Kraambox van Kraamkado

Tijdens de zwangerschap van Fons maakte ik kennis met het fenomeen zwangerschaps- en kraamboxen en ik moet zeggen: ik vind ze allemaal fantastisch! Van de bijzondere tijd tijdens je zwangerschap tot de immens mooie en heftige periode van je kraamtijd, er is altijd wel een box die bij je past. Ik ontving onlangs een kraambox van Kraamkado en vandaag wil ik jullie de inhoud laten zien.

Een kraambox van Kraamkado.nl kopen

Een kraambox van kraamkado.nlkopen begint bij het kiezen welke variant je wilt: voor een jongen, voor een meisje of unisex. Dan bepaal je welk bedrag je uit wilt geven. Aan de hand daarvan is het mogelijk om een kant-en-klare box uit te kiezen, maar je kunt ook zelf een box samenstellen.

Ik koos ervoor om een kant-en-klare kraambox uit te kiezen en koos voor de variant ‘Bear Grey’. Dit is van de serie unisex boxen, want op het moment van kiezen wist ik nog niet dat er een babymeisje in mijn buik zit. Alleen al het open maakte is al een cadeautje, vind je ook niet? Ik hou ervan! Eén van de cadeautjes was ook nog eens ingepakt, dat maakte het extra feestelijk. In de kraambox Bear Grey zitten de volgende producten:

  • Happy Horse Bear Baggio no. 2 27 cm
  • Happy Horse Richie & Mickey Hand Print
  • Naïf Billencreme 75 ml
  • Naïf milde badolie 100 ml
  • Fresk romper korte mouw Whale dawn grey
  • Fresk Swaddle set 2 stuks 70×60 Whale dawn grey
  • Johnny Doodle chocolade reep 180gr
  • Kaart van Eef Lillemor

Waar ik vooral voor viel waren de producten van Happy Horse en de producten van Fresk. De knuffel is echt superzacht en werd al bijna ingepikt door Fons, maar daar kon ik gelukkig nog nét op tijd een stokje voor steken.

De romper en de hydrofiele doeken van Fresk zijn ook ongelooflijk zacht en ik kan niet wachten om ze te gebruiken bij onze dochter.

De producten van Naïf ken ik al en vooral de badolie is hier groot favoriet. Daar gaan wij dus gretig gebruik van maken als de kleine er is.

En de chocola? Die is al bijna op, haha. Fijn dat er ook voor de moeder een lekker product in de box zit haha.

De kraambox zoals ik deze uitzocht kost €94,95. Er zijn al kraamboxen te koop vanaf €24,95. Zelf samenstellen kan zoals ik al zei ook. Zo heb je altijd een bij jouw budget passend kraamcadeau.

Wat lijkt jou een mooi product om te proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten