De Kids Brand Tag – Welke producten gebruiken wij voor de baby?

Miriam van Meer van Mir tagde me in de Kids Brand Tag. Thanks, Miriam! Ik vind het altijd erg leuk om te lezen wat anderen voor hun kinderen gebruiken en ik vind het zelf ook leuk om te vertellen over wat wij zoals gebruiken voor Fons.

Shampoo
Ik gebruik voor Fons altijd shampoo van Weleda of Etos. Beide ruiken heerlijk, al is die van Weleda iets beter voor zijn poezelige babyhuid.

Billenzalf
Wederom is Weleda hier favoriet. Mijn man wordt bloedchagrijnig van alle tubes van andere merken die er in de la liggen, want zelfs hij merkt dat alleen Weleda écht werkt.

Luierdoekjes


Babylove of HiPP van de DM drogist in Duitsland. Toevallig ben ik afgelopen weekend nog geweest en heb ik 40 pakken billendoekjes van Babylove ingeslagen. Mijn grootste eis? Dat ze niet te nat zijn! Ik haat te natte billendoekjes.

Pleisters
Ik heb tot nu toe nog geen pleisters hoeven gebruiken, maar ik heb altijd Hansaplast in huis. Ik probeer wel eens goedkopere merken, maar niks haalt het bij Hansaplast. Ook dat is trouwens goedkoper in Duitsland, dus mocht je nog eens bij onze Oosterburen zijn dan zou ik zeker even inslaan.

Schoenen
Fons draagt nog geen schoenen. Tot nu toe heb ik slofjes gebruikt van HEMA en die voldoen prima. Voor als hij gaat kruipen wil ik van die leren slofjes kopen, maar ik heb me nog niet verdiept in de merken.

Ondergoed


Qua rompers heb ik van alles in huis. In de beginperiode gebruikte ik alleen maar overslagrompers en ik vond die van Prénatal en H&M het fijnste. Inmiddels heb ik ook gewone rompers en weer is H&M favoriet, maar ook Zeeman en HEMA ligt in de la.

Spijkerbroek
Ik haat stugge spijkerbroeken voor mijn kleine meneer, dus ik heb alleen superzachte spijkerbroeken van een soort joggingstof in huis. HEMA heeft een fijne in haar assortiment en bij ZARA kocht ik laatst een jeanslegging die ook zacht aanvoelt.

Lunchtrommel
Ik kan alleen nog maar dromen over de tijd dat Fons groot genoeg zal zijn voor een lunchtrommel haha. Ik kijk er naar uit!

Kinderstoel
Wij kregen een kinderstoel met alle accessoires van mijn familie: een Stokke Tripp Trapp en daar zijn we heel erg tevreden over. Vooral de newbornset was fantastisch. Lekker samen met onze paar weken oude baby aan tafel zitten, hartstikke gezellig. Inmiddels zit Fons al in de babyset, heel erg schattig.

Kinderbed
Ons ledikantje is van IKEA. Goedkoop, degelijk, simpel.

Hydrofiele doeken
De witte ‘gewone’ van de HEMA en met motiefje en de XXL variant van Aden+Anais. Die zijn zó zacht!

Luiers
We probeerden vele merken uit, maar we zijn toch weer uitgekomen bij Pampers. Die blijven gewoon het lekkerste zitten.

Babyfoon
We hebben een Luvion Essential met camera. Heerlijk ding, ik zou niet meer zonder camera kunnen.

Wandelwagen/buggy
We hebben een Maxi-Cosi Mura 3. Met drie wielen dus. We zijn er erg blij mee. We kunnen er mee over het strand en door het bos wandelen, hij is stevig en stabiel en kan tegen een stootje.

Fiets
Fons heeft nog láng geen fiets natuurlijk! Al denk ik dat ik me binnenkort maar wel eens ga verdiepen in loopfietsen.

Tablet
We hebben twee tablets in huis, eentje van Acer en eentje van Samsung, maar daar is Fons natuurlijk nog veel te klein voor. Sowieso wil ik zijn schermtijd beperken, maar dat zeg ik nu hij nog geen behoefte heeft aan schermtijd haha. Ik ben benieuwd hoe ik daar over denk als ik weet dat hij rustig wordt van een spelletje spelen of een filmpje kijken haha.

Pen
Ook hier hebben we nog geen ervaring mee. Ik denk dat een kleintje het nog niet heel veel kan boeien van welk merk zijn of haar pen is, maar we zullen het zien.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar welke merken jij graag gebruikt voor je kindje, dus als je de tag wilt overnemen of in de comments antwoord wil geven: be my guest! Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten