Inhoud Monsterdoos november 2017

Als shopaholic ben ik altijd in voor het testen van nieuwe producten. Toen ik nog een beautyblog had kocht ik regelmatig een verrassingsdoos met make-up en toiletartikelen en nu ik moeder ben ben ik overgestapt op de Monsterdoos. De Monsterdoos is namelijk helemaal hip en happening en ik kan dan natuurlijk niet achterblijven. Vorige week kreeg ik een mailtje of ik de Monsterdoos alvast wilde bestellen en voor ik het wist had ik de bijna 13 euro afgerekend en de bevestiging in mijn mailbox. Kijk mee naar inhoud van de Monsterdoos van november 2017.

Inhoud Monsterdoos november 2017

De doos an sich is al hartstikke leuk. Fons wist niet hoe snel hij er met zijn handjes aan moest zitten. Nu is hij er nog wat te klein voor, maar je kunt er dus een kijkdoos van maken en als je een foto plaatst op social media maak je kans op een gratis Monsterdoos. Altijd leuk, toch? Ook doet de Monsterdoos dienst als kleurplaat, wel zo leuk voor de kleintjes.

Maar goed, de inhoud van de Monsterdoos. Van de website heb ik de volgende lijst geplukt:

– Unicura Balans
– Bolletje Ontbijtgranen zonnebloem- & pompoenpitten
– Wicky Water appel / peer 2x
– Wicky Water druif / aardbei 2x
– VSM Derma wondgel
– Elmex tandpasta
– DREAM Coconut
– Sourcy Water met sinaasappel smaak
– Red Band Berries mix
– Pepsi Max cherry
– Odorex ultra protect roller
– Mentos choco & caramel white
– Dr. Fris mints (mint of fruitmint)
– Dreft
– Peijnenburg single pack ontbijtkoek
– Santa Maria Grill oil honey flavor
– 7UP Lemon Lemon
– Apple Bandit
– Lift Bar Peanut Caramel
– Made Good granola appel / kaneel
– Made Good granola chocolade / banaan
– Hero Betuwe bessensap rode bes
– Hero Organix Goodies Paprika Knabbels
– Frumarco Frutesse Appel fruitstroop
– Gezondnu tijdschrift (editie 7 of 8)
– Sanders Japanse puzzelboekje (één van de edities)

Tandpasta, minizakjes met cruesli, tijgernootjes, een handige kleine verpakking met appelstroop, Unicura. Ik hou er van! Oh en er onder zie je de Japanse puzzel en het magazine.

Apple Bandit gooit je tegenwoordig dood met reclames, dus ik ben benieuwd naar de smaak. Al zal ik het bij een slokje houden, want ik mag eigenlijk geen koolzuurhoudende dranken. De mentos choco ken ik al en die is verrukkelijk! De proteïnereep gaat in mijn tas, makkelijk voor onderweg.

Dit lijkt me wel wat, deze grill olie. Op de verpakking staat dat je je vlees er in kunt marineren, het op het vlees kunt doen vlak voor het bakken én tijdens het bakken. Ik ben benieuwd naar de smaak!

Derma Wondgel komt hier altijd wel van pas. Ik hou van de producten van VSM, dus dit stelt ook vast niet teleur. De Pepsi Max Cherry hoef ik niet trouwens. Pepsi is geen cola, vind je ook niet? 🙂 Toen ik nog cola dronk hoefde ik dat echt niet. In een restaurant checkte ik ook altijd of ze Pepsi of Coca-Cola schonken. Yup, ik ben een cola-snob haha.

Een kleurplaat voor de kleintjes, dat komt altijd wel van pas.

Al met al vind ik de inhoud van de Monsterdoos van november 2017 echt ontzettend leuk. Er zitten dingen in die ik al ken, zoals de muesli, Unicura en mijn favoriete tandpasta Elmex. Maar ik vind ook voor mij nieuwe producten in de doos, zoals de grill olie, de watertjes van Sourcy en de kokosmelk. Ik ga het allemaal met veel plezier testen.

Wil jij de Monsterdoos bestellen? Dan zou ik dat als ik jou was heel snel hier doen. Dit is overigens geen gesponsorde post hoor, ik ben gewoon rete-enthousiast!

Reactie op “Inhoud Monsterdoos november 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten