Mijn week #10

Oh jongens, wat ben ik laat met dit overzicht! De afgelopen week was ik met van alles bezig, behalve met mijn blog. Sorry! Kijk mee naar wat ik allemaal uitspookte:

Maandag

Tweede Paasdag! We deden vandaag niet veel. Ik hing vooral op de bank. Ik heb erg veel buikpijn gehad ’s nachts en maak me stiekem een klein beetje zorgen. Gelukkig voel ik Noor als ik 2 uur op mijn linkerzij lig vaak genoeg, dus ze spartelt er lekker op los. Een hele geruststelling, al blijft ze de hele week wel wat rustiger dan normaal.

We zouden naar een verjaardag, maar omdat ik nog steeds buikpijn heb blijven we thuis. Even relaxen na een druk weekend en de verjaardag halen we over twee weken gewoon in!

Dinsdag

Ik drink samen met Fons mijn koffie. Ik vond het in het begin zo schattig dat hij in mijn koffie wilde roeren, maar inmiddels wordt het irritant dat ik nooit rustig mijn bakkie kan drinken haha. Nou ja, als dat het enige is wat irritant is… 🙂 Hij geeft me wel steeds hapjes melkschuim, dat dan weer wel. De lieverd.

Dit jasje is van mijn man geweest. Ik geloof dat het uit Mexico komt, waar hij de eerste jaren van zijn leven doorbracht. Ik kwam het tegen bij het opruimen van de kast van Fons en we moeten natuurlijk even een foto naar oma sturen.

’s Avonds chillt Fons even lekker bij zijn vader voor het slapen gaan. Ik ben zo verliefd op die twee!

Woensdag

 


Het babynestje voor Noor komt binnen. Ik heb hem gekregen van Heppiejoe, een shop op Instagram. Ik mocht zelf de kleur en het stofje met print uitzoeken en ik ben zo ontzettend blij met deze prachtige combinatie! Ik kan niet wachten tot Noor er lekker in kan gaan chillen.

Koosje vindt het ook een heerlijk kattenmandje, dus het babynestje ligt inmiddels veilig opgeborgen in de kast.

Ik ben weer wat aan het opruimen (hallo nesteldrang!) en kom deze doos met Barbie’s tegen. Wat een schatjes.

’s Avonds doet mijn man boodschappen en ik moet dan echt altijd stand-by staan om vragen te beantwoorden. Er stonden breakers op het lijstje en hij stuurde me een foto van het hele schap met de vraag welke ik wilde haha.

Donderdag

Vandaag ben ik 28 weken zwanger! Man, nog 10 weken en ze is gewoon helemaal af! Ik ben zó benieuwd naar Noor!

Mijn nieuwe lading SPF komt binnen. La Roche-Posay is één van mijn favoriete merken. Ik zag dat er een spuitbus met SPF uit was gekomen wat over make-up aangebracht kan worden en dat wilde ik graag proberen. Daarnaast kocht ik nog een olie voor mezelf en een spray voor Fons. Ik heb alle drie inmiddels gebruikt en ik ben fan!

Ook krijg ik een pakketje met accessoires van Ju-Ju-Be. Ik kwam het merk tegen bij een Amerikaanse YouTuber en was meteen verliefd op de tassen en accessoires. De spullen die ik krijg kan ik gebruiken als ik ga kolven. Er zit namelijk ook een koeltasje bij. Hoe handig! En wel zo leuk dat het er een beetje chique uit ziet natuurlijk.

’s Middags gaan we naar mijn vader. Daar maakte ik geen foto’s. Fons speelde lekker met zijn oom en tante en na het eten gingen we weer naar huis.

Vrijdag

Ik word ietwat zenuwachtig wakker. Vandaag ga ik namelijk naar CenterParcs Het Heijderbos in Heijen om een weekend door te brengen met 9 andere mamabloggers. Wie mij goed kent weet dat ik altijd een beetje bang word van grote groepen vrouwen, dus ik moest wel even een drempel over.

Maar voordat ik mijn tas inpakte kwam mijn ontzettend knappe (ja écht, deze meneer is hot hot HOT!) DPD bezorger een pakketje van Stokke brengen. Ik kreeg van hun een Flexi Bath om te proberen. Fons kan er nu al in en Noor kan er straks ook van genieten. Wie weet passen ze er over een jaartje ook met z’n tweetjes in, gezellig!

Fons wilde in ieder geval wel alvast even proefdraaien.

Om 13.15 uur vertrek ik richting Limburg. Het is zo’n 1 uur en 45 minuten rijden en bij aankomst sluit ik achteraan in de rij om de parkeerplaats op te komen. Ik ben als eerste van de groep aanwezig, dus ik check meteen maar even voor iedereen in. Daarna ga ik naar het huisje, waar Nicole van Meisje-Eigenwijsje.nl inmiddels ook is.

Langzaam drupt iedereen binnen en verdelen we de kamers. Ik heb het geluk een eigen kamer te krijgen, héél fijn. Ik installeer me en daarna gaan we met z’n allen borrelen met wijntjes en glazen die we kregen van Albert Heijn. Heerlijk kletsen zo. ’s Avonds gaan we uit eten bij Fuego, een restaurant op het park. Ik koos voor een heerlijke vega tortilla met guacamole en uienringen. Het was heerlijk en de rest van de groep was ook aan het smullen.

Zaterdag

Linda van Mamaliefde.nl, mijn mattie Joyce en ik slapen met z’n drietjes in een huisje. We worden wakker met uitzicht op konijntjes.

Daarna ga ik even naar buiten om de fantastische goodiebag te fotograferen. Ik hou zo van de portretstand van mijn telefoon!

Goed ontvangst bij CenterParcs 🍴👌🏻 #centerparcs #echtevensamen #moreyes

Een bericht gedeeld door MrsMama (@mrsmamanl) op

Vervolgens is het tijd voor een gezamenlijk ontbijt, gevolgd door een presentatie van CenterParcs in het business center. Ze weten daar wel hoe ze een vrouw zich thuis moeten laten voelen, want: TAART! Hou ik van! Het was een superinteressante presentatie waar we mee werden genomen in de wereld van CenterParcs en de vernieuwingen die ze nu aan het doorvoeren zijn. Prachtige nieuwe én gerenoveerde parken, heel gaaf.

Daarna halen we onze golf cart op. Een aantal dames waren zo lief om dat voor mij te regelen omdat ik niet goed kan fietsen en wandelen. We kunnen 24 uur lang over het park crossen en dat is erg tof! Ik wist niet dat dit soort karretjes zomaar te huur waren, dus dit was een leuke verrassing.

Na de lunch geven de dames workshops. Ik heb helaas niet de ballen om een workshop te geven, maar ik geniet wel enorm van de enorme berg aan informatie die ik krijg. Wat is het fijn om een weekend met gelijkgestemden door te brengen! Heerlijk!

Babyshower is AAN! 💕💕💕 Zo zo zo verrast! 😭

Een bericht gedeeld door MrsMama (@mrsmamanl) op

Nadien zijn we allemaal een beetje moe, dus we chillen even en dan gaan Marguerita, Joyce en ik even naar de supermarkt voor wat kleine dingetjes. We scheuren meteen een verkenningsrondje over het park. Als we terug komen staat me een ENORME verrassing te wachten: de dames hebben een babyshower georganiseerd. Ik ben niet zo gauw verrast, maar dít! Dit was zó leuk! Ik voelde me een beetje opgelaten en heb wel 100 nieuwe scheldwoorden ten gehore gebracht, maar wat heb ik er van genoten.


Ik heb zo ontzettend veel cadeautjes gekregen voor Noor, niet normaal meer. Ik ga er nog een aparte blogpost over maken, want het is teveel om nu even op te noemen. Dames, dank jullie wel! Echt!

We vreten heel wat af met z’n allen en hebben niet echt trek in avondeten. Rond een uurtje of 21 beginnen er toch wat buiken te rommelen en halen een paar dames patat en snacks bij de kroeg op het park. MJUM!

Zondag

We ontbijten weer met z’n allen en gaan daarna nog even over het park scheuren met de golfkar. Ik vind dat ding echt fantastisch en ik wil er zelf ook één haha.

Ik haal mijn auto en de dames zijn zo lief om me te helpen met inladen. Rond een uurtje of 13 ga ik weer naar huis. Lekker naar mijn mannen. Ik kijk terug op een ontzettend fijn, gezellig en leerzaam weekend. Wie had dat ooit gedacht joh, ik een babyshower? Ik vind het fantastisch!

Ik heb twee borrelglazen van Albert Heijn mee gekregen van het weekendje weg. Ik vind ze zó mooi en het is meteen een goede reden om een borrelplankje te maken voor mijn man, Fons en mijzelf. Druiven, kaasjes, paprika en tomaat. Simpel, maar lekker.

’s Avonds ben ik MOE! Het was een fijne week!

Aankomende week ga ik eens kijken of ik wat ik dit weekend geleerd heb in praktijk kan brengen! Ik heb er zin in!

Reactie op “Mijn week #10

  1. Ziet er uit als een heerlijk weekend op het Heijderbos! Wij zagen vooral veel eenden en ganzen, konijnen helaas niet gespot. Gaaf ook dat ze een babyshower voor je georganiseerd hadden, hopelijk heb je genoten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten