Inspiratie – een woonboerderij

Oh jongens, we zijn nog maar nét verhuisd en ik ben stiekem alweer aan het kijken naar ons volgende huis. Mijn man en ik willen namelijk heel graag een woonboerderij kopen. Nu nog niet hoor, want we zitten nog een jaar aan dit huurhuis ‘vast’, maar het kan geen kwaad om alvast wat inspiratie op te doen. Het lijkt ons fantastisch om een beetje buitenaf te wonen zodat we geen ‘last’ hebben van buren. Een huis waarin we de komende decennia kunnen wonen en waar we als gezin nog in kunnen groeien. Niet alleen met kinderen, maar ook met dieren. Meer katten, een hondje (al wil mijn man dat niet haha), geitjes, schapen, kippetjes. Ik wil het haha.

Bron header

Ik zie een woonboerderij voor me met een grote woonkamer met open haard, een toffe woonkeuken waar we met z’n allen rond een grote tafel kunnen zitten en overdag kunnen leven, genoeg slaapkamers, een kantoor voor mijn man en mij, een grote tuin en een weids uitzicht. Oh, en een tuinhuisje of veranda zou ook wel tof zijn. Pinterest is mijn grootste vriend in dagen van dromen.

Dat was ik bijna vergeten: ik wil ook wel een veranda. Dat lijkt me toch wel zo verrukkelijk!

Bron

Zo’n bank in de keuken lijkt me fantastisch. Ik zie mezelf hier al lekker chillen met Fons en mijn man.

Bron

In ons volgende huis wil ik een bijkeuken met daarin de wasmachine, droger en ruimte voor alle meuk die je niet in de woonkamer wil hebben, zoals vieze schoenen en natte jassen.

Bron

Niet dat dit binnen ons budget past, maar ik vind dit dus héél erg gaaf!

Bron

Dit vind ik dus echt een typisch Amerikaans huis en dit zal ik niet gaan vinden in Nederland, maar tof vind ik het wel. Een veranda, die puntdaken, ik hou er van. Nu nog een schommelbank op de veranda en dan is het helemaal af.

Bron

Zo’n stenen gang vind ik prachtig. Wel onpraktisch met een klein kind, maar hé: het gaat hier om de dromen, toch?

Bron

Mooi, zo’n deur die mooi bij de muur past. Volgens mij is dit ook zo’n deur die je voor de helft open kunt maken. Dat wil ik ook wel!

Bron

Nou ja, inspiratie genoeg! Ik heb er zin in, maar eerst nog even genieten van ons huidige huis. Maar mocht jij nog een leuke boerderij in Drenthe of Groningen te koop weten te staan, let me know! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten