De eerste kleertjes voor onze dochter

Toen mijn man en ik afgelopen woensdag de geslachtsbepalende echo hadden had ik van tevoren al bedacht dat ik daarna keihard zou gaan shoppen. Ik zag het al helemaal voor me: lekker het hele internet af, op zoek naar de allerleukste kleding voor onze zoon of dochter. Dat ik een meisje in mijn buik zou hebben had ik echt nooit verwacht en dat ik daarna helemaal geen idee zou hebben van wat ik leuk zou vinden om te kopen voor een meisje had ik al helemáál nooit verwacht!

Opnieuw een stijl ontdekken

Eigenlijk ben ik er nog steeds niet helemaal uit wat ik leuk vind hoor. Ik weet wel dat ik boxpakjes heel fijn vind en dat streepjes nooit verkeerd zijn, maar verder is het nog niet helemaal duidelijk bij me. Ik heb het steeds over mijzelf trouwens, want mijn man geeft me de vrije hand als het gaat om shoppen.

Maar goed: ik shopte dus wat kleertjes voor onze kleine mevrouw. Gewoon, omdat het kan:

Jurkjes zijn natuurlijk helemaal niet handig, maar ja… Het oog wil ook wat toch? Daarom kocht ik in de sale bij Z8 dit schattige jurkje met diamenten/ringen. Ik vind ‘m schattig en toch stoer.

Overslagrompers gebruik ik het liefste voor mijn newborn. Normaal vind ik die van Z8 echt veel te duur, maar ook deze was in de sale, dus mocht hij naar huis geklikt worden.

Dit boxpakje vind ik ook heel schattig en toch ook een tikkeltje stoer. Supermegazuurstokroze, maar ach… Wat maakt het uit? Het is tenslotte een meisje haha. Dit boxpakje was niet in de uitverkoop trouwens, maar ik vond hem leuk genoeg om er het volle pond voor te betalen.

Zachte broeken mét streepjes. Daar kan je bij mij niet mee mis gaan. Dit broekje was ook in de sale.

Bij Prénatal kocht ik deze twee overslagrompers voor 10 euro. Een mooie prijs voor zulke fijne rompers. Het leuke is dat ze er ook in maat 44 zijn, dus mocht ons meisje te vroeg komen dan kan ze na de couveusetijd ook deze fijne rompers dragen.

Dit boxpakje was slecht op de foto te krijgen. De kleur is donkerblauw en het motief is wit, heel lichtroze en lichtgrijs. Ik vind ‘m supertof en hij was ook nog eens in de aanbieding.

4 reacties op “De eerste kleertjes voor onze dochter

  1. Wat een onwijs mooie kleertjes! 💕💕💕 Ik denk dat die kleine meid van jullie bij haar geboorte al een goed gevulde kledingkast zal hebben 😉 en jurkjes zijn te cute voor baby’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten