Favoriete verzorgingsproducten tijdens deze zwangerschap

Er zijn een aantal favoriete verzorgingsproducten tijdens deze zwangerschap waar ik steeds maar weer naar grijp. In de hormonale hoogtijdagen merk ik echt dat ik beter voor mijn huid moet zorgen. Ik krijg droge handen, droge benen en die dikke wordende buik kan ook wel wat extra liefde gebruiken. Daarom probeer ik trouw elke dag goed te smeren en te reinigen. De meeste producten ken ik al wat langer, maar er is ook een nieuw product bij, de Remodelling Cream van hannah.

Kneipp Body Crème

‘Hallo, ik ben Marije en ik heb een hardnekkige Kneipp verslaving.’ Maar dan écht hoor. Ik heb altijd wel wat van Kneipp in de badkamer staan en douche bijvoorbeeld het liefst met hun producten met lavendel geur. Hun doucheschuim is de beste die er is en ook hun body crème is verrukkelijk. Na elke baddersessie smeer ik mij in met body crème en ik vind het verrukkelijk. Het trekt snel in en de geur ruik ik gedurende de hele dag, maar het is niet overheersend.

Een pot body crème kost rond de 9 euro. Ik doe er best lang mee, want doordat het zo lekker uitsmeert heb je niet veel nodig.

Bio-Oil

Ik was Bio-Oil alweer helemaal uit het oog verloren, maar de liefde is weder gekeerd haha. Wat een heerlijke olie is dit toch! Het ruikt lekker en zorgt voor een zijdezachte huid. Een nadeel vind ik dat het wat minder snel intrekt. Daarom ben ik niet geneigd om het elke dag te gebruiken, want als ik ’s ochtends douche moet het toch vaak allemaal snel snel snel. Maar eerlijk is eerlijk: mijn groeiende buik en borsten worden blij van deze olie.

Bio-Oil komt uit Zuid-Afrika en bevat het unieke ingrediënt PurCellin™ Oil, waardoor de olie niet vet is en snel intrekt. Ook bevat het Vitamines A & E en natuurlijke plantenextracten uit rozemarijn, lavendel en kamille. Bio-Oil wordt door veel vrouwen gebruikt om littekens, striae en pigmentvlekken te verminderen, maar ik gebruik het vooral voor mijn droge huid. Striae en littekens heb ik overigens wel hoor, maar ik heb geen goede before foto’s gemaakt om het te kunnen vergelijken.

Dit flesje Bio-Oil van 60ML kost rond de 12 euro en is te koop bij drogisterijen zoals Kruidvat, Etos en Trekpleister.

Cleansing Oil van hannah

Cleansing Oil van hannah blijft maar terug komen bij mijn favorieten. Ik maakte soms een switch naar een iets goedkoper product (dit flesje kost namelijk ruim 40 euro), maar ik blijf terug komen bij hannah. De cleansing oil is gewoon het beste product wat ik ooit heb gehad om mijn make-up te verwijderen. Juist nu ik zwanger ben heb ik vaker pukkeltjes en oneffenheden en met de olie reinig ik mijn huid grondig. Het zorgt ook niet voor extra puistjes, dus dat is echt een pluspunt.

Wat hannah er zelf over zegt: ‘Deze unieke reinigingsolie heeft als basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaboon olie met sterk reinigende eigenschappen, verrijkt met diverse antioxidanten en laat geen vettig laagje achter na de reiniging. Het resultaat? Een intens frisse, schone en heldere huid en een ecologisch verantwoord begin van huidverbetering.’

Ik wil niet anders meer en ik ga huilen in een hoekje als het uit de handel wordt genomen!

Remodelling Cream

De Remodelling Cream van hannah bevat 12% ingekapselde Vitamine E. Dit schijnt uitzonderlijk hoog te zijn voor een crème. Vitamine E speelt een grote rol bij het voorkomen en snel herstellen van striae. Het activeert de doorbloeding, regenereert de hui, herstelt beschadigde huidcellen, verstevigt huidweefsel en bevordert een optimaal zuurstofgebruik van de huid. Daarnaast zorgt het voor een vermindering van de verharding van de wanden van de kleine bloedvaten, waardoor striae vermindert en minder zichtbaar wordt. Voor de gevoelige zwangere huid is deze cream ook perfect, want het bevat kalmerende kamille.

Dit product heb ik nog niet zo lang geleden gekregen van hannah en ik ben het meteen enthousiast gaan gebruiken. Allereerst de geur: die is verrukkelijk. De producten van hannah ruiken allemaal verrukkelijk trouwens, dus deze remodelling cream is daar geen uitzondering op. Het ruikt luxe, vind ik. Alsof ik mezelf echt even goed verwend heb met een fijn product, zullen we maar zeggen. En dat is in feite ook zo, want een tube cream kost €169. Dat is nogal wat en ondanks dat ik niet weet of ik een tweede tube zal aanschaffen kan ik wel zeggen dat het het geld echt waar is. Ik gebruik het op mijn buik en borsten en die zijn nu poezelig zacht. Wat een heerlijkheid! Stiekem gebruik ik het ook wel eens als handcrème, want mijn handen zijn deze zwangerschap superzacht en reageren heel goed op deze crème. Heerlijk!

Dit zijn mijn favoriete producten van de afgelopen maanden. Welk product kun jij of welk product zou jij graag willen proberen?

Reactie op “Favoriete verzorgingsproducten tijdens deze zwangerschap

  1. Fijne spulletjes! Ik ben nu dol op de BellyButton Mama Streifenlos Öl van DM 🙂 Lekker olie voor mn buik, die heerlijk ruikt de hele dag door. Maar ook niet overheersend of mega sterk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten