Mijn week #1

Elke maandag maak ik een vast rondje langs een aantal bloggers om hun fotodagboek te kijken. Ik heb het zelf ook heel lang vol proberen te houden, maar op de één of andere manier vind ik het toch lastig. Maar jongens, ik ga het gewoon nogmaals proberen. Voor de honderdste keer. Omdat ik dat kan, denk ik. Ofzo haha. Mijn week #1 dan maar. Kort en krachtig qua naam, vol qua inhoud (hoop ik).

Maandag

Afgelopen maandag startten Fons en ik langzaam op. Tot zijn middagslaapje scharrelde hij lekker rond in zijn pyjama. We maakten een ‘schilderij’ voor zijn opa, die kunstschilder is. Ik moest even patsen met de kunsten van zijn kleinzoon natuurlijk en stuurde het op met de post. Heel slim, ik heb er geen foto van.

 

Na zijn ultiem lange middagslaapje, hij sliep drie uur, vertrokken we naar Lisette. Lisette en ik drinken regelmatig samen een bakje koffie om bij te kletsen en dat gaat áltijd gepaard met taart. Ik nam chocoladetaart van de Jumbo mee en echt, dat taartje is zijn €5 meer dan waard.

Dinsdag

Dinsdag was Fons zich heerlijk aan het uitsloven. Ik plaatste een foto op Instastories waarop hij met zijn ogen dicht door de kamer rent. Dat doet hij heel vaak en ik dacht dat dat gek was, maar er waren heel veel mama’s die vertelden dat hun kind het ook doet. Ik ben weer gerust gesteld.

 

Ook kwamen er weer wat kleertjes die ik voor Noor bij Tumble ’n Dry bestelde binnen. Ik moest heel erg wennen aan het shoppen voor een meisje, maar inmiddels heb ik de smaak meer dan te pakken. Binnenkort moet ik Fons’ kleertjes maar eens uit gaan zoeken zodat ik weet wat ik allemaal nog moet kopen.

’s Middags probeerde ik de pluizentondeuze van Philips op een vest van Primark. Goedkoop ding, dat vest, dus als ik hem zou verpesten zou dat niet erg zijn. Het resultaat vind ik verbluffend goed. Inmiddels heb ik mijn pluizerige hoes van de bank er ook mee onder handen genomen en die is ook weer pluisvrij! Wat een topapparaat! #influencer haha

’s Avonds speelde Fons met zijn toetje. Oooh, die zooi! Maar mijn man en ik vinden het heerlijk om hem zo te zien spelen….

Woensdag

Woensdag had ik een lunchdate met de lieve Milou van LifestyleLou. We hebben sinds een aantal maanden ontzettend leuk contact via WhatsApp en vonden het wel tijd worden voor een date. We waren van plan te shoppen, maar aangezien we beiden een brak bekken hebben besloten we er een vreetdate van te maken. We spraken af in Van der Valk in Houten. Wat heeft dat een heerlijk restaurant zeg! Ik was wat vroeg, dus ik dronk alvast een décaf koffie verkeerd. De tijd vloog voorbij trouwens, want voordat we het wisten waren we drie uur verder. Waarom wonen we zo ver uit elkaar? Ik vind het stom!

Ik was nogal gaar van het rijden (3 uur en dan ook nog file, stom!) en had geen zin om tegen een niet-etende Fons aan te kijken tijdens het eten. Daarom maakte ik één van de maaltjes die hij altijd lust: banaanpannenkoeken met havermout. Hij kon niet wachten tot het op tafel stond, schoof zijn stoeltje bij het aanrecht en jatte alvast wat stukjes. Ach, zolang hij maar eet.

Donderdag

Donderdag had ik een rotdag. Ik was die ochtend even naar het postkantoor, de supermarkt en de bakker geweest en lag daarna met bekkenpijn op de bank. Ik vind het heel lastig om te accepteren dat ik nu al vrijwel niks meer kan. Ik moet leuke afspraken afzeggen, kan geen lange wandelingen meer maken met Fons en altijd heb ik pijn. Zwanger zijn is voor mij best lastig soms.

Gelukkig is Fons echt een ontzettende lieverd en neemt hij genoegen met een chilldagje. Zolang hij maar bij me op de bank kan hangen en Casper & Emma kan kijken onder het genot van een boterham of krentenbol is hij gelukkig haha. Heerlijk, zo’n kind. Hij komt de deur wel uit hoor, want we doen genoeg samen en zijn vader neemt hem in zijn pauze ook vaak mee voor een wandelingetje in de buurt.

Fons en Koosje zijn echt matties geworden en samen halen ze kattenkwaad uit. Hier zijn ze samen aan het ratten bij de eettafel. Koosje mag er natuurlijk niet op, maar zodra ze ziet dat Fons er wat aan het uitspoken is ziet ze haar kans schoon. Ik moet er ook wel om lachen hoor, al is het natuurlijk niet handig.

Mijn man heeft op de eerste verdieping een kantoor, maar soms moet hij ’s avonds doorwerken en neemt hij zijn laptop mee naar beneden. Sinds Fons kan klauteren is dat eigenlijk geen doen meer, want die pretletter wil natuurlijk overal met zijn neus bovenop zitten. Zoals altijd als hij iets uitspookt wat niet grappig is moet ik er erg om lachen en aan de lach op mijn man’s gezicht te zien vindt hij het ook wel grappig.

Vrijdag

Vrijdag gingen mijn man en ik een huis in de buurt bezichtigen. We zijn druk bezig met het zoeken naar ons droomhuis. Ik weet het, we wonen nog maar net in ons huis in Steenwijk, maar voor ons is dit echt een tussenstation. Het huis is voor nu prima, maar het is totaal niet wat we voor ogen hebben voor de toekomst. We proberen nog voor de komst van Noor een nieuwe woning te hebben, al wordt het nu wel krap met de tijd. We zullen zien. Van de bezichtiging heb ik geen foto’s natuurlijk.

Na de bezichtiging dropte ik mijn man thuis af en reed ik met Fons door naar mijn vader. Ik ga daar praktisch elke vrijdag naartoe. Normaal zonder Fons zodat ik kan werken, maar mijn man had het druk, dus dat ging deze week niet. Fons zat slaperig te chillen op de achterbank. Mijn schatje.

Zaterdag

We hadden een heel weekend zonder al teveel afspraken voor de boeg. Heeeeeerlijk! Het komt niet heel vaak voor, dus dit was wel even fijn. Laat douchen, lekker samen ontbijten en verder alles ongedwongen. ’s Middags besloten we even naar Meppel te rijden, naar Babyplanet. Ik wilde graag duowagens checken en werd stiekem een beetje verliefd op de Easywalker Harvey. Ook kocht ik een setje hoeslakens voor onze co-sleeper van Chicco. De wieghoeslakens zijn te klein, die voor een ledikant te groot. Deze van Chicco zijn echt veel te duur, maar ze waren nu voor de helft van de prijs. Ik betaalde er €15 voor. Fijne prijs!

Zondag

Ik kreeg ontbijt op bed en chillde met mijn mannen. ’s Middags kwam mijn schoonmoeder en na een lunch vertrok zij met mijn mannen naar het bos en vertrok ik naar mijn vader voor een bakkie koffie. Heerlijk dat ik daar nu binnen een half uurtje ben.

De enige foto die ik maakte was die van mijn pens. Het heerlijke van zwanger zijn is dat ik geen moeite hoef te doen om ribbels te verbergen. Mijn buik wordt al heerlijk bol!

Voor aankomende week heb ik een aantal afspraken staan. Dinsdag hebben we de 20-weken echo. Daarvoor ga ik met mijn broertje en zusje naar de DM in Duitsland om luiers en andere dingen te kopen voor Fons. Woensdag heb ik een koffiedate met een vriendin van de lagere school. We wonen nu weer bij elkaar in de buurt, dus dat is hartstikke leuk! Vrijdag wordt Koosje gesteriliseerd, dat vind ik best spannend.

Hoe ziet jouw week er uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten