Lieve S-S-Sanne

Dat Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, kan zingen wist ik al. Een jaar of wat geleden ging ik met vriendin T. naar een theatershow van haar en echt: ze blies me omver. Wat een geweldige zangeres. Wat een aardig mens en wat heeft ze een humor! Ik heb genoten van die show en sta op het punt kaartjes te kopen voor haar nieuwe show. Waar ik pas onlangs achter kwam is dat ze ook een eigen televisieprogramma heeft: Lieve S-S-Sanne.

In Lieve S-S-Sanne gaat Sanna langs bij mensen met een verhaal. Meestal een zielig, ontroerend, bijzonder of speciaal verhaal. Zo zag ik gisteren een aflevering met Bas. Bas is geadopteerd en wil zijn ouders laten weten dat hij zoveel van ze houdt. Ook zag ik het verhaal van tweelingzusjes die hun zieke vriendin graag willen vertellen dat ze voelt als een extra zusje. En ook een hele mooie was Yara. Yara had kreeg een ernstig ongeluk en haar vader had het daar nogal moeilijk mee. Ze wilde haar vader graag vertellen dat ook hij verder moest met zijn leven.

En dan komt Sanne in het spel. Ze schrijft binnen no time een prachtig liedje over de mensen waar ze op bezoek is. Echt, elke keer zit ik keihard te brullen. Wat schrijft ze mooie liedjes. Pakkende liedjes. Van die echte tranentrekkers zonder dat ze corny overkomen. Gewoon, fijne teksten.

Sanne, wat ben je een tof wijf! Ik denk dat ik die kaartjes voor je show nu meteen maar even ga scoren!

Bron foto 

Reactie op “Lieve S-S-Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten