Inhoud Monsterdoos mei 2018

Vandaag laat ik de inhoud van de Monsterdoos van mei 2018 zien. Voor wie niet weet wat de Monsterdoos is: het is een doos die je voor €12,95 kunt kopen. In deze doos vind je producten van verschillende merken. Drankjes, snoepjes, tijdschriften, etenswaren, het zit er allemaal in. Je kunt op deze manier goedkoop kennismaken met (nieuwe) producten en daar word ik altijd wel blij van. Lees hier mijn artikel over de laatste Monsterdoos van 2017, toen was ik ook al razend enthousiast.

Inhoud Monsterdoos mei 2018

Ik zie allereerst heel veel drankjes. Lekker, want ik test graag nieuwe dranken. Ik ben vooral benieuwd naar de chocomelk van Rice Dream. Ik ben gék op chocolademelk, maar ik kan er sinds mijn maagoperatie niet meer zo goed tegen. Ik ben benieuwd hoe deze variant valt en hoe de smaak is.

Van de 7Up Mojito heb ik gisteren een klein slokje genomen, maar die viel niet in de smaak. Te chemisch, helaas.

Fons krijgt bijna alleen maar water te drinken. Af en toe een beetje diksap en als we ergens gaan eten een flesje appelsap, maar water is zijn meest gedronken drankje. Omdat ik hem niet teveel suikers te drinken wil geven ben ik wel benieuwd naar bovenstaande drankjes van Wicky en Sourcy.

Groene linzen, ik kende het nog niet. Nu ben ik groot fan van roze linzensoep, dus ik ga eens kijken of ik een groene linzensoep kan gaan maken. De cruesli ken ik al en en die vind ik verrukkelijk. Lekker met Griekse yoghurt, banaan en aardbei.

De chilisaus van Go-tan koop ik zelf altijd in de grotere verpakking, dus ook dat zit wel goed. De dressing, de pasta en de woksaus ken ik nog niet, maar die komen altijd wel van pas.

Snacks in de Monsterdoos van mei 2018

Snacks, ik hou er van! Bekende merken als Mentons, B’tween, Sportlife, Koetjesreep en Snack-a-jack heb ik wel eens gekocht, maar de zakjes met koekjes van Bofinos zijn nieuw voor mij. Fons en ik hebben ze stiekem al opgegeten en goed gekeurd haha.

Nu ik hele dagen op de bank hang komt een tijdschrift altijd wel van pas. De Derma Wondgel van VSM zat trouwens ook in de vorige Monsterdoos en die heb ik nog steeds niet gebruikt, dus deze tubes verdwijnen in de la naast de andere tube haha.

Al met al vind ik het weer een mooie inhoud. Drankjes, snacks, tijdschriften, ik hou er van. Voor maar €12,95 heb je echt een leuke doos met een fijne inhoud die veel meer waard is. Ik heb deze doos ditmaal cadeau gekregen van Monsterdoos, maar ik zou het geld er net zo lief zelf voor betaald hebben.

Ben jij bekend met Monsterdoos? Wat vind je er van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten