EZPZ Happy Mat & Happy Bowl

Als ik Fons eten geef moet ik oppassen dat ik het schaaltje of kommetje waar het in zit niet te dichtbij zet. Als hij het namelijk te pakken krijgt ligt het binnen no time op de grond. Ik geef het niet graag toe, maar ik krijg daar soms wel wat extra grijze haren van hoor! Onlangs ontving ik via Nybble.nl de EZPZ Happy Mat & Happy Bowl. Dit zijn twee superhandige gadgets die het geven van eten aan Fons toch weer een stukje gemakkelijker maken.

BPA-vrije siliconen matten

De producten van EZPZ zijn vrij van BPA, BPS, PVC, latex en ftalaat en zijn dus veilig te gebruiken door je kindje. De ‘matten’ bestaan uit siliconen en zuigen zich vast aan je tafel. Hoe schoner en vlakker, hoe beter het hecht. Ik heb een houten kroegtafel met heel wat oneffenheden, maar ik merk dat de Happy Mat en Happy Bowl van EZPZ nog ontzettend goed aan de tafel vast blijven plakken. Fons kan er lekker aan rukken en trekken en ze laten niet los.

Fons vindt het ontzettend leuk om uit de Happy Mat en Happy Bowl te eten. De Happy Bowl heb ik tot nu toe het meest gebruikt. Ik doe er banaan, wat rijstwafels of stukjes soepstengel in. De Happy Mat gebruik ik bij het avondeten en ik doe in de verschillende vakjes wat aardappel en groente. Sperziebonen zijn hier favoriet om uit het vuistje te eten, dus die gaan er perfect in vanuit de Happy Mat.

Wat een uitkomst zeg, deze manier van eten geven. Zo Fons fijn zelf leren eten zonder dat ik er als een havik naast zit om te voorkomen dat hij het eten met bakje en al op de grond gooit. Er bestaat ook nog een Mini Mat trouwens, die is wat makkelijker om te gebruiken op de tray die bij mijn Stokke Tripp Trapp zit. Gelukkig is de tray heel makkelijk te verwijderen, dus ik haal hem er gewoon even af als we aan tafel zitten te eten. Ik schuif Fons lekker dichtbij en zo eten we écht met z’n drietjes. Gezellig! Overigens moet ik nog steeds oppassen dat hij niet mijn bord met eten op de grond gooit, maar dat komt dan doordat ik mijn eigen bord te dichtbij heb gezet voor hem. Wat zijn die grijpgrage kinderhandjes snel hè? 🙂

Wat mij betreft zijn de producten van EZPZ een musthave voor elke ouder. Wat een uitkomst! Ze kunnen ook gemakkelijk in de vaatwasser trouwens, voor het geval je die hebt. Zo niet, dan zijn ze ook snel weer schoon onder de kraan.

Hoe voorkom jij dat je kindje zijn of haar eten op de grond gooit?

Reactie op “EZPZ Happy Mat & Happy Bowl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten