Hoera! Fons 1 jaar!

Hoera! Fons is 1 jaar! Wow jongens, stoere couveuse-tijger is nu gewoon één jaar oud! Alle clichés zijn waar: het is bizar snel gegaan, onze baby is de mooiste baby ooit, wat is ons leven verrijkt en wat houden we van hem. Oh, en wat hebben we een slaaptekort, haha. Eigenlijk zou ik moeten zeggen: vandaag heb ik precies één jaar een chronisch slaaptekort. Of is dat te loedermoederig? 🙂

Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen behalve dan dat het afgelopen jaar fantastisch is geweest. Fantastisch mooi, fantastisch heftig en fantastisch briljant. Ik had nooit verwacht dat ik het moederschap zo leuk zou vinden en dat ik zó enorm zou kunnen genieten van mijn kind.

Fons, wat ben je een heerlijk kind! Op naar de volgende 86 jaar met jou!

 

4 reacties op “Hoera! Fons 1 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten