Kerstcadeaus voor hem

Ik vind het zó ongelooflijk moeilijk om een cadeautje voor mijn man te kopen. Niet alleen voor kerst, maar ook voor zijn verjaardag of bijvoorbeeld onze trouwdag ben ik weken bezig met dingen verzinnen. Ik heb hem ooit een fotografiecursus cadeau gegeven, dat deed het heel goed. Hij kwam nu zelf met het idee om een weekendje weg naar een onbekende bestemming te krijgen, maar ik vind een tastbaar cadeau geven ook ontzettend leuk. Maar ja, wat koop je voor hem hè? Omdat ik denk dat er veel meer mensen zijn die dat drama kennen heb ik wat cadeautips voor je. Niet alleen te gebruiken voor je partner, maar ook voor je vriend, buurman, broer of zwager natuurlijk.

Kerstcadeaus voor hem van Radbag

Bij Radbag ging ik op zoek naar kerstcadeaus voor hem. Nadat ik eventjes verdwaalde in de toffe cadeaus voor mezelf kwam ik toch wel een heel aantal leuke dingen tegen.

Deze wereldbol van kurk vind ik echt tof. Niet alleen voor hem trouwens, maar ook voor mezelf. Al vind ik het wel echt een dingetje wat hij op zijn kantoor kan zetten. Met punaise kan hij er briefjes op prikken, maar hij kan zo ook aangeven in welke landen hij al is geweest. Tof ding!

Deze chemie mok vind ik tof! Al is deze meer iets voor mijn vader, want mijn vader studeerde scheikunde en mijn man studeerde natuurkunde.

Zelf kaas maken, dat vindt mijn man wel leuk denk ik. Ik maak zelf wel eens paneer, hele jonge Indiase kaas, maar ik vind dat ik dit soort dingen ook best aan mijn man kan uitbesteden. Lijkt me leuk én lekker!

Als we het dan toch over zelf dingen maken hebben, laten we dan de zelfgebrouwen pullen bier niet overslaan. Zou dat net zo lekker smaken als een biertje van de tap?

Ha, dit lijkt mij ook wel wat! Ik knip heel veel dingen. Kip, Turks brood, pitabroodjes, vlees. Het maakt mij niet uit, ik knip alles door. En zo’n pizzaschaar lijkt me dus serieus hartstikke handig.

Voor de baardmannen onder ons: baarddecoratie voor kerst. Volledig over the top en heel overbodig natuurlijk, maar ik vind het hilarisch. Dit zou ik dus gewoon als geintje voor hem kopen. Gewoon, omdat het kan.

Inmiddels heb ik al wat producten van Radbag in huis, maar ik ga ze niet laten zien want dan verklap ik meteen de kerstcadeaus en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zit hét cadeau-idee voor jou er ook tussen?

Heb jij ook zo’n moeite met een cadeau verzinnen voor je partner?

2 reacties op “Kerstcadeaus voor hem

  1. Oooh die mok zou het hier ook goed doen. Wat hebben wij toch veel overeenkomsten: beide doktersassistente (geweest), mannen die (technisch) natuurkunde hebben gestudeerd, beide en gbp paar jaar geleden en allebei een zoon gekregen in 2016. Alleen de Kerstcadeaus komen niet overeen hahaha. Die wereldbol is ook leuk

  2. Knip jij vlees? Hahaha wat grappig heb ik nog nooit gehoord! Leuke cadeau ideeen. Ik vind t ook altijd zo’n drama om cadeaus te verzinnen. Al heb ik mijn vriend wel aan het lezen gekregen dus boeken zijn altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten