Je Maxi-Cosi opfleuren

Je Maxi-Cosi opfleuren is makkelijker dan je denkt! Er zijn zoveel leuke webshops te vinden waar je hoesjes voor je Maxi-Cosi kunt kopen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Onze Maxi-Cosi kocht ik voor €15,- via Marktplaats bij een dame die toevallig bij mij om de hoek woont, letterlijk. Hij zag er nog perfect uit, op wat vlekjes in de bekleding en wat krasjes op de buitenkant na. De bekleding heb ik inmiddels gewassen met Neutral wasmiddel, dus die zijn technisch gezien weer schoon. De vlekken kreeg ik er niet helemaal uit, maar dat is niet heel erg. De bekleding was namelijk sowieso niet mijn stijl qua kleurgebruik, maar omdat ik wist dat er veel hoezen te koop zijn voor zo’n Maxi-Cosi zat ik daar niet over in.

Je maxi cosi opfleuren (3) Je maxi cosi opfleuren (4)

Eerder schreef ik al over Stoelsprookjes, maar ik kocht de hoesjes uiteindelijk bij Ukje. De hoezen van Stoelsprookjes vind ik nog steeds ontzettend gaaf, maar de shop had voor mij een nadeel: ze verkopen geen hoesjes voor de Maxi-Cosi verkleiner die ik toch echt wel nodig ga hebben de eerste weken. Nu kan de gewone hoes wel over de verkleiner heen, maar ik denk dat het voor Karel lekkerder ligt om gewoon direct op de verkleiner te liggen.

Je maxi cosi opfleuren (5)

In samenspraak met mijn man koos ik voor donkerblauw met sterren. Ik ben al gek op stippen, maar om het iets mannelijker te maken kwamen de sterren toch als eerste keuze naar boven. Donkerblauw vind ik kennelijk ook heel mooi, want deze kleur vinden we inmiddels in alles terug. De muur van de babykamer, de ledikant- en wiegdekentjes, de net bestelde aankleedkussenhoes en badcape en ga zo maar door. Kom maar door met dat donkerblauw hoor, ik hou er van!

Je maxi cosi opfleuren (1)

De hoes over de Maxi-Cosi krijgen was niet moeilijk, zeker niet na het zien van het instructiefilmpje van Ukje. Voor de grote hoes betaalde ik €34,95 en voor de hoes voor de verkleiner betaalde ik €24,95. Al met al best wel wat geld, maar nog steeds goedkoper dan wanneer ik een nieuwe Maxi-Cosi zou kopen. Ik ben er ontzettend blij mee en het geeft me ook een lekker gevoel dat ik met gemak de hoezen kan wassen als er bijvoorbeeld een overgeefongelukje plaats gaat vinden in de toekomst, haha. Ja, dat opfleuren van de Maxi-Cosi is wat mij betreft wel gelukt.

Heb jij je Maxi-Cosi ook voorzien van een nieuwe hoes?

6 reacties op “Je Maxi-Cosi opfleuren

  1. Wij hebben zelf een hoes genaaid! Hadden wel een nieuwe maxicosi (gratis bij de kinderwagen), maar in de beschrijving staat letterlijk dat donkere bekleden kan werken als een oventje voor pasgeboren baby’s in de zomer. Dus mijn schoonmoeder heeft een gratis patroon van internet zo aangepast dat het voor die van ons zou passen en een mintkleurige hoes gemaakt met een roze gestreepte zonnekap. (Ik wil niet miepen, maar hou asjeblieft rekening met dat jullie ook voor donkere bekleding hebben gekozen!)

  2. Oh, hij is leuk geworden!
    Wij gaan nog wel een nieuwe aanschaffen.. Ik weet dan niet of ik dan ook nog een hoes eromheen ga doen… Misschien om een kleurtje toe te voegen, roze;) haha.

  3. Wat is ie leuk geworden!! En goeie tip! 🙂 Zelf heb ik nog geen maxicosi nodig, maar als het zover is ga ik hem zeker weten een keer pimpen!
    Gr, Nikki

  4. De maxi cosi via Markplaats ga ik vrijdag halen en dan ook eens kijken voor een hoes.
    Wij kwamen op de 9 maanden beurs ook een stand tegen met hele leuke hoezen! *zoekt folder* Oh wat al gezegd is; sibble. Hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten