Het geslacht van onze baby

Toen ik een positieve test in handen had wist ik het meteen: zodra het kan wil ik weten of ik een jongen of meisje aan het uitbroeden ben. Ik kan niet goed tegen verrassingen en vind het nou eenmaal leuk om gericht te kunnen shoppen. Ik heb dan ook diep respect voor de ouders die niet willen weten of ze een jongen of meisje krijgen. Maar echt! Hoe doen die mensen dat? πŸ™‚

Ongeduldig van aard

Ik ben nogal ongeduldig van aard, dat moge duidelijk zijn. Eergisteren had ik een afspraak bij de klinisch verloskundige. Ik vertelde haar dat ik graag wilde weten wat het is, maar ze zei meteen dat ze dat waarschijnlijk niet zou kunnen zien omdat ze daar niet in getraind worden. Ze gaf me uiteindelijk een hele mooie echofoto waarop ik al dacht te zien wat het geslacht was. Een kennis die echoscopiste is vertelde haar vermoeden, een aantal ontzettend lieve mamabloggers waarmee ik in een appgroepje zit hadden hetzelfde vermoeden.

OkΓ©, ik moest het dus het liefst eergisteren zeker weten, haha. Ik had voor 12 januari een geslachtsbepalende echo staan, maar dat duurde me te lang. Ik belde wat rond en kwam via een tip van Joyce uiteindelijk uit bij First Look in Groningen. Bijna een uur rijden, maar ik had het er voor over. Gistermiddag konden we daar terecht.

Het is een….

Je bent vast meteen doorgeschoten naar dit stukje, dus ik zal je niet langer in spanning houden. Mijn man en ik krijgen een dochter. Een zusje voor Fons. Hoe tof is dat? Wij vinden het ont-zet-tend gaaf. Ik moest het gisteren wel even laten bezinken hoor. Ik zei altijd dat ik alleen maar jongens kan baren en heb mezelf altijd als een jongensmama gezien. Wie mij kent weet dat ik geen typisch meisje-meisje ben, ook al hou ik enorm van meisjes-dingen als make-uppen, nagels lakken en mezelf ondersprayen bij Douglas. Ik dacht dus ook dat ik nu weer een jongen zou baren. Tsja, 50/50 kans natuurlijk.

Ik had eerst hard geschreeuwd dat ik keihard ging shoppen, maar ik zat compleet blanco achter de laptop toen we thuis kwamen haha. Een meisje. Een dochter. Een meisje om mooie jurken mee te shoppen. Of mooie broeken, net wat zij leuk vindt natuurlijk. Of misschien houdt ze helemaal niet van shoppen, dat kan natuurlijk ook. Anyway: wij mogen ons gezin uitbreiden met een meisje. Wow.

Wat zijn we gelukkig!

32 reacties op “Het geslacht van onze baby

  1. Gefeliciteerd!! Wat bijzonder en wat leuk! Ik moest ook even bijkomen toen wij erachter kwamen een meisje te krijgen πŸ˜‰ Je kan zo makkelijk een beeld in je hoofd hebben he! Geweldig meid! Genieten van dit nieuws nu.

  2. Wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd πŸŽ€ ach dat shoppen komt echt nog wel. Enne, je hoeft toch geen meisje-meisje te zijn voor een leuke dochter?! Geniet van de voorpret xx

  3. Ik had het niet gedacht maar wat ontzettend leuk en zusje voor Fons en een dochter voor jullie.
    Geniet in goeie gezondheid van je zwangerschap en shop till you drop x

  4. De hele dag check ik al voorzichtig social media om niet per ongeluk het geslacht van jullie kindje tegen te komen. Ik wilde het namelijk graag hier lezen haha πŸ˜‰
    Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten