Hurricane Spin Broom

Mensen die mij kennen weten dat ik geen domestic goddes ben. Ik haat het huishouden doen. Ik heb er ook geen oog voor, zoals mijn moeder dat bijvoorbeeld had. Als zij bij mij thuis kwam ging zij ondanks haar broze gezondheid bij mij staan poetsen of ramen lappen. En no way dat ik haar kon stoppen hoor, want ze ging gewoon door. Stiekem vond ik het ook wel lekker hoor, als er iemand even een lapje over de keukenkastjes haalde haha. Het huishouden doen moet voor mij zo gemakkelijk mogelijk en de Hurricane Spin Broom die ik onlangs kreeg opgestuurd past daar perfect bij.

Eigenlijk was ik op zoek naar een kruimeldief. De vloer onder Fons’ Tripp Trapp ziet er namelijk niet uit als hij gegeten heeft en ik heb geen zin om dan elke keer de stofzuiger te pakken. Stofzuigen is an sich nog wel een dingetje trouwens, want ons huis is su-per gehorig en dat maakt stofzuigen als Fons slaapt best lastig. Daarom kwam de Spin Broom als geroepen. Een soort kruimeldief en stofzuiger in één, maar dan zonder batterijen, zonder snoer en zonder veel lawaai.

Gebruik Hurricane Spin Broom

De Hurricane Spin Broom is te gebruiken op heel veel ondergronden, maar een kleed of vloerbedekking zal lastig gaan omdat de borstels dan niet goed rond kunnen draaien. Wij hebben beneden een PVC-vloer en boven laminaat en daar werkt deze bezem slash kruimeldief slash stofzuiger perfect op. Heel soms moet ik meerdere keren over een kruimel gaan, maar dat komt niet heel vaak voor. Kattenharen kan de broom ook makkelijk aan trouwens.

 

Ik vind dit een fijne aanvulling op mijn stofzuiger en ik ben er blij mee. De broom vervangt de stofzuiger niet, maar is er een aanvulling op. Ik vind het ideaal dat ik niet elke keer met de stofzuiger hoef te sjouwen als ik teveel kruimels zie liggen. Het maakt het huishouden toch weer een stukje makkelijker en daar word ik gelukkig van. De bezem is ook makkelijk te legen trouwens. Eén druk op de knop en het bakje gaat open. Even boven de prullenbak houden en klaar ben je.

De Hurricane Spin Broom is te koop bij Bol.com. Ook ideaal trouwens, want ik hou van de service van Bol.

Wat is jouw favoriete hulp in de huishouding? Behalve dan die schoonmaakster hè, want die wil ik ook nog steeds hoor, ondanks dat de Hurricane Spin Broom heel fijn is haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten