Mijn favoriete items voor Fons

Het is de laatste tijd natuurlijk baby, baby en nog eens baby wat de klok slaat thuis, maar ik heb ook nog een ontzettend schattige peuter rondlopen. Fons is eind juni twee geworden en gaat echt zo hard met zijn ontwikkeling. Ik vind het heerlijk om te zien dat hij steeds meer leert, steeds meer praat en steeds meer een echt mannetje begint te worden. Het leek me wel eens leuk om het te hebben over mijn favoriete items voor Fons. Of nou ja, Fons’ favoriete items, want er zitten dingen tussen die ik heel fijn vind, maar ook dingen die Fons heel fijn vindt.

Favoriete merk luiers

Qua luiers zijn de luiers van Babylove, het huismerk van DM, nog steeds favoriet. Ze vallen goed, zorgen ervoor dat hij minimaal doorlekt en doen gewoon hun werk. En ze zijn dus spotgoedkoop en daar hou ik uiteraard van. Eens in de zoveel maanden rij ik met mijn man of broer naar Duitsland om eens even lekker te shoppen. De billendoekjes gebruik ik ook van Babylove trouwens, ook nu voor Noor.

Favoriete merk spijkerbroeken

Qua spijkerbroeken is HEMA mijn favoriete merk. Ik koop voor Fons altijd de skinny’s van deze winkel. De maatvoering is wel superirritant trouwens, want de ene keer verzuipt hij in maat 98 en de andere keer is het weer te klein. Je doet er dus eigenlijk wel goed aan om een voorbeeldbroek van huis mee te nemen voordat je er gaat shoppen. Maar goed, deze skinny’s zitten goed bij mijn peuter. Ze rekken lekker mee, zijn mooi lang en zijn te koop in toffe kleuren. Ik heb een donkere variant, een grijze, een lichtblauwe, twee tinten okergeel en een groene.

Favoriete merk schoenen

Ik ben fan van All Stars. Ik vind dat zulke toffe schoenen voor mijn kleine meneer. Voor de winter zijn ze te koud, maar hij heeft er afgelopen zomer vaak op gelopen. Ze passen qua stijl goed bij hem. Stoer, praktisch en ze kunnen tegen een stootje. Als ze te vies zijn gooi ik zijn All Stars gewoon in de was. Ik doe ze in een waszak en kies een kort programma. Ze komen er dan altijd weer als nieuw uit. All Stars zijn ook in vele kleuren te koop. Voor Fons heb ik zoals je kunt zien grijze gehad en er liggen al een paar witte klaar. Voor Noor kreeg ik witte cadeau, dus dan kunnen ze mooi samen ‘twinnen’.

Daarnaast koop ik graag Bunnies voor hem, dat is gewoon een merk wat het altijd goed doet. Aangezien zijn voeten de laatste maand weer gegroeid zijn moet ik nódig weer eens op pad voor een nieuw paar. Qua slippers draagt Fons vaak Teva’s. Ze zijn redelijk goedkoop (ronde de 30 euro), zitten prima en hij loopt er goed op.

Favoriete soort koekjes

Fons is echt een cookiemonster. Zodra de kast waar de koekjes in staan roept hij al ‘mama, koekie?’. Haha, schatje is het hoor! Ik geef hem meestal gewone simpele mariakoekjes. Hij vindt die echt verrukkelijk en loopt glimmend van trots aan iedereen zijn koekje te showen als hij er eentje van me krijgt haha. Grappig toch! Hij lust ook wel de nog slechtere varianten hoor, zoals stroopwafels, chocokoekjes en liga’s. Oh én hij verslindt maiswafels alsof het chocolate chip cookies zijn haha.

Favoriete soort chips

Oké, nu ga ik smokkelen, want dit is geen chips: cornflakes. We hebben Fons voor de gek gehouden en hem cornflakes gegeven alsof het chips is. Handig, vind je ook niet? Natuurlijk pikt hij wel eens een chippie van ons, maar van cornflakes gaat hij werkelijk uit zijn dak haha. Zolang hij het nog pikt laten we het maar zo.

Favoriete badje

In ons nieuwe huis hebben we een bad, een heel groot bubbelbad. Heerlijk, maar niet voor Fons. Hij vindt het namelijk een doodeng ding. De bubbels gingen namelijk in het begin eens per ongeluk aan en hij schrok zich werkelijk helemaal lam. Arm kind. Sindsdien doen we hem in zijn badje in het grote bad en dat badje is het Stokke Flexi Bath. Hij past precies in een hoekje tussen ons badkamermeubel en het bad, perfect. Daarnaast past hij dus ook makkelijk in ons grote bad en kunnen we Fons zo laten wennen aan het bad.

Dit zijn de favorieten zoals ik ze nu kan bedenken. Mis jij nog iets? Laat het me weten, want ik kan natuurlijk ellenlange verhalen tikken over de dingen die Fons allemaal leuk vindt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten