Inhoud Mamaloes Goodiebag +winactie

Vandaag laat ik de inhoud van de Mamaloes Goodiebag aan jullie zien. Deze beurstas is tijdens de Negenmaandenbeurs bij de stand van Mamaloes Babysjop te koop. De Mamaloes Goodiebag of, zoals hij vorig jaar heette, de Mamaloes cadeautas is een hot item van de webshop Mamaloes Babysjop. Ik kocht hem vorig jaar en was razend enthousiast, dus toen ik wist dat ik weer naar de Negenmaandenbeurs zou gaan wist ik ook meteen zeker dat ik deze tas zou gaan kopen. Dit jaar leek het me leuk om er ook ééntje voor één van jullie te kopen, want hoe leuk is het om deze meestal enorm snel uitverkochte tas gratis te ontvangen? Ik weet het antwoord al: heel leuk haha. Lekker bescheiden ben ik weer.

Inhoud Mamaloes Goodiebag

De inhoud van de Mamaloes Goodiebag is dit jaar neutraal. Vorig jaar kon je een jongens- en meisjesvariant kopen, maar daar zijn ze dit jaar van afgeweken. Vind ik wel slim ook, want er zijn genoeg mensen die niet weten of ze een jongetje of meisje verwachten.

De tas kost €15 en heeft een waarde van ruim €113. Dat is een goede deal, vind je ook niet? Hieronder laat ik de inhoud van de goodiebag zien en onderaan het artikel vind je meer informatie over de winactie.

Een sabbelgeval van Munchkin. Hier kun je zachte groenten of fruit in doen als je kindje net kan eten. Ik heb me laten vertellen dat het ook heel handig is bij doorkomende tandjes, want dan kun je er bevroren fruit of ijsblokjes in doen. Dat ga ik doen bij baby nummer 2 haha.

Wat een schattig knuffeltje om aan de speen te bevestigen. Doet me denken aan de Wubbanub die bij de soothie speen hoort.

Hydrofiele spuugdoekjes komen altijd van pas!

Speelgoed voor in bad! Het eendje is altijd leuk en ik vind het mini-emmertje van SkipHop er ook leuk uit zien. Sowieso vind ik dat een fantastisch merk.

Twee flesjes, waarvan de onderste van Bertoni speciaal tegen krampjes is. Komt altijd van pas, lijkt me.

Een kledinghanger. Leuk, maar ik heb het liefst allemaal dezelfde hangers in de kast hangen. Wie nog meer? 🙂

Anti-krab wantjes.

Herbruikbare zoogcompressen van Carriwell. Ik vraag me af of dat goed werkt trouwens, ik heb altijd de wegwerpvariant van Natusan gebruikt.

Een flessenborstel komt hier ook altijd wel van pas. Zeker de eerste maanden blijf je flessen en kolfspullen schoonmaken en dan is een grote borstel hartstikke handig.

Dit zijn compressen die je kunt koelen of verwarmen. Handig voor buikkrampjes of tandjes.

Hiermee sla je ook nooit de plank mis, al moet ik zeggen dat ik bij Fons nooit zoiets tegen tandpijn heb gebruikt.

Een knuffeldoekje voor aan een speen van Doomoo.

 

Opbergzakjes voor moedermerk voor in de koelkast op diepvries. Superhandig, want die krengen komen altijd van pas en zijn best duur in de aanschaf, vind ik.

Een megagrote slabber van Mamaloes zelf.

Een hydrofiel doekje. Altijd handig als spuugdoekje.

Een knuffel in een neutrale kleur, hartstikke leuk.

Persoonlijk vind ik zo’n autoraamgeval helemaal niks, maar het zit toch elk jaar weer in de tas haha.

Dit is me een partij handig! Mijn luiertas, de Cowboysbag luiertas, heeft geen handige hengsels om aan de wagen te hangen, dus deze tassenhaken ga ik zeker gebruiken als Noor geboren is.

De oren van je kindje beschermen is zó belangrijk, dus deze oordoppen ga ik zeker gebruiken. Al vind ik de naam wel verwarrend. Zou je ze moeten gebruiken om het gekrijs van je baby niet meer te hoeven aanhoren? 🙂

 

En een grote plastic slab. Heel makkelijk, al zou een opvangbakje aan de onderkant nog makkelijker zijn geweest, want het eten druipt natuurlijk zo naar beneden van het plastic af haha.

Verder zaten er nog wat folders in, maar die vind ik niet zo interessant om te laten zien.

Winactie Mamaloes Goodiebag

Zoals ik al zei wil ik deze goodiebag graag aan één van jullie cadeau doen. Gewoon, omdat het kan. En omdat ik blij ben dat jullie mijn blog bezoeken, me mailen, comments achterlaten en zo ontzettend aardig voor me zijn. Ik heb deze goodiebag trouwens helemaal zelf aangeschaft, het is dus geen samenwerking met Mamaloes Babysjop.

Wat moet je doen om de tas te winnen? Niet veel: laat in de comments weten dat je kans wilt maken op de Mamaloes Goodiebag. That’s it.

Natuurlijk zou ik het fijn vinden als je me volgt op Instagram, Facebook of Twitter, maar dat is niet verplicht.

91 reacties op “Inhoud Mamaloes Goodiebag +winactie

 1. ohhh wat leuk! ik maak heel graag kans. door de laatste zware loodjes hier lukt het niet om zelf naar de 9mnd beurs te gaan. en dit jaar had de 1e x moetem zijn. leuk om zo toch nog wat mee te krijgen van alle leuke shop opties. wat een super gave goodiebag.

 2. Woooow wat gaaf! Ik doe heeeel graag mee 😍😍😍
  Doe mee voor mijn schoonzus hihi… heb er zelf momenteel niks aan 😉

  Facebook: An Na

 3. Ik zou graag meedoen. Ik heb twee zwangere collega’s waar ik het mooi tussen zou kunnen verdelen. Super lief trouwens zo’n winactie uit eigen zak! ^_^

 4. Ik zou graag kansmaken op deze hele leuke goodybag☺️ Ik kan helaas dit jaar niet naar de 9 maandenbeurs omdat ik voor het eerst zwanger ben

 5. Oh ik zou dit echt zo graag willen winnen! Wat een leuke goodiebag. Ik ga elk jaar met mijn zusje naar de negenmaandenbeurs. Dit jaar kan ik helaas niet gaan. Ik ben 16 weken zwanger van ons tweede kindje en weer zware HG (ernstige zwangerschapsmisselijkheid) waardoor ik mijn bed niet eens uit kan.

 6. Wooow jeetje, krijg je dat allemaal voor €15?! Wat cool. Ik doe mee! Op één of andere manier krijg ik het steeds voor elkaar hoogzwanger te zijn tijdens de beurs, dus kan ik er zelf niet heen, hehe. Volgend jaar nieuwe kansen!

 7. Ooh wat een leuke spulletjes allemaal! Doe graag mee! Leuke dingen voor mijn tweede meisje die ik verwacht en de spullen die ik niet gebruik(de compressen) kan ik mooi aan een vriendin geven.

 8. Ik maak heel graag kans op deze tas. Zulke leuke en fijne producten. Als ik de winnaar mag zijn gaat de tas naar mijn zwangere dochter in Malta. Zo leuk dat de dan op deze manier toch nog een beetje bij de oerhollandse negenmaandenberus geweest is

 9. Jaaaa wat leuk! Allemaal handige spulletjes zo te zien 🙂 Ik kon zelf niet gaan dit jaar, want ik kom nauwelijks de straat uit met mijn gewaggel, dus kon hem zelf niet kopen.

 10. Donderdag 8 februari 2018 is onze Noor geboren (mooie naam he 😉 dus ik zou het geweldig vinden deze gave goodiebag voor haar te winnen ♡ #fingerscrossed

 11. Helaas lukt het dit jaar niet om naar de beurs te gaan. Iets met een baby, korte nachten en niet lang kunnen slenteren. Maar op deze manier hoop ik toch een beetje negenmaandenbeurs 2018 in huis te halen! 😀

 12. Ohh je laat de inhoud ook zien, was super nieuwsgierig haha. Zou hem graag winnen voor onze eerste mini. Nu 34 weken, komt steeds dichterbij! X ilja

 13. O wat leuk! En wat zitten er ook weer handige dingen in! Ik zou hem dus graag winnen voor ons 2e kindje die we over 2,5 week verwachten! Fingers crossed!

 14. Wat lief dat je er een koopt om weg te geven en wat zit er veel leuks in 😍 maak er graag kans op leuke.dingen voor onze dochter en leuke dingen voor 2 mensen die bijna gaan bevallen ❤

 15. Wauw wat een leuke actie en wat lief dat je iemand blij maakt met zo’n super gave mamaloes goodiebag!!! 😍 Ik doe graag mee😃!!!

 16. Wat een leuke actie! Ik ben zelf over een paar dagen uitgerekend van ons eerste kindje en ben helaas niet meer in staat om naar negenmaandenbeurs te gaan.. ik doe graag mee met de winactie!

 17. Ik loot heel graag mee voor die mooie gulle Mamaloes Goodiebag!
  Niet voor mezelf, mijn kids zijn al pubers en oma hoop ik voorlopig nog niet te worden.
  Maar voor mijn zwangere zus.

  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg op Twitter
  Nu maar duimen….. 🍀
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 18. Wow! Die is mooi gevuld zeg, jemig!!! 😉 Wat superlief dat je deze mega-goodiebag weg gaat geven aan de lezers van je blog.
  Ik maak enorm graag een kansje, niet voor mezelf maar voor mijn zwangere zus! Bezig met de laatste loodjes, en die wegen inderdaad het zwaarst.. Ze is er aan toe om mijn lieve neefje/nichtje ter wereld te zetten hihi. Zal fantastisch zijn ze extra te mogen verrassen met deze goodiebag! (suikertante ha hahahah)
  Groetje Ilsiee

 19. Ik zou heel graag mee willen doen, stiekem voor mezelf. Ik ben morgen 39 weken zwanger en wilde heeeeel graag naar de 9 maanden beurs, maar wat er helaas niet meer inzit. Daarom zou ik het heel leuk vinden om deze super gave goodiebag te winnen. Dan ben ik er toch een beetje bij geweest. Fingers crossed. Liefs Nynke

 20. Wat een leuke tas, vorig jaar helaas niet gehaald en zag later pas hoe leuk hij was. Ik wil inderdaad ook dezelfde hangertjes in de kast en het toeval wilt dat wij deze hebben. En we hebben er nog meer nodig nu ik de jurkjes van onze dochter op kan hangen en bij ons zoontje ze ook nog nodig zijn. Wij doen dus graag mee.

 21. Wat een superleuke gevarieerde inhoud in de tas. Ik maak graag kans op deze tas. Met nog 7 weken zwangerschap te gaan tot de geboorte van ons eerste kindje komt het goed van pas.

 22. Super tof! Ik zie allemaal hele nuttige dingen 🙂 ik durf het dit jaar niet aan om te gaan, met het ov en een baby van 8 weken. Anders was deze tas een heel goede tip van je! Ik doe dus graag mee om m te winnen 🙂

 23. Super leuk! Doe graag mee, dit jaar geen 9maandenbeuts omdat we hoogzwanger zijn en mn bekkeninstabiliteit het niet echt toe laat.. zou een leuke troost zijn als we winnen!

 24. Wat leuk. Ik wil er graag één winnen. Zelf heb ik geen kleintjes meer, de kleinkinderen zijn er al te groot voor. Wij hebben een grote familie en sinds augustus 2017 zijn er 5 meisjes en 3 jongens geboren. Er zal voor iedereen wel wat leuks inzitten. Ik ga dan een grote bak met cadeautjes maken en er een grabbelbak van maken. Ik heb al plezier van te voren haha

 25. Wat leuk dat je dit doet! ik doe heel graag mee voor ons toekomstige nichtje, welk elk moment geboren kan worden. ik denk dat mijn dochter dit heel graag cadeau zou doen!

 26. Jaaaaa zou hem super graag willen winnen voor ons meisje! Ben nu 37 weken bijna en afgelopen Woensdag op de beurs geweest! Ik wilde deze tas nog graag halen maar was helaas geen tijd meer voor. Had al online gekeken of hij daar ook te bestellen was maar niet gevonden! Zou super zijn om hem te winnen in de laatste loodjes van deze zwangerschap :)!

 27. Ik zou super graag voor deze goodiebag in aanmerking willen komen. Niet voor mezelf, maar voor een vriendinnetje die binnenkort gaat bevallen. Hun eerste kindje is geboren met een aangeboren hartafwijking. Het was heel spannend of hun tweede kindje dit ook zou hebben. Ze hebben daardoor heel wat weken in spanning gezeten. Gelukkig is dit kindje gezond! Wat zou het leuk zijn als ik haar met dit pakket zou kunnen verrassen!

 28. Hoi Marije graag maak ik kans op de Mamaloes Goodiebag. Wat een mooi en handig pakket! Mijn zusje is zwanger van haar eerste kindje. Hier kan ik haar heel blij mee maken. Zooooo leuk! Ik krijg een neefje 💙

 29. Deze geweldige Mamaloes Goodiebag
  geef ik graag aan mijn zwangere zus weg.
  Zij heeft een zwaar jaar achter de rug
  en daarom verdient zij een beloning terug.
  Op mooie spullen voor haar kleintje is ze gek
  dus deze verrassing is bij haar echt op z’n plek.

 30. Wow dat zou echt goed van pas komen. Waarom mag ik nog niet vertellen haha. Maar het is wel n leuk kadootje als je weet dat iemand het zwanger is. Finaly.

 31. Oh super! Wat een boel mooie, leuke en handige spulletjes!
  Ik maak graag kans voor mijn neef en zijn vriendin die over 2 maanden een tweeling verwachten 😀

 32. Oehhh ik doe ook graag mee met de winactie! Helaas waren alle tassen op toen ik kwam 🙁 en nu ik de inhoud zie is dat helemaal jammer!

  Geniet van je goodiebag!

 33. Wat lijkt me dat leuk om mijn hoogzwangere zus mee te kunnen verassen, die heel graag naar de beurs wilde maar zelf niet kon vanwege de laatste loodjes. Wie weet kan ik zo alsnog een stukje 9 maandenbeurs naar haar toe sturen.

 34. Alleen maar laten weten dat ik mee wil doen is genoeg?
  Nou ik wil zeker weten meedoen, mamaloes heb ik dit jaar ‘ontmoet’ op de negenmaandenbeurs. Ontzettend leuk, ik doe heel graag mee.

 35. Ik zou heel graag deze goodie bag willen winnen. Ik ben zwanger van mijn eerste en ik heb nog geen baby spulletjes. Dus alles is welkom 🙂

 36. Hoi Marije!
  Wat een gave winactie! Zelf niet naar de 9 maandenbeurs geweest..
  mijn gezondheid laat het niet toe. Nog een paar dagen voor de uitgerekende datum ook…
  Zou voor ons wondertje heel graag meedoen voor de goodiebag!
  Wat een ontzettend handige spulletjes zitten er in! Sta er van te kijken <3 !!
  Nou wens je veel plezier met het blij maken van iemand.

  Groetjes, Viv

 37. Wat een fantastische winactie!
  Graag zou ik mee willen doen voor mijn vriendin , die ruim een maand geleden een kleinzoon heeft gekregen. Die kan deze tas vol babyspulletjes fijn geven aan haar schoondochter.
  Heb geliked en geloved op Bloglovin en waag voor haar graag een kansje.

 38. Dat zou echt een geweldige start zijn voor mijn babyuitzet van mijn eerste kindje die we eind augustus mogen verwelkomen! Waanzinnige actie!

 39. Ik zou ook graag kans maken op het gave pakket! Want jeetje… een mooie spulletjes zeg! Helaas kon ik zelf niet naar de negenmaandenbeurs omdat ik bijna 41 weken zwanger was. We zijn nog steeds aan het wachten op ons meisje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten