ook vrij genomen en aan het einde van de middag gaan we pannenkoeken eten met z’n drietjes. Helaas duurde het extreem lang voordat we ons eten kregen, dus Fons was niet te genieten. Gelukkig smaakten de pannenkoeken en de poffertjes wel heel goed.

Zaterdag

Zaterdag komt er een mooi boekje binnen voor Fons. Het is een nieuwe van Mark Janssen met illustraties van Suzanne Diederen, Voor Aap. Ik vind het een prachtig boekje met een mooi verhaal en de tekeningen zijn echt geweldig. Niet te druk, maar druk genoeg voor Fons om dingen aan te kunnen wijzen en te kunnen zoeken. Leuk!

’s Middags komen Fons’ opa en oma uit het westen van het land. Mijn schoonmoeder houdt van koken en heeft cheesecake en lasagne meegenomen. Ik vreet alles binnen no time weg en vergeet helemaal om foto’s te maken. Oeps!

Bij het weggaan geef ik mijn schoonmoeder alvast haar Moederdagcadeautje wat ik kreeg via de persafdeling van Kneipp. Ze is er ontzettend blij mee!

Zondag

Ik mag weer blijven liggen van mijn man, zó fijn! Hij brengt me een ontbijt op bed: twee beschuitjes. Mijn go-to ontbijtje, naast havermout met fruit uit de diepvries of Griekse yoghurt met zelfgemaakte cruesli en banaan. Heerlijk!

We doen weinig. Mijn man zet zijn nieuwe bureau en een kastje voor op onze slaapkamer in elkaar en ik chill op de bank.Tussen het chillen door doe ik nog wel wat wasjes, lees ik in mijn e-reader en maak ik groentekoekjes voor Fons. Je vindt het recept hier. Hij eet wonderbaarlijk genoeg best veel en daar ben ik ongelooflijk trots op. De eerste paar keren dat ik de koekjes maakte verslond hij ze namelijk, maar daarna keek hij er niet eens meer naar. Ik ben blij dat het nu weer in de smaak viel.

Voordat we gaan eten ramt Fons er nog even lekker op los op de piano. Sorry buren!

’s Avonds ploffen mijn man en ik samen op de bank. Het weekend is alweer voorbij!

Deze week brengen we Fons een nachtje naar zijn opa, oom en tante zodat mijn man en ik kunnen relaxen en komt een ex-collega die inmiddels een hele lieve vriendin is geworden langs. Nu al zin in!

Wat zijn jouw plannen voor deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten