Wat ik kreeg op mijn babyshower

Nooit had ik gedacht dat ik een babyshower zou krijgen. Echt gewoon helemaal niet. Ik ben niet zo van de verrassingen en stiekem hou ik helemaal niet van in de belangstelling staan. Wat was ik verrast toen ik opeens middenin mijn eigen babyshower terecht kwam toen we een bloggersweekend hadden op CenterParcs Het Heijderbos.

Joyce maakte een prachtige luiertaart met luiers van Naty, een mooie XXL hydrofiel, schoentjes en sokjes. Zo tof! Lijkt me een behoorlijke klus haha.

Boekjes, ik hou er van! Het rechterboekje is trouwens al in gebruik genomen door Fons, want de kleuren verschijnen als je het boekje in het water houdt, dus het is perfect voor in bad.

De aankleedkussenhoezen van Jollein vind ik de allerfijnste. Ze zijn van badstof en lekker groot, perfect voor mijn aankleedkussen van Bébé-Jou. Ernaast zie je een billendoekjesdoos van Bébé-Jou, ook heel fijn.

Van Lief! dit mooie setje. Dat borsteltje <3 Zó schattig!

Ook kreeg ik een wikkelcape van Koeka. Ik vind dit echt een prachtige doek en zie Noor er al lekker in chillen haha.

Twee producten van Aeromoov: het muskietennet en het zonnescherm voor over het instant reisbedje wat ik heb. Echt, dit komt zó goed van pas ook!

Een jasje, laarsjes en vlinders voor op de muur of waar dan ook. Die bloemetjes, heel lief!

Niet te geloven dat ik een meisje krijg, vind ik haha. Soms is het nog zo onwerkelijk!

Twee überzachte washandjes van Little Dutch en een knuffel van Happy Horse, ook al zo lekker zacht haha.

Een boxpakje van Noppies. Deze gele kleur vind ik zo mooi. Joyce kocht hem van het budget wat nog over was. Heel mooi symbolisch, want ze kocht voor Fons zijn eerste boxpakje. Stiekem werden we er allebei een beetje emotioneel van toen ze me dit gaf. Voor Fons kocht ze maat 44 en dit is maat 56. Laten we hopen dat Noor géén maat 44 nodig zal hebben!

Deze klok van CRE8 vind ik echt ongelooflijk gaaf. Het is de beestenbosklok en ik ben er ontzettend blij mee. Net als met alle andere cadeautjes trouwens hoor, maar dit is gewoon extra tof haha.

Iedereen versierde een romper voor me met tekst en/of een tekening. Er op staat de vermoedelijke geboortedatum die iedereen voor Noor heeft bedacht. Ik ben benieuwd wie er gelijk gaat krijgen!

Wat ben ik enorm verwend met al die mooie cadeautjes! Ik voel me echt vereerd dat dit voor mij georganiseerd is en voelde me tijdens de babyshower en nu nog steeds heel geliefd. Heel veel van deze spullen stonden op mijn wishlist voor Noor, dus ik kan weer een flink aantal items afstrepen! Dank je wel lieve Joyce, Miriam, Linda, Fleur, Marguerita, Merel, Nicole, Charlotte en Cassandra. Ik ga dit echt nóóit vergeten!

Ben jij ook wel eens verrast met een babyshower? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten