Het geboortekaartje voor Noor

Toen mijn man en ik op zoek gingen naar het geboortekaartje voor Noor waren we er al snel uit: dat kaartje gaan we niet vinden op internet of bij de geijkte winkels. Nope, net zoals bij het geboortekaartje voor Fons ging mijn man zelf aan de slag.

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Zelf een geboortekaartje ontwerpen is voor mij als a-creatief persoon niet echt vanzelfsprekend, maar gelukkig weet mijn man als übercreatieveling van mijn gedachtekronkels altijd wel iets moois te maken.

Voor dit kaartje wilde ik graag ‘iets met sterren’. Dat hadden we immers ook bij Fons en gelukkig wilde mijn man dit ook graag weer verwerken in het geboortekaartje. Daarnaast vond ik van die steeds vager wordende bergen wel mooi. Hoe dat er uit moest komen te zien wist ik nog niet helemaal en dat bleek ook: het eerste ontwerp vond ik maar niks. Ik ben blij dat ik dat eerlijk kon zeggen tegen de ontwerper en dus ging hij weer aan de slag met dit als resultaat. Ik vind het prachtig geworden.

Een gedichtje op het geboortekaartje

Mijn meneer en ik zijn niet zo van de gedichtjes op het geboortekaartje. De meeste dingen vinden we te zoetsappig en zelf iets verzinnen gaat het ook niet worden. Wat ben ik blij dat Martin Gijzemijter nét op dat moment een nieuwe dienst aan ging bieden: gedichten op maat middels de website Lichtgedachten.nl.

Ik gaf hem wat input en BAM, binnen een dag had ik een werkelijk prachtig gedichtje in mijn inbox. Dat ik moest janken toen ik het gedicht voor het eerst las zegt al genoeg, toch? Oké, ik ben sowieso wel redelijk emotioneel incontinent, maar ik vond het gedichtje meteen heel ontroerend en bij ons passen. Hoe kan dat hè? Dat iemand die je helemaal niet kent zo’n passend gedichtje kan schrijven. Ik vind het knap en echt een gave.

Nou ja, dit is dus het geboortekaartje voor Noor geworden. Wat zijn we er trots op en wat past het bij ons. En Martin, bedankt voor het mooie gedichtje!

Hoe ziet het geboortekaartje van jouw kind(-eren) er uit? 

3 reacties op “Het geboortekaartje voor Noor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten