Even lang uit de buik als in de buik

Vandaag is Fons even lang uit de buik als in de buik. Hij is vandaag namelijk 34 weken en zes dagen oud. Toen ik een dag voordat hij geboren werd nog in het ziekenhuis was voor een ECG omdat ik hem niet meer voelde had ik nooit kunnen bedenken dat ik hem nog geen 24 uur later op de wereld zou zetten.

Eigenlijk ben ik niet zo sentimenteel en ik had ook niet verwacht dat ik deze dag bijzonder zou vinden, maar kennelijk ben ik toch sentimenteler dan ik dacht. Ik zit al de hele ochtend te denken aan hoe fijn mijn bevalling was. Aan de momenten van onzekerheid toen ik nog niet zeker wist of de vliezen waren gebroken tot het moment dat ik dacht krampjes te hebben en ik al 9 centimeter ontsluiting bleek te hebben. Ik krijg positieve kriebels van terugdenken aan mijn bevalling en kijk zelfs uit naar een volgende bevalling. Ik hoop alleen wel dat die op een wat later tijdstip in de zwangerschap zal plaats vinden, want de tijd ná de bevalling van Fons was dus weer helemaal niet leuk.

Maar goed: mijn baby is dus even lang uit de buik als dat hij in de buik heeft gezeten. Bizar hè, dat je zo lang zwanger moet zijn voordat je een kindje krijgt. De maanden dat Fons bij ons is zijn zo veel sneller gegaan dan de maanden dat hij nog veilig in mijn buik zat en ik denk dat de tijd de komende maanden en jaren alleen nog maar sneller voorbij zullen vliegen.

Oké, einde sentimentele blogpost. Nu weer over tot de orde van de dag, haha. Doei!

Reactie op “Even lang uit de buik als in de buik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten