Mijn week #11

Goedemorgen! Wederom een lekker weekje weer hoor. Opeens ben ik bijna 30 weken zwanger. Waar is de tijd gebleven? Kijk mee naar mijn week.

Maandag

Vandaag voer ik he-le-maal niks uit. Ik ben kapot van mijn gezellige weekend met de mamabloggers en merk dat ik veel te veel heb gedaan. Huilend van de bekkenpijn lig ik op de bank. Fons vindt het wel gezellig dat ik weer thuis ben, dus tussen het chillen door gaan we lekker buiten spelen, kleuren en tekenen. Ik maak bijna geen foto’s.

’s Avonds is de pijn een beetje gezakt en maak ik een begin met het opschonen van mijn mailbox. Er staat nog mail van 2016 in, dus het is hoog tijd om alles te ordenen.

Tussendoor komen mijn schoenen van Footway binnen. Ik mocht ze van ze uitzoeken en ben er erg blij mee. De slippers zijn van Crocs en ik hou van ze haha. Crocs slippers zijn, naast Birkenstocks, echt mijn favoriete slippers en ik kan deze makkelijk zelf aantrekken als mijn buik te groot wordt haha. De sneakers van New Balance zijn uiteraard voor Fons. Ik kocht ze een maatje groter zodat we er deze zomer nog vaak naar kunnen kijken. Dat hoop ik dan, want zijn voeten groeien als kool.

Dinsdag

Het is lekker weer, dus Fons en ik gaan de tuin in. Ik zit achter de laptop en ga verder met mijn mail terwijl de mini lekker rond aan het scharrelen is. Hij kan zo zoet alleen spelen, heel fijn is dat!

De poekies gaan eindelijk allebei naar buiten. Die kleine rooie ettert de grote daarboven nogal eens, dus die vlucht vaak naar een hoger gelegen gebied haha.

Aan het einde van de ochtend ga ik richting het ziekenhuis voor een controle afspraak. Ik vertel dat ik Noor wat minder voel en mag na de afspraak meteen doorlopen naar de kraamafdeling voor een CTG. Ik maak m e niet heel veel zorgen meer, want ik heb al een echo gehad waarop Noor goed bewegend te zien was. Na een half uurtje chillen blijkt ook dat alles goed is. Dit was de eerste CTG deze zwangerschap en ik hoop ook de laatste tot de bevalling haha.

’s Middags en ’s avonds is meneertje Fons een beetje opstandig. Hij gooit een beker water over zichzelf heen en wil meteen zijn kleren niet meer aan. Het is ontzettend lekker weer, dus hij loopt rond in romper en laarzen, beide toevallig geel. Wat is het toch een lekker ding hè? 🙂

Woensdag

Tijd voor koffie bij opa! Lekker rondrennen in de tuin terwijl ik bij klets met mijn broers en schoonzus, die ook bij mijn vader zijn.

’s Middags komt mijn nieuwe luiertas van Eco by Naty binnen. Ik heb hem gekregen als onderdeel van een samenwerking en ik vind hem tof! De kleur groen is heel mooi en doordat hij van stof is komt de tas lekker stoer over. Ik zie hem al helemaal hangen aan de wagen hoor! Die wagen wordt trouwens zwart, dus daar past dit perfect bij.

Donderdag

Na een ochtendje rustig aan doen gooi ik ’s middags twee saucijzenbroodjes van de Vegetarische Slager in de oven. Jeetje man, die zijn me toch een partij lekker! Veel minder vet dan de vleesvariant en wat mij betreft een blijvertje. Ik vond ze bij Appie in het vriesvak, maar ik geloof dat je ze ook kant en klaar kunt kopen.

’s Middags maak ik een Italiaanse borrelplank met spullen die ik kreeg van Albert Heijn. Ik at natuurlijk alleen de spullen die zwangeren-proof zijn en heb er echt van genoten. Ik vind de borrelglazen waar je nu voor kunt sparen bij de Appie ook echt geweldig! Ze zien er zo chique uit!

Vrijdag

’s Ochtends rijden we met z’n drietjes langs een huis wat die ochtend op Funda verscheen. Het is maar 10 minuutjes rijden, maar helaas: de wijk spreekt ons niet aan. Daarna speelt Fons met zijn Super Trike van VTech. Hij vindt dat ding fantastisch, want hij maakt lekker veel lawaai haha.

In de middag werk ik bij mijn vader, waar ook mijn broer en schoonzus zijn. We kletsen wat af en daarna moet ik toch echt aan de slag! Mijn man is ondertussen in Taman Indonesia, vlak bij ons in de buurt, met Fons. We hebben een abonnement, dus als ik weer mobiel ben ga ik zeker met ze mee. Ze hebben er allerlei Indonesische kruiden, planten en dieren én je kunt er Indonesisch eten. Dikke vette bonus voor deze Indo-food lover natuurlijk.

Zaterdag

De meneer gaat lekker een dagje sporten en ’s middags komt mijn familie langs met loempia’s en tulpen. Hou ik van! Ik vergeet wéér foto’s te maken, dus heel gezellig wordt het hier niet haha. Mijn broers maaien ook nog even het gras en spitten de tuin om. Ik wil het heel graag zelf doen, maar dat lukt niet meer. Ik ben heel blij met hun hulp.

’s Avonds doen mijn man en ik niks meer. We kijken Homeland (zoooooo spannend) en Scandal (iets minder spannend, maar wel vermakelijk) en gaan redelijk op tijd naar bed.

Zondag

Vroeg uit de veren, want we gaan even langs mijn schoonzus voordat ze weer naar huis vertrekt. Kunnen we nog even samen knuffelen haha.

’s Middags komen onze vrienden uit Brabant langs. Zij is een ontzettend goede kok en ze neemt eten mee. Semor, ayam kecap en ketoprak. Zo zo zó lekker! Er is nog genoeg over en we mogen het houden, dus we eten vandaag weer lekker Indonesisch, verrukkelijk! Zij heeft trouwens ook een blog, Blue Sky Red Pepper.

Als ze weg gaan ga ik meteen op de bank liggen. Teveel gedaan, dus ik heb ontzettend veel pijn. Gelukkig mag ik morgen weer naar de fysio!

2 reacties op “Mijn week #11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten