Mijn wasmachine en droger op de begane grond

Ik heb mijn washok op de begane grond. Nou ja, een echt washok is het niet. Mijn wasmachine en droger staan namelijk in de bijkeuken. Hier staan ook de koelkast en de vriezer en het is het hart van het huis. Hier komt namelijk alles samen. Je vindt er de deur naar het kantoor van mijn man, de deur naar de achtertuin, de deur naar onze woonkamer en de deur naar de gang. Een nieuwe Wasmachine kopen is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk

 

Een nieuwe wasmachine

Ik vind dat wasmachines ongelooflijk veel herrie maken. Toen ik nog op zolder waste kon ik nooit wassen als de kinderen sliepen, want dat gaf echt veel te veel herrie. Nu met mijn wasmachine beneden dat ik dacht ik dat probleem niet meer zou hebben en dat klopt ook. Er is alleen een nieuw probleem voor in de plaats gekomen: mijn man heeft last van het enorme lawaai als hij een conference call heeft. Dus tsja, het ene probleem loopt over in het andere. Nu is het natuurlijk een first world problem, want ik zou best even kunnen overleggen wanneer ik wasjes draai. Maar goed, onze wasmachine is al een jaar of 10 oud en dus ook wel aan vervanging toe.

Wasmachines vergelijken met Knibble

Ik vind een nieuwe wasmachine kopen best een gedoetje. Want welke wasmachine is goed? Welke wasmachine is stil genoeg? En hoe weet ik zeker dat ik er niet teveel voor betaal? Knibble is er voor keuzehulp. Ze geven je hierin een heldere uitleg en maken je wegwijs in de specificaties en de punten die voor jou belangrijk zijn om je meest ideale product te vinden. Wat je ook kunt doen is meerdere producten vergelijken met elkaar. Zo weet je precies op welke punten de wasmachines verschillen of overeen komen.

Wat ik ook tof vind is dat je kunt zien of iets een échte aanbieding is. Zo zie je met de laagste prijs ten opzichte van de aanbevolen verkoopprijs. Je kent het namelijk vast wel, webshops die voor hun gemak eventjes de prijs ophogen zodat ze net kunnen doen of iets een aanbieding is. Daar letten ze bij Knibble dus goed op. Daarnaast is er de Beknibbel-wekker (vind ik briljant gevonden overigens haha) die je kunt instellen voor jouw specifieke product of productgroep zodat je een berichtje krijgt als dat in de aanbieding is. Handig!

Ik hou van vergelijkingssites. Voor mij is het belangrijk dat mijn nieuwe wasmachine stil is, geen ellenlange programma’s heeft, genoeg toeren draait en dat ik startuitstel kan gebruiken. Deze punten heb ik allemaal meegenomen in mijn overweging om een nieuwe wasmachine te kopen. Ik ben er overigens nog niet uit, want de wasmachine die ik graag wil is natuurlijk meteen weer één van de duurste en daar heb ik voorlopig nog geen zin in. Laten we eerst die decembermaand even doorploeteren, dan zien we volgend jaar wel weer verder.

Wat vind jij belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten