Inhoud jubileumeditie Monsterdoos

Gisteren ontving ik de jubileumeditie van de Monsterdoos. De Monsterdoos is een doos vol goodies die je voor €12,95 inclusief verzendkosten kunt kopen. Ik hou van dit soort dingen, want ik test graag nieuwe producten uit. Nu zijn een aantal producten van de Monsterdoos al lang bij mij in de kast te vinden, maar er zitten ook weer verrassingen in die ik zelf nooit uitgezocht zou hebben. Leuk!

Inhoud Monsterdoos november 2018

Deze producten zitten er in de Monsterdoos van november:

 • GezondNU of Lekker Gezond tijdschrift
 • Dream Coconut Original
 • Go Tan Noodle Saus
 • TePe EasyPick
 • Mentos Say Hello Lemonade
 • Euroma kruiden
 • BiFi Snackpack
 • Dream Rice Cuisine
 • Princes MSC Tonijnsteak
 • Santa Maria Marinade
 • Loctite Kintsuglue
 • Wilhelmina Pepermunt 4-pack
 • Doritos mild salsadip
 • Roka Cheese sticks
 • Maille Honing Mosterd
 • Zonnatura Linzenspread
 • McVitie’s Digestive Thins (melk of cappuccino)
 • Lassie Builtjes Half Volkoren Toverrijst
 • TUC Bakefuls
 • Conimex Jakarte Kroepoek
 • Sunbreaks
 • Tina magazine
 • PANNA! of ELF Voetbal magazine

Ik ben benieuwd naar de Zonnatura Linzenspread. Het klinkt namelijk heel bijzonder en dan vind ik het altijd wel leuk om even te proeven. De kruiden van Euroma vind ik altijd heel fijn trouwens, dus ook deze Hollandse kruiden ga ik proberen.

Dat ik op dieet ben maakt even niks uit, want mijn man en ik hebben de Digestive Thins en de Sunbreaks dezelfde dag nog naar binnen geduwd. De Digestive Thins kende ik nog niet en ik vind ze dus verrukkelijk. Wat een lekker koekje is dat! De Sunbreaks kopen we zelf ook al regelmatig, dus dit was een vertrouwd snackje. De rest van de snacks vind ik ook heerlijk trouwens, dus dat komt wel op.

Deze tandenstokers heb ik ook al getest, ik vind ze fijn. Ik heb sowieso altijd plastic tandenstokers, ook al vind mijn tandarts die minder goed dan de houten variant. Maar: van de houten variant krijg ik echt kippenvel, dus plastic is het voor mij haha. De kneedlijm ken ik trouwens niet en aangezien ik niet zo van het lijmen, maar van het ‘ik donder het meteen weg’-principe ben geef ik deze aan mijn man haha.

Kokosmolk, ik ga het eens proberen als ik havermout maak. Denk ik. Ik ben niet zo van de melkvervangers om te drinken, dus dan maar zo proberen.

Dus jongens, €12,95 voor een doos vol met lekkere producten. Ik heb deze doos opgestuurd gekregen, maar voordat ik hem voor mijn blog mocht ontvangen kocht ik ‘m gewoon zelf. Dus ja, ik ben echt enthousiast.

Ga jij deze doos ook bestellen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten