Kruidvat Mama-producten

Als ik zwanger ben doe ik mijn best om zo goed mogelijk voor mezelf te zorgen. Genoeg water drinken, elke dag proberen te smeren met bodylotion, niet teveel cafeïne drinken, geen ‘foute’ voedingsmiddelen eten, genoeg vitamines tot me nemen en supplementen innemen. Ik let er goed op wat ik allemaal doe en eet. Kruidvat heeft haar range met Mama-producten vernieuwd en ik ontving een aantal producten om te testen.

Kruidvat Buikbalsem

Op mijn buik heb ik al striae, maar er is niks mis met extra veel smeren. Door mijn huid soepel en gehydrateerd te houden zorg ik er in ieder geval voor dat de kans op extra striemen wat kleiner. Ik ben al begonnen met smeren en deze buikbalsem van Kruidvat smeert goed uit en ruikt lekker.

 

Ook heb ik het idee dat mijn huid wat soepeler wordt, dus wat mij betreft is dit een blijvertje. De buikbalsem kost €3,99. Een mooie prijs voor iets wat je als zwangere vrouw veel zult gebruiken.

Kruidvat Zwangerschapsthee

Deze thee is al een tijdje verkrijgbaar, want ik kocht het al toen ik in juli zwanger was. Als je zwanger bent mag je, zoals ik al zei, minder cafeïne/theïne en daarom is een thee zonder extra’s is erg belangrijk. Van teveel cafeïne (theïne is hetzelfde, dus dat woord sla ik vanaf nu over haha) kan je baby in de stress raken en het is voor jezelf als zwangere vrouw ook niet goed. Naast dat het je bloeddruk kan verhogen kan het ook zorgen voor slapeloosheid en drama met maagzuur. Ook werkt het vochtafdrijvend en het is juist extra belangrijk om tijdens je zwangerschap genoeg vocht binnen te krijgen.

Deze Kruidvat Zwangerschapsthee drink ik heerlijk weg. Ik zet een pot van één zakje, dus ik kan fijn door blijven drinken. De ingrediënten appel, rozenbottel en vlierbloesem brengen je maag tot rust en zorgen ervoor dat je ontspant. Tijdens de weken dat ik ontzettend misselijk was merkte ik ook daadwerkelijk verbetering, dus dat is fijn. Een pakje thee kost €1,49.

Kruidvat Tepelcrème

Tijdens je zwangerschap kan je pijnlijke tepels hebben. Zelf heb ik daar, in tegenstelling tot de enorm pijnlijke borsten, geen last van, maar ik kan me zo voorstellen dat deze tepelcrème van Kruidvat fijn aanvoelt als je droge en pijnlijke tepels hebt.

Tijdens het geven van borstvoeding kan de staat van je tepels ook voor behoorlijk wat drama zorgen. Kloofjes zijn zó pijnlijk en een goede tepelcrème is dan echt ontzettend belangrijk. Ik heb de werking van deze tepelcrème nog niet kunnen testen, maar qua textuur voelt hij goed en verzorgend aan. Je hoeft de crème niet af te wassen voordat je borstvoeding gaat geven en dat is een groot pluspunt voor mij. Als je kindje honger heeft wil je gewoon zo snel mogelijk aan kunnen leggen en eerst je tepels wassen is het laatste wat je dan wilt doen.

Een tube Kruidvat Tepelcrème kost €3,99.

Kruidvat Kraamverband

Ik weet nog dat ik met angst naar de enorme lappen kraamverband in mijn kraampakket keek toen ik dat binnen kreeg tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik denk dat ik daarin niet de enige ben en dat er veel mensen zijn die niet uitkijken na de bloederige periode na de bevalling. Ook ik vond het spannend, maar gelukkig viel het me alles mee.

Het is wél heel belangrijk om goed kraamverband te hebben. Een te grote lap tussen mijn benen vind ik echt heel vervelend. Het kraamverband van Kruidvat is lang en dik, maar niet extra breed. Dat lijkt me fijn zitten als ik eenmaal bevallen ben. Ook dit heb ik dus nog niet kunnen testen, dus als ik ben bevallen komt er nog wel een update. Een pak kost €2,49.

De Kruidvat Mama-producten hebben allemaal een fijne prijs en ik ben tevreden over de producten die ik al heb kunnen testen. Over de tepelcrème en het kraamverband plaats ik later nog een update!

Wat zijn jouw favoriete producten om te gebruiken tijdens en na de zwangerschap?

Reactie op “Kruidvat Mama-producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten