‘Iedereen smullen’, hét e-magazine voor de gezonde moeder

Al enige tijd volg ik Brenda van ‘Iedereen smullen’ op Instagram. Brenda post op haar account (die je hier vindt) hele mooie foto’s van het magazine en dat wekte uiteraard mijn interesse. Na mijn zwangerschap van Noor ben ik nu bijna 12 kilo afgevallen. De laatste 8 kilo gaan wat langzamer, maar het getal op de weegschaal gaat gelukkig nog steeds naar beneden en dat is zelfs met de feestdagen zo geweest. Zo fijn! Maar goed, ik kan altijd meer ondersteuning gebruiken. Daarom ben ik zo blij met ‘Iedereen Smullen’, want het staat vol met fijne recepten en goede artikelen. Vandaag wil ik jullie wat meer laten zien van het magazine.

De cover van het magazine bestaat uit een lekkere kom met yoghurt met zelfgemaakte granola en diepvriesfruit. Lekker! Ik maak al een aantal jaren mijn eigen granola, of cruesli in normaal Nederlands haha, en ik zou niet anders meer willen. De versie die in het magazine staat is nog makkelijker te maken dan mijn eigen versie, dus ik ga deze snel eens uitproberen!

Als moeder van twee vind ik het een stuk lastiger om gezond en gevarieerd te koken dan toen ik één kind had. Ik moet nu zoveel beter plannen en ik maak het mezelf graag gemakkelijk. Als ik dan nét rond etenstijd Noor een fles aan het geven ben of Fons is aan het jengelen, dan wil ik wel eens kiezen voor iets ongezonds als een patatje of een diepvriespizza. Ik vind dat daar ook helemaal niks mis mee is, maar ik weet ook dat tijdgebrek of een gebrek aan energie geen excuus voor junkfood hoeft te zijn. Het in de oven gooien van een diepvriespizza en wachten tot hij klaar is duurt net zo lang als het in elkaar draaien van een lekkere en gezonde salade namelijk. In Iedereen Smullen staan heerlijke recepten die ik echt bij de hand ga houden voor de lastige momenten waarbij ik niet wil vervallen in junkfood.

 

Het magazine is niet alleen maar leuk vanwege de recepten trouwens. Er staan ook fijne artikelen in over gezondheid in het algemeen en bijvoorbeeld over het maken van een moestuin. En laat ik nou nét een moestuin willen maken volgend jaar. Het lijkt me voor Fons en Noor ook ontzettend goed om zelf hun groenten te gaan kweken. Ik zie ze al trots hun eigen tomaten en aardbeien eten, dat lijkt me zó leuk! Met de tips in het magazine kom ik zeker een heel eind, dus ik ga ze toepassen in het voorjaar. Nu al zin in!

Er zijn in Nederland zoveel magazines te vinden over gezondheid, gezond eten, kinderen en een combinatie van die drie. Het is lastig je te onderscheiden denk ik, maar wat mij betreft is dat de makers van Iedereen smullen wel gelukt. Het geeft je handvatten om een gezonder leven te leiden, geeft je tips om het op een makkelijke manier te implementeren en het komt niet betweterig over. Want dat laatste, daar heb ik dus echt een hekel aan haha.

Wat is jouw favoriete magazine op het gebied van gezondheid en eten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten